• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim catlama ignesinden dolayi yaniltici olabilir mi?
9 10 kisiden kisiye degisir ama sen bunlari dusunup sitres yaparsin daha çok k test yapincakssın 2 gunde yukselirsee bayram ederiz he birlikte insallah yükselir..

9 10 kisiden kisiye degisir ama sen bunlari dusunup sitres yaparsin daha çok k test yapincakssın 2 gunde yukselirsee bayram ederiz he birlikte insallah yükselir..
Canim benim insallah bizim ayimiz8 bizim bayramimiz olur. Cani gonulden dua ediyorum

Canim superrrr. Benimde sana haberlerim var. Test yaptim az once. 4.27 cikti hemsire iki gun sonra gelin varsa gukselir dedi. Senceee hamis miyim. ? Direk seni bulup yazmak istedim
canım beta 0-5 arasında çıktığında normal derler hastanede zırt pırt beta hcg verdiğim için oradan biliyorum:)) ama sen yine ver eğer bebiş varsa ki inşallah vardır o zaman değer katlayarak artar. allahım inşallah vardır:dua:

canım beta 0-5 arasında çıktığında normal derler hastanede zırt pırt beta hcg verdiğim için oradan biliyorum:)) ama sen yine ver eğer bebiş varsa ki inşallah vardır o zaman değer katlayarak artar. allahım inşallah vardır:dua:
Benim ilk defa boyle cikti canim yukselebilir dediler. Birde bat a daha var. Ins ilacin etkisi degildir

Benim ilk defa boyle cikti canim yukselebilir dediler. Birde bat a daha var. Ins ilacin etkisi degildir

Daha önce çatlama iğnesi olduğun halde mi beta böyle çıkmıyordu. Ilacın 9.günü yazmıştın inşallah ilaç etkisi değildir. Benim 12.gün testte silik çizgi çıkmıştı.

Biri kırsın şu zinciri artık. Hadi senle başlayalım:)

Benim geçen ay oluştu.
Benimde oldu 6,5 cm di adetle gitti şükür canım. Senin kaç cm di gitti mi adetle? Ben bu ayda klomen kullandım bu sefer doZunu azalttık yine kist olursa diye korkum var. Geçen ay çok tehlikeliydi çünkü Allah korusun doktor tüpünü almak zorunda kalabilirdik dedi çok dikkat ettim ilişkiyi falan yasaklamıştı. Şimdi bu yüzden klomen kullanmaya korkuyorum. Bu ay tek aldım günde ama inşallah çatlarda kist olmaz. Bebekten sonra şimdi bu kistin stresini yaşıyorum tabi hamile kalamam :(

Back