dusuk ihtimaline karşı kullanilan bir ilacO nedir canım bilmiyorum ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dusuk ihtimaline karşı kullanilan bir ilacO nedir canım bilmiyorum ki
dusuk ihtimaline karşı kullanilan bir ilac
leke gorursen dr na hemen danış o zaman uygun gorurse verirHımmm anladım canım doktorum önermedi bana
leke gorursen dr na hemen danış o zaman uygun gorurse verir
Kullanmıyorum. dün doktora uğradım bekleyelim dedi.progestan kullaniyor musunuz kulanmiyorsaniz dra ugrayip alin derim
Onun için kullandığım başka bir ilaç var.dusuk ihtimaline karşı kullanilan bir ilac
Adet döngün kaç gün canım? Şimdi yumurtlama zamanındamısın o zaman?Canım bat ne demek bilmiyordum yeni araştırdım herhalde beklenen adet tarihi 21 haziranda olmam lazım gecen ay 20 mayısta olmuştum canım
canımmm naptın belirtiler ne durumdaa?Kullanmıyorum. dün doktora uğradım bekleyelim dedi.
Günaydın arkadaşlar. dün peçeteye sildikçe çok az kahve rengi lekeler geldi açıkcası adet oluyorum dedim en geç bugün gelir tamamen diyordum ama bu sabah baktım hiçbir şey yok.
Onun için kullandığım başka bir ilaç var.
Selam tatlım, dün leke geldi az kahve lekeler, adet olucam sandım ama hiçbir şey yok. ağrım var adet olucam gibi anlamadım. sıkıldım ya beklemekten. sen nasılsın?canımmm naptın belirtiler ne durumdaa?
17. günündeyim canım. yarın regl tarihim.Catlatma iğnesinin kaçıncı günündesin canım.
Ne kullanıyorsun?
inşallah olmazsınnnn17. günündeyim canım. yarın regl tarihim.
doktora sordun mu peki lekeleri normal miymiş?Selam tatlım, dün leke geldi az kahve lekeler, adet olucam sandım ama hiçbir şey yok. ağrım var adet olucam gibi anlamadım. sıkıldım ya beklemekten. sen nasılsın?
az önce regl oldum canım, dün gittim doktora bekleyelim demişti.doktora sordun mu peki lekeleri normal miymiş?
Adet döngün kaç gün canım? Şimdi yumurtlama zamanındamısın o zaman?
Klomen göğüs ağrısı yapar. Aslında doktor klomen kullanıp kontrole gidince yumurta boyutunu falan söylemedi mi? Şu gün çatlar diye? Birde çatlatma iğnesi yaptı mı sana?
yaaaaz önce regl oldum canım, dün gittim doktora bekleyelim demişti.
şu anda çok az geldi eğer yoğunlaşırsa akşam doktora gideceğim. 2. klomen için. İnşallah senden güzel haberler alırız.
Adet döngün kaç gün canım? Şimdi yumurtlama zamanındamısın o zaman?
Klomen göğüs ağrısı yapar. Aslında doktor klomen kullanıp kontrole gidince yumurta boyutunu falan söylemedi mi? Şu gün çatlar diye? Birde çatlatma iğnesi yaptı mı sana?
Yumurtan çatlamış demek ki doktor güzel demiş canım ortalama seninle aynı günlerde yumurtalarımız çatlamış olabilir. Eğer çatlamasaydı doktor kist olmuş derdi demek ki problem Yok. Belirtilerinde güzel bunlar gebelik belirtilerine benziyor inşallah hamile kalırsın. Test ne zaman yapmayı düşünüyorsun?Adet döngüm 7 gün sürüyor yumurtlama günüm 3 hazırlandı ilişki yaşadım ewet göğüs uçlsrım çok ağrıyor dun gittim doktor ultrasonla baktı hiçbişey söylemedi aferin gecikince gel dedi iğne filan yapmadı ben 22 mayısta gittim adetimin 3.günüydü klomen vermişti 28 mayısa kadar içtim günde 1 tane içtim 31 mayıs ve 2 haziran ilişki gir dedi girdim girdiğimden beri kasıklarımda ağrı var göğüs uçlarım ağrıyor biranda sıcak basıyor birysndan üşüyorum dünde ishal olmuştum kasıklarımda fena ağrı var akıntımda çok fazla adet gecikince gideceğim tabi gecikirse bu belirtiler neyi anlatmaya çalışıyor bilmiyorum canım
Yok canım ilk denemede olmayacak diye hazırlamıştım kendimi iyi çok şükür. bugün olmama sevdindim iğne zamanım tatilime denk geliyor kafam rahat olunca belki daha iyi etki eder :)yaaaher işte vardır bir hayır canım sakın moralini bozma tamam mı
![]()