Teşekkür ederim canım.. Ben de işte 13 gibi vurdurmayı düşünüyorum bakalım.. Her şey nasip.. O akıntıyı ağrıyı takip edicem teşekkür ederim.Yok yakmiyor igne insülin ignesi gibi incecik birsey korkma batirimmi diye ynastirdigin da bir bakiyosun ki batmis.
İgne saatini sen ayarla demis doktorun esinin ve senin uyku saatini zorrlamayacaksa 14 civari vursan fark etmez
Catlma ignesinden sonra agrin baslarsa yada artarsa bilki yumurtan catlmaya calisiyor akintina bak kivami incelir daha berrak olur belirtiler bunlar. Diger arkadaslarim da atladigim birsey varsa eklesinler..
Selam canımmm, iyiyim sen nasılsın ? evet ya bayram öncesi işlerim çok yoğun akşamda iftar vs derken sızıp kalıyorum.CESUR05 canımm nasılsınnnn hiç gelmiyorsun merak ediyorum
Klomen yapıyor 6 ped değiştirdim ben hayatıma görmemiştim böyle birşey ilaç yapıyor kuzumKızlar ben bu arada bişey soracagim. Ben bu ay klomen i 2.ayimdayim. yeni adetim bitti ve de ben bu ay adetimi çok yoğun ve yoğun tabaka şeklinde attım. Bi de çok geldi miktar olarak süre ayniydi. Sizce bu klomenden midir.doktoruma da haziranda gideceğim ay sonu o zaman sorabilirim şimdiden tskkrler
Bebe aspirini içiyorum ben pıhtılaşmam olduğu için ama harici kullanan çok duydum sor istersen doktora at bi tane hergün :) neticede aspirin herşeye yarar :)Yarın eczaneye bir sorayim bunu. Jeli ne kadar kullanacaksınız. Progestani 10 gün kullandirip biraktiriyor doktorlar. Birde başka başlıkta şey okudum. Progestan kullanmak rahmi kalinlastiriyor. Bu da pıhtılaşma sorununa yol açıyor ve peşine kan sulandırıcı kullanmak gerekiyormuş. Bu ara kiraz mevsimi bol bol yemek lazım. Kanımız sulansin :)
Senella
doktor vermeden kullanma kuzumm progestron yüklü bir jel çünkü hem 130 lira gibi bir fiyatı var bide tek kullanma derim sonrası fena benim 10 gün kanama kahverengi akıntım sürdü vicuttan zor attım ihtiyaç harici kullanmayın derim ..
Bebe aspirini içiyorum ben pıhtılaşmam olduğu için ama harici kullanan çok duydum sor istersen doktora at bi tane hergün :) neticede aspirin herşeye yarar :)
bekle o zaman canım ya. bu ağrılar önceki aylarda da oluyor muydu peki?Cumartesi regl günüm, 3 gündür oldum olacak gibi ağrılarım var , umudum gitmeye başladı iyice. doktorda ısrarla gününü bekle diyor. gerçi bu ara yoğunluktan kafama takamıyorum rahat bırakıyorum kendimi. bakalım her şey kısmet. ama ha oldum ha olacakmısım gibi regl :S
Hamile kalmıştım progestronum 13 idi doktor tutunması ve yükselmesi için vermişti kullandım ama olmadı nasip pıhtılaşmam varmış düşük yaptım ama o ay hiç bitmeyen kahverengi reglm oldu progestronu anca attı vicudumAnladım canım sağol, demekki illa bir etkisi var bana doktorum progestan vermişti ama yan etkilerinden kullanamadım. Sen bu jeli niye kullandın peki aşılama mi oldu.
Pıhtılaşma olduğunu testle mi anladın canım. Ben bir kere sorduğumda yok sende olduğunu düşünmüyorum dedi.
Evet kuzum genetik bölümüne tahlil yaptırıyorsunAnladım canım sağol, demekki illa bir etkisi var bana doktorum progestan vermişti ama yan etkilerinden kullanamadım. Sen bu jeli niye kullandın peki aşılama mi oldu.
Pıhtılaşma olduğunu testle mi anladın canım. Ben bir kere sorduğumda yok sende olduğunu düşünmüyorum dedi.
Pahalıymış gercekten.en azindan doktara gidersen soylemelisin bence, hapin sen de cok yan etkisi oldugunu. belki sana baska birsey yazar ve ssk uzerinden daha uygun alirsin hem de ,doktor kontrolünde kullanirsin.Armin ilacı sordum 105 lira burda. Almadım.
Hayırlısı Allah'tan.
Bugün kasiklarim ağrıyor. Soldan yumurtladim bu ay. Ama sag kasigimda agriyor nedense.
Pahalıymış gercekten.en azindan doktara gidersen soylemelisin bence, hapin sen de cok yan etkisi oldugunu. belki sana baska birsey yazar ve ssk uzerinden daha uygun alirsin hem de ,doktor kontrolünde kullanirsin.
Sagda da yumurta gelisiyor olabilir. solda ki catladi, belki sagdaki de buyudu catlmak istiyor? ovulasyon testini yapiyomusun hala ?
Ben de parca dusuruyormusum gibi cok sanci cektim gece, adet olucam sandim bian. Hic birseye yoramıyorum,hiçbir sey hissetmiyorum ,bekle ki gunler gecsin. bir haftam kaldi.belirsizlik işte can sıkıyor.
BEnde günde 1 tane aldım klomeni canım için rahat olsun muhtemelen doktorun büyümesini görmek için tedbirli yaklaşmış. Çünkü geçen ay ben günde 2 tane aldım ve yumurta çok büyüdü kist oldu. Bu ay doktor 1 tane al kullan dedi ve adetin 8. Günü kontrole gittim yumurtam büyümüştü bile.
Senide doktor bu ay büyümesine bakacaktır eğer yavaş büyüyorsa önümüzdeki ay günde 2 taneye çıkartacaktır.
Adet gecikince test yapıp hamileysen gel anlamında söylemiştir bence canım. Banada doktor adet olmazsan test yap gel diyor adet olursanda şu gün gel diyor bir sonraki ayın tedavisini yapıyoruz. Sen şimdi kaçıncı gündesin? Bat ne zaman?Evet ama canım doktor ultrasonla baktı bisey demedi adetin gecikince gel dedi tamam dedim ama yumurtalarım hakkında bişey söylemedi yani bisey anlamadım adet gecikince neye bakacak ki
Adet gecikince test yapıp hamileysen gel anlamında söylemiştir bence canım. Banada doktor adet olmazsan test yap gel diyor adet olursanda şu gün gel diyor bir sonraki ayın tedavisini yapıyoruz. Sen şimdi kaçıncı gündesin? Bat ne zaman?
Adet gecikince test yapıp hamileysen gel anlamında söylemiştir bence canım. Banada doktor adet olmazsan test yap gel diyor adet olursanda şu gün gel diyor bir sonraki ayın tedavisini yapıyoruz. Sen şimdi kaçıncı gündesin? Bat ne zaman?
progestan kullaniyor musunuz kulanmiyorsaniz dra ugrayip alin derimGünaydın arkadaşlar. dün peçeteye sildikçe çok az kahve rengi lekeler geldi açıkcası adet oluyorum dedim en geç bugün gelir tamamen diyordum ama bu sabah baktım hiçbir şey yok.
progestan kullaniyor musunuz kulanmiyorsaniz dra ugrayip alin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?