Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence var bebiş :)))))))Kizlar 4.27 cikti iki gun snra tekrarlayin yukselebilit dediler. Gelde bekle simdi
Yükselebilir demisler yaaaa negatif dememislerrr allahin izniylee yukselicekkkKizlar 4.27 cikti iki gun snra tekrarlayin yukselebilit dediler. Gelde bekle simdi
Canım ben pazar ya da pazartesi yapıcam bakalım beklemedeyimMirket kızzzz senin nezaman testtt![]()
Yaaa canim insallah yaaaa agliycam simdi. Ne sevinebildim ne uzulebildimCanım bence var bebiş :)))))))
Canim superrrr. Benimde sana haberlerim var. Test yaptim az once. 4.27 cikti hemsire iki gun sonra gelin varsa gukselir dedi. Senceee hamis miyim. ? Direk seni bulup yazmak istedimEki Görüntüle 2152737 nasıl ama :)))) saat 4ü bekleyemedim şimdi yaptım:)
Canim catlama ignesinden dolayi yaniltici olabilir mi?Yükselebilir demisler yaaaa negatif dememislerrr allahin izniylee yukselicekkk![]()
Kaçıncı günü canım senin iğnenin?Yaaa canim insallah yaaaa agliycam simdi. Ne sevinebildim ne uzulebildim
22 mayista vuruldum canim. Vuruldugum gunden sonra 9. GunKaçıncı günü canım senin iğnenin?
9 10 kisiden kisiye degisir ama sen bunlari dusunup sitres yaparsin daha çok k test yapincakssın 2 gunde yukselirsee bayram ederiz he birlikte insallah yükselir..Canim catlama ignesinden dolayi yaniltici olabilir mi?
Canim benim insallah bizim ayimiz8 bizim bayramimiz olur. Cani gonulden dua ediyorum9 10 kisiden kisiye degisir ama sen bunlari dusunup sitres yaparsin daha çok k test yapincakssın 2 gunde yukselirsee bayram ederiz he birlikte insallah yükselir..
Aynısı var bende deKasiklarimda bir doluluk baskı var. Çok rahatsızlık veriyor, iğne etkisi sanırım. Sen ne durumdasın canim
sağ ol canım darısı gebelik testinde çift çizgi görmeye:)Vayyy tty çok çok çok Tebrikler canım sağlıkla insallah
canım beta 0-5 arasında çıktığında normal derler hastanede zırt pırt beta hcg verdiğim için oradan biliyorum:)) ama sen yine ver eğer bebiş varsa ki inşallah vardır o zaman değer katlayarak artar. allahım inşallah vardırCanim superrrr. Benimde sana haberlerim var. Test yaptim az once. 4.27 cikti hemsire iki gun sonra gelin varsa gukselir dedi. Senceee hamis miyim. ? Direk seni bulup yazmak istedim
Benim ilk defa boyle cikti canim yukselebilir dediler. Birde bat a daha var. Ins ilacin etkisi degildircanım beta 0-5 arasında çıktığında normal derler hastanede zırt pırt beta hcg verdiğim için oradan biliyorum:)) ama sen yine ver eğer bebiş varsa ki inşallah vardır o zaman değer katlayarak artar. allahım inşallah vardır![]()
Benim ilk defa boyle cikti canim yukselebilir dediler. Birde bat a daha var. Ins ilacin etkisi degildir
allahımmm inşallah yaaaBenim ilk defa boyle cikti canim yukselebilir dediler. Birde bat a daha var. Ins ilacin etkisi degildir
Vermez miyim canim. Dua et banaallahımmm inşallah yaaahaber ver mutlaka
![]()
Benimde oldu 6,5 cm di adetle gitti şükür canım. Senin kaç cm di gitti mi adetle? Ben bu ayda klomen kullandım bu sefer doZunu azalttık yine kist olursa diye korkum var. Geçen ay çok tehlikeliydi çünkü Allah korusun doktor tüpünü almak zorunda kalabilirdik dedi çok dikkat ettim ilişkiyi falan yasaklamıştı. Şimdi bu yüzden klomen kullanmaya korkuyorum. Bu ay tek aldım günde ama inşallah çatlarda kist olmaz. Bebekten sonra şimdi bu kistin stresini yaşıyorum tabi hamile kalamamBenim geçen ay oluştu.