- 4 Haziran 2018
- 336
- 170
- 23
- 27
Yumurtan çatlamış demek ki doktor güzel demiş canım ortalama seninle aynı günlerde yumurtalarımız çatlamış olabilir. Eğer çatlamasaydı doktor kist olmuş derdi demek ki problem Yok. Belirtilerinde güzel bunlar gebelik belirtilerine benziyor inşallah hamile kalırsın. Test ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Yumurtan çatlamış demek ki doktor güzel demiş canım ortalama seninle aynı günlerde yumurtalarımız çatlamış olabilir. Eğer çatlamasaydı doktor kist olmuş derdi demek ki problem Yok. Belirtilerinde güzel bunlar gebelik belirtilerine benziyor inşallah hamile kalırsın. Test ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Bilmiyorum ki canım bayramdan önceki gün yapayım diye düşünüyorum tam kararda vermedim. Keşke hamile kalsak bayram güzel müjdeyi paylaşsak :)Bilmiyorum canım benim ne zaman yapsam doğru olur sence yoksa adetimin geçikmesini mi beklicez
Bilmiyorum ki canım bayramdan önceki gün yapayım diye düşünüyorum tam kararda vermedim. Keşke hamile kalsak bayram güzel müjdeyi paylaşsak :)
Bilmiyorum ki canım bayramdan önceki gün yapayım diye düşünüyorum tam kararda vermedim. Keşke hamile kalsak bayram güzel müjdeyi paylaşsak :)
ooo çok iyi tatlım. ilk ayı atlatınca diğer aylar daha rahat geçiyor emin ol miss gibi dinlenirsinn:)Yok canım ilk denemede olmayacak diye hazırlamıştım kendimi iyi çok şükür. bugün olmama sevdindim iğne zamanım tatilime denk geliyor kafam rahat olunca belki daha iyi etki eder :)
Canım herkesin farklıdır belirtisi ama bel ağrısı duymuştum olabilir. Elinde fazla test varsa istersen yap.Kızlar yan tarafların ince belim çok ağrıyor sanki adet ağrısı gibi ben bu ağrıları ilk defa yaşıyorum acaba klomenin faydası oldu mu ya da gebelik belirtileri mi böyle belirtileri olupta gebe olan var mı
İyiyim yavrum sen nasılsın dun ogleden sonra baya bir agrim oldu tuttum son kalan teste yaptim silik otesi hayallet cizgi catlma ignesinden kalan, ama yeni birşeyler olmadigini gosteren bir test oldu ve de erken oldu biliyorum. harcamamaliydim o testiiiiiii tutsaydim kendimi 3 gun sonra yapsaydim. Burda ucuz test yokkkk 4,5 eczane gezdim cesitte iki tane sinir oldum. neyse netten siparis verdim clearblue nun su haftasina kadar gosterdigi dijital olanini 3,5 gune gelicek. Ruya gordum bu sabah bir parca düşürmüşüm dusuk yaptim diyorum kanda yoktu hayir olsun. Tutmadiysa ogrenim de ikinci aşılama ignelerini alim hafta sonu adet olursam kötü olur. Hazırım psikolojim saglam ama, olmazsa 2cide bu kadar güçlü olamayabilirim beklemek beni delirtiyor. Düşünüyorum gitsem tup bebek icin yapsam tedaviyi herseyi , bizimki sperm verip gitse onluk birsey kalmiyor. 3 asilma hakkimi kullanim olmadi dogruuu tryeeee ben. Sen de durumlar nasıl?Armin ne durumdasın canım.
Canım merhaba benimde yumurtlama haftam tatilime denk gelecek temmuzda doktora gidip gitmeme konusunda karar veremedim yani tek klomen mi veriyor o içilir ama yumurtlama takibi ve iğne yapılacak derse gidemem bi akıl verir misin banaYok canım ilk denemede olmayacak diye hazırlamıştım kendimi iyi çok şükür. bugün olmama sevdindim iğne zamanım tatilime denk geliyor kafam rahat olunca belki daha iyi etki eder :)
İyiyim yavrum sen nasılsın dun ogleden sonra baya bir agrim oldu tuttum son kalan teste yaptim silik otesi hayallet cizgi catlma ignesinden kalan, ama yeni birşeyler olmadigini gosteren bir test oldu ve de erken oldu biliyorum. harcamamaliydim o testiiiiiii tutsaydim kendimi 3 gun sonra yapsaydim. Burda ucuz test yokkkk 4,5 eczane gezdim cesitte iki tane sinir oldum. neyse netten siparis verdim clearblue nun su haftasina kadar gosterdigi dijital olanini 3,5 gune gelicek. Ruya gordum bu sabah bir parca düşürmüşüm dusuk yaptim diyorum kanda yoktu hayir olsun. Tutmadiysa ogrenim de ikinci aşılama ignelerini alim hafta sonu adet olursam kötü olur. Hazırım psikolojim saglam ama, olmazsa 2cide bu kadar güçlü olamayabilirim beklemek beni delirtiyor. Düşünüyorum gitsem tup bebek icin yapsam tedaviyi herseyi , bizimki sperm verip gitse onluk birsey kalmiyor. 3 asilma hakkimi kullanim olmadi dogruuu tryeeee ben. Sen de durumlar nasıl?
Canım merhaba benimde yumurtlama haftam tatilime denk gelecek temmuzda doktora gidip gitmeme konusunda karar veremedim yani tek klomen mi veriyor o içilir ama yumurtlama takibi ve iğne yapılacak derse gidemem bi akıl verir misin bana
Adet sancısı daha yok henüz.bu ay diger aya ne benziyor ne benzemiyor ben de anlamadim. Adetime 11 gün var 28 gun uzerinden hesaplarsam asilma igneleri yumurtlamayi erkene cektiginden. Haftaya cumaya cekildi Adet günüm.Asilama1 hazirandı . Aşılamanin 8 günü bugun oldugum gunu saymiyorum sayarsamn8 bitirdim 3 bucukta. Haftaya cuma 15 gun 14cu gune kadar adet olmazsam test yaparım. Ben de olmustu gecen ay oldu zorlaninca batma korkma kist degildir kist yoktu bende. 6,7,8,9 asya inip yerlesme zamanlari. Gec döllenme de sanirim 13 gune atabiliyor. Test icin erken dikkat edelim yine insallah boşa kurek cektigimiz bir ay olmaz.Hayırdır inşallah inşallah bebişim seninledir. :)
Adet belirtin var mi peki? Farklı mi bu ay. Bayrama mi geliyor bat. Ignenin kaçıncı günündesin ya da aşılamanın diye sorayim.
Bende bişey yok öyle ağrı falan hissetmiyorum. Acaba ağrım var mi diye düşünürsem ağrıyor. Sağ kasigimda bişey batıyor zorlanınca acaba geçen aydan kiste dönüşen bir durum mu var. Malum doktora gitmedim adet olunca bilmiyorum. Bu ayda soldan yumurtladım. Alt taraftandan sızılar var adet olunca olan gibi. Gerçi adete 9 gün var. Yumurtlamanın 6.günü dediğin gibi herşey için erken mi?
Adet sancısı daha yok henüz.bu ay diger aya ne benziyor ne benzemiyor ben de anlamadim. Adetime 11 gün var 28 gun uzerinden hesaplarsam asilma igneleri yumurtlamayi erkene cektiginden. Haftaya cumaya cekildi Adet günüm.Asilama1 hazirandı . Aşılamanin 8 günü bugun oldugum gunu saymiyorum sayarsamn8 bitirdim 3 bucukta. Haftaya cuma 15 gun 14cu gune kadar adet olmazsam test yaparım. Ben de olmustu gecen ay oldu zorlaninca batma korkma kist degildir kist yoktu bende. 6,7,8,9 asya inip yerlesme zamanlari. Gec döllenme de sanirim 13 gune atabiliyor. Test icin erken dikkat edelim yine insallah boşa kurek cektigimiz bir ay olmaz.
Canım herkesin farklıdır belirtisi ama bel ağrısı duymuştum olabilir. Elinde fazla test varsa istersen yap.
Canım herkesin farklıdır belirtisi ama bel ağrısı duymuştum olabilir. Elinde fazla test varsa istersen yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?