• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ediyorum cok amin insallah hepimizin ki tutsun:) anastezilik birsey degil ki guzellik, anestezilide mi yapılıyormuş kaldiki ben hsg de cekildim onda da anstezi almadım. Galiba hasta talep ederse yapilan birsey
Ben kesin talep ederim :) hsg yide anestezili yaptırdım hiç ağrı sızı olmadı. Banada doktor önümüzdeki ayda klomen deneyelim olmazsa aşılama dedi ama korkuyorum biraz :) birde klomen kist yaptı bende geçen ay çok tehlikeliydi onu da daha fazla kullanmak istemiyorum. Benim yumurtalar zaten erken büyüyüp çatlıyor klomenle daha da erken büyüdüler.

Benimde oldu 6,5 cm di adetle gitti şükür canım. Senin kaç cm di gitti mi adetle? Ben bu ayda klomen kullandım bu sefer doZunu azalttık yine kist olursa diye korkum var. Geçen ay çok tehlikeliydi çünkü Allah korusun doktor tüpünü almak zorunda kalabilirdik dedi çok dikkat ettim ilişkiyi falan yasaklamıştı. Şimdi bu yüzden klomen kullanmaya korkuyorum. Bu ay tek aldım günde ama inşallah çatlarda kist olmaz. Bebekten sonra şimdi bu kistin stresini yaşıyorum tabi hamile kalamam :KK43:

Geçmiş olsun canim, senin çok büyümüş. Ben 17. gün catlamis mi diye kontrole gittiğim de 3 cm olmustu yumurta. Bu kist olmuş dedi progestan verdi. Adete kadar 10 gün kullandım, adet olunca gittim yokolmustu. Klomenin dozunu azaltmadık da çatlatma iğnesi oldum bu ay. Kontrole gittim cok şükür catlamisti :)

Kizlar 4.27 cikti iki gun snra tekrarlayin yukselebilit dediler. Gelde bekle simdi
Ben 12.gün baktırdıpımda 4.78 di doktor hiç birşey söyleyemem dedi ama iğne etkisi imiş regl oldum 15.günde hiç belli olmaz sen karartma içini ama umutlanma da olur mu inşallah vardır bebişin

Daha önce çatlama iğnesi olduğun halde mi beta böyle çıkmıyordu. Ilacın 9.günü yazmıştın inşallah ilaç etkisi değildir. Benim 12.gün testte silik çizgi çıkmıştı.

Biri kırsın şu zinciri artık. Hadi senle başlayalım:)
Bende dört gözle bekliyorum şu iğne hap ile birisinin zinciri kırdığını görmek :))

Ben 2 aydır klomen alıyorum ilk ay iğne oldum vr malesef bu ay 1.9 mm kist olmuş doktor hiç birşey vermedi hap iğne bekleyelim gitsin kendiliğinden dedi olmaz ise diğer ay tekrar folikül takibe girixrm ama 4 gözle arıyorum hamiş kalcak birini kızlar dilerim en kısa zamanda birinizden güzel haber gelir :KK66:

Geçmiş olsun canim, senin çok büyümüş. Ben 17. gün catlamis mi diye kontrole gittiğim de 3 cm olmustu yumurta. Bu kist olmuş dedi progestan verdi. Adete kadar 10 gün kullandım, adet olunca gittim yokolmustu. Klomenin dozunu azaltmadık da çatlatma iğnesi oldum bu ay. Kontrole gittim cok şükür catlamisti :)
Benim bu ay ikinci kontrole çağırmadı. Adetin 8. Günü gittim 3 tane yumurta olmuş 17-18 mm boylarında çatlatma iğnesi yapmadık kendi haline bıraktık adet olursan gel dedi. İnşallah çatlarda kist olmaz.

Benim bu ay ikinci kontrole çağırmadı. Adetin 8. Günü gittim 3 tane yumurta olmuş 17-18 mm boylarında çatlatma iğnesi yapmadık kendi haline bıraktık adet olursan gel dedi. İnşallah çatlarda kist olmaz.

İnsallah canim, herşey gönlüne göre olsun.

Yumurtalıklarım da oyle bir agri varki oturmak istemiyorum uzaninca iyiyim ayaklaninca ben benden gidiyorum. Dun aksam zordu Bugun de boyle gecicek belliki Insallah hersey yoludadir .
Aşılama kim olmustu burdan? Unuttum adini?
Alti üsttü bir sperm enjekte etti bu ne agrı yarabbiiiiiim

Senella Senella sut buhari yaptığına sevindim Yapip ilk seferin de cok hamile kalanlar var insallah sen de onlardan biri olursun. Aşılamaya karar vermişsin umarım gerek kalmaz ama olursan o gun çalisma.

Kızlar ben bu ay da kırmızıları görmek üzereyim :( kahve akıntım başladı test de yaptım negatif :( pazartesi tekrar doktora gidicem ve üçüncü klomene başlayacağım...

Kızlar ben bu ay da kırmızıları görmek üzereyim :KK43: kahve akıntım başladı test de yaptım negatif :KK43: pazartesi tekrar doktora gidicem ve üçüncü klomene başlayacağım...
Mayıs hic birimize gülmedi be canım haziran ugurlu gelsin.

Arkadaşlar ben çatlatma iğnesi olduktan sonra 11. Gundeyim bugün erken gebelik testi yaptım evde negatif cikti . Kaşık bel sancılarım çok kalp atışım çok yüksek vücudum çok sıcak. Adetime 5 gün kaldı ne diyosunuz bununla ilgili

Arkadaşlar ben çatlatma iğnesi olduktan sonra 11. Gundeyim bugün erken gebelik testi yaptım evde negatif cikti . Kaşık bel sancılarım çok kalp atışım çok yüksek vücudum çok sıcak. Adetime 5 gün kaldı ne diyosunuz bununla ilgili
Pek tecrübeli degilim ama, 13 gune kadar yerlesme olabiliyor ya oylede olabilir 2,3, gun sonra testi tekrar et istersen insallah bebegin yoldadir..

Kizlar nasılsiniz nerdesiniz bugun hic sesiniz çıkmıyor :KK19:

Daha önce çatlama iğnesi olduğun halde mi beta böyle çıkmıyordu. Ilacın 9.günü yazmıştın inşallah ilaç etkisi değildir. Benim 12.gün testte silik çizgi çıkmıştı.

Biri kırsın şu zinciri artık. Hadi senle başlayalım:)
Ilk defa catlama ignesi oldum canim 22 mayista. Insallah igneden degildir. Pazar gunu test yaptiricam hep beraber orenecegiz artik.

Ben 12.gün baktırdıpımda 4.78 di doktor hiç birşey söyleyemem dedi ama iğne etkisi imiş regl oldum 15.günde hiç belli olmaz sen karartma içini ama umutlanma da olur mu inşallah vardır bebişin
Igne ne zaman vuruldun canim? Ve yumurtan kac mm di?

Kızlar Mayıs cidden bize gülmedi. Benim bu ay 2. Klomenim buyukeyen yumurtalarim var buyusede nerden bilcem catlayacagiji

Pek tecrübeli degilim ama, 13 gune kadar yerlesme olabiliyor ya oylede olabilir 2,3, gun sonra testi tekrar et istersen insallah bebegin yoldadir..
Inşallah canim ya artık her ay kadınlar kulübündeki bütün topiclere yazmaktan yoruldum . Artık bebeğim yolda topiginde yazmak istiyorum

Back