Belim çok ağrıyor hem de çok ince belim fena halde ağrıyor birde sarı akıntım var hafif çok minik kan gibi koyu leke var idrarrım çok koyu sarı canım neden acaba böyle ağrılarım adet olduğum zaman bile bu kadar ağrım sancım yoktu lütfen bilenler yazsın[/koyu leke ne demek yerlesme dmeek kan gibiYerlesmedirrr oo yerlesme sancisidir oyle de olsun aminnn.
Bütün aşılama haklarımı kullanmama gerek kalmadan olur insallah ama, sonuna kadar gitmem gerekirse gidicem. Tüpe mecbur birakmasin rabbim de ihtimal dahilinde tabi. Ben hic ağlamadım adet oldum diye hatirlamoyorum ağladığımı ama , sadece dua ederken agladigin olmustur . Adet olucagimı anladığım da boyle bir geriliyorum bir iki saatte yine yeni ay icin hayaller kuruyorum cabuk aşıyorum inadını birakma diyorum olucak. Bugun cok dua okudum seni de kattim ve isteyen herkezi rabbim kabul etsin. Ya sabır olucak.Yaaa inşallah gelmez diyelim gene de. Ama senin söylediklerin çıkıyor genelde :))
Biz tüpçü ye gitcez galiba durum onu gösteriyor
Artık her ay olmamasına da alıştık galiba. Onc e adet olunca ağlardım. Şimdi tepki de kalmadı bende.
Ben gayet rahatım. Igneler klomenler rahatsız ediyormuş demek ki.
Zeynocan insallahhhhhh hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum.. catlma ignesi kullandin mi? Kacgun var batina?Amin canım inşallah öyledir hepimiz hayırlısıyla anne oluruz inşallah
Zeynocan insallahhhhhh hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum.. catlma ignesi kullandin mi? Kacgun var batina?
Allah razı olsun canım. Duanda unutmamışsın. Ben kendimde bile değilim. Isrardan sonra uyku moduna geçiyorum. Rabbim dualarını kabul eder inşallah. Bu mübarek gecede bizleri de sevindirir, bizim istediklerimizin daha iyisini daha güzelini verir. Biz bir hayal ederiz o üç verir beş verir, yeter ki vermek iştesin.Bütün aşılama haklarımı kullanmama gerek kalmadan olur insallah ama, sonuna kadar gitmem gerekirse gidicem. Tüpe mecbur birakmasin rabbim de ihtimal dahilinde tabi. Ben hic ağlamadım adet oldum diye hatirlamoyorum ağladığımı ama , sadece dua ederken agladigin olmustur . Adet olucagimı anladığım da boyle bir geriliyorum bir iki saatte yine yeni ay icin hayaller kuruyorum cabuk aşıyorum inadını birakma diyorum olucak. Bugun cok dua okudum seni de kattim ve isteyen herkezi rabbim kabul etsin. Ya sabır olucak.
Sen yine de temkinli ol.zeynocan, allah senden de razi olsun.. kendine dikkat et agir is yapma 11 gun varsa bu adet baslangici olamaz heral de. yerlesmedir diye umut ediyorum. Tecrübeli arkadaslar daha iyi bilerinşallah canım Allah razı olsun rabbim cümlemize versin inşallah çatlama iğnesi vermedi Dr. batıma 11 gün kaldı canım ama işte kahverengi Akıntım hafif sarı akıntım var agrılarımda çok fazla canım benim ❤
Sarı akıntı bende de oluyor canım her zaman doktor normal dedi. Bel ağrısı çok yaşıyorsun sen normal zamanda belin ağrımaz şimdi ağrıyorsa inşallah belirtidir. Erken gebelik testi al bakalım ilerleyen günlerde yaparsınBelim çok ağrıyor hem de çok ince belim fena halde ağrıyor birde sarı akıntım var hafif çok minik kan gibi koyu leke var idrarrım çok koyu sarı canım neden acaba böyle ağrılarım adet olduğum zaman bile bu kadar ağrım sancım yoktu lütfen bilenler yazsın
Sen yine de temkinli ol.zeynocan, allah senden de razi olsun.. kendine dikkat et agir is yapma 11 gun varsa bu adet baslangici olamaz heral de. yerlesmedir diye umut ediyorum. Tecrübeli arkadaslar daha iyi bilerUmut fakirin ekmegi olmasin dilerim:)) umudddd etme bölümü bitsin ya artik hepimiz icin. Catlma ignesi kullanmadiysan sabredemezsen adetine 3,5 gun kala erken gebelik testini dene istersen. Rahat ol sitres yapma güzel düşünelim güzel şeyler olsun.
Sarı akıntı bende de oluyor canım her zaman doktor normal dedi. Bel ağrısı çok yaşıyorsun sen normal zamanda belin ağrımaz şimdi ağrıyorsa inşallah belirtidir. Erken gebelik testi al bakalım ilerleyen günlerde yaparsın
Canım günaydın . Cumartesi itibari ile klomene başladım. Allahtan kist hiç olmamış yoksa başlayamazdık dedi doktor. bakalım hayırlısı. sende durumlar nasıl kuzum ?ooo çok iyi tatlım. ilk ayı atlatınca diğer aylar daha rahat geçiyor emin ol miss gibi dinlenirsinn:)
Canım ben Cumartesi itibari ile kolemene başladım. Pazar ve Salı kontrole gidicem, Salı iğnemi vurur doktor. Ben 23 Haziranda yola çıkacağım yani tam iğneden sonra bekleme süresinde. Eğer senin iğne ve takibine denk geliyorsa o ayarlamanı yap canım. İğneni vurulmadan gitme.Canım merhaba benimde yumurtlama haftam tatilime denk gelecek temmuzda doktora gidip gitmeme konusunda karar veremedim yani tek klomen mi veriyor o içilir ama yumurtlama takibi ve iğne yapılacak derse gidemem bi akıl verir misin bana
Canım galiba sen hamilesin bu kadar belirti. Hadi git eczaneden erken gebelik testi alıp bi yapEwet canım hiç deme gitsin belinin ağrısından yanlarımın ağrısından ölüyordum 4 gündür ve hiç böyle olmamıştım daha önce ❤ şimdide kahverengi tonlarında leke geliyor canım benim nasıl yapcm bilmiyorum
Canım galiba sen hamilesin bu kadar belirti. Hadi git eczaneden erken gebelik testi alıp bi yap
3, 4 gun sonra erken gebelik testi yapabilirsen yap ama tabi hazirsan aksi bir sonuc da cikabilir. Umarim hamilesindir.seni umutlandirip üzülmeni de istemem ama belirtilerin umuda sevkediyor ne cikacagini bilemiyoruz yanilip cok uzulebilirsin de sevincten aglayabilirsin de hayırlısı olsun hakkin da.Aynen canım yani ben adet olacağım zaman bile böyle fazla ağrılarım olmazdı ama klomeni kullandım bitti dr.un dediği zamanlarda da ilişkiye girdim ve ilişkiden sonra hiç kımıldaman 1 saat beklemiştim uuzanarak işte 31 mayıstan beri kasıklarımda ilk batmalar sancılar oldu onun ağrısından duramazdım akıntımda sarıydı suluydu simdi 3 4 gündür sarı koyu ve kahverengimsi leke geliyor kırmızı renkte değil kahverengi tonlar da ve belimin ağrısından oturup ağladım resmen 4 gündür bu acıyı çekiyorum canım doktoruma gittim doktor ultrasonda baktı ama bisey söylemedi adetin geciksin gel dedi işte canım öyle acaba test alsam cıkarmı ki gebelik testi filan doktor benden umutlu inan ki canım hep üzüntü düşünce içerisindeyim yine olumlu çıkmaz diye fazlada umutlanmak istemiyorum canım benim ❤❤❤❤
3, 4 gun sonra erken gebelik testi yapabilirsen yap ama tabi hazirsan aksi bir sonuc da cikabilir. Umarim hamilesindir.seni umutlandirip üzülmeni de istemem ama belirtilerin umuda sevkediyor ne cikacagini bilemiyoruz yanilip cok uzulebilirsin de sevincten aglayabilirsin de hayırlısı olsun hakkin da.
Naptın canım senşn testini merakla bekliyorumBilmiyorum ki canım gebelik testinde cıkarmı ki
Naptın canım senşn testini merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?