Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bat ne demek bilmiyordum yeni araştırdım herhalde beklenen adet tarihi 21 haziranda olmam lazım gecen ay 20 mayısta olmuştum canım
Adet döngün kaç gün canım? Şimdi yumurtlama zamanındamısın o zaman?
Klomen göğüs ağrısı yapar. Aslında doktor klomen kullanıp kontrole gidince yumurta boyutunu falan söylemedi mi? Şu gün çatlar diye? Birde çatlatma iğnesi yaptı mı sana?

canımmm naptın belirtiler ne durumdaa?
Selam tatlım, dün leke geldi az kahve lekeler, adet olucam sandım ama hiçbir şey yok. ağrım var adet olucam gibi anlamadım. sıkıldım ya beklemekten. sen nasılsın?

doktora sordun mu peki lekeleri normal miymiş?
az önce regl oldum canım, dün gittim doktora bekleyelim demişti.
şu anda çok az geldi eğer yoğunlaşırsa akşam doktora gideceğim. 2. klomen için. İnşallah senden güzel haberler alırız.

Klomen göğüs ağrısı yapar. Aslında doktor klomen kullanıp kontrole gidince yumurta boyutunu falan söylemedi mi? Şu gün çatlar diye? Birde çatlatma iğnesi yaptı mı sana?

Adet döngüm 7 gün sürüyor yumurtlama günüm 3 hazırlandı ilişki yaşadım ewet göğüs uçlsrım çok ağrıyor dun gittim doktor ultrasonla baktı hiçbişey söylemedi aferin gecikince gel dedi iğne filan yapmadı ben 22 mayısta gittim adetimin 3.günüydü klomen vermişti 28 mayısa kadar içtim günde 1 tane içtim 31 mayıs ve 2 haziran ilişki gir dedi girdim girdiğimden beri kasıklarımda ağrı var göğüs uçlarım ağrıyor biranda sıcak basıyor birysndan üşüyorum dünde ishal olmuştum kasıklarımda fena ağrı var akıntımda çok fazla adet gecikince gideceğim tabi gecikirse bu belirtiler neyi anlatmaya çalışıyor bilmiyorum canım

az önce regl oldum canım, dün gittim doktora bekleyelim demişti.
şu anda çok az geldi eğer yoğunlaşırsa akşam doktora gideceğim. 2. klomen için. İnşallah senden güzel haberler alırız.
yaaa:( her işte vardır bir hayır canım sakın moralini bozma tamam mı:KK200:

Tabi bel agrılarımda çok fazlaydı canım

Adet döngüm 7 gün sürüyor yumurtlama günüm 3 hazırlandı ilişki yaşadım ewet göğüs uçlsrım çok ağrıyor dun gittim doktor ultrasonla baktı hiçbişey söylemedi aferin gecikince gel dedi iğne filan yapmadı ben 22 mayısta gittim adetimin 3.günüydü klomen vermişti 28 mayısa kadar içtim günde 1 tane içtim 31 mayıs ve 2 haziran ilişki gir dedi girdim girdiğimden beri kasıklarımda ağrı var göğüs uçlarım ağrıyor biranda sıcak basıyor birysndan üşüyorum dünde ishal olmuştum kasıklarımda fena ağrı var akıntımda çok fazla adet gecikince gideceğim tabi gecikirse bu belirtiler neyi anlatmaya çalışıyor bilmiyorum canım
Yumurtan çatlamış demek ki doktor güzel demiş canım ortalama seninle aynı günlerde yumurtalarımız çatlamış olabilir. Eğer çatlamasaydı doktor kist olmuş derdi demek ki problem Yok. Belirtilerinde güzel bunlar gebelik belirtilerine benziyor inşallah hamile kalırsın. Test ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

yaaa:KK43: her işte vardır bir hayır canım sakın moralini bozma tamam mı:KK200:
Yok canım ilk denemede olmayacak diye hazırlamıştım kendimi iyi çok şükür. bugün olmama sevdindim iğne zamanım tatilime denk geliyor kafam rahat olunca belki daha iyi etki eder :)

Back