• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyyy masallah kuzum çok sevindim. Dualar karşılığını bulacak :) Dinlen, is falan yapma, gerçi bırakmadın ama bulursun sen yine :)
:KK70::KK70::KK70: Ohooo uyandim hemen evi süpürürüm tekrar tozları aldim tekrar heryeri herşeyi dupe duzgun bıraktım gelince batmasın sana icin de kalmasın deli karı dedim:confused: duşumu abdestimi alip bismillah edip oyle çıktım :-) destegin guzel dileklerin icin ayrica teşekkür ediyorum cokkk rabbim hepinizin yuzunu guldursun insallahh.

:KK70::KK70::KK70: Ohooo uyandim hemen evi süpürürüm tekrar tozları aldim tekrar heryeri herşeyi dupe duzgun bıraktım gelince batmasın sana icin de kalmasın deli karı dedim:confused: duşumu abdestimi alip bismillah edip oyle çıktım :-) destegin guzel dileklerin icin ayrica teşekkür ediyorum cokkk rabbim hepinizin yuzunu guldursun insallahh.

Kapat gözlerini, öyle dolan evde, gözüne bir şey batmasın. Tam sopaliksin heeee :sinirli:

Kapat gözlerini, öyle dolan evde, gözüne bir şey batmasın. Tam sopaliksin heeee :sinirli:
Allahta beni boyle yaratmış napim anacim bende kendimden cok şikayetciyim bekarken butun ev sikayetciydi hala dedikodumu ediyor bacilarim :rolleyes:sayemde hijyenik yasiyodunuz nankör insanlar diyorum :KK70: neyseki benim kocamin sesi cikmiyor fazla. Merak etme yer icer yatarim heryer mis gibi :KK5:

Vayyy tty çok çok çok Tebrikler canım sağlıkla insallah
Sende benim gibi gebelik testi sandim anladigim ben oyle sandim sevinc naraları attim öyleki hatun kişisini kendinden supe ettirdim :)) ovilasyon testiymis İnsallah gebelik testini de boyle gorucez

Armin Armin Hadi hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım. Bugün çok yoğundum pilim bitti calisorken. Şimdi biraz iftara kadar uyuyacağım. Iftar sonrası gelirim yazdıklarınızı okudum cevaplarım.

Amh ilk öğrendiğimde ağlamaktan helak oldum. Sagolsun doktor rahatlattı. Ben artık düşünemiyordum tüp bebek diye tutturdum. Eşim dedi ki bu doktor tüp bebek de yapıyor kendisi aşılama da. Bence tamamen doktora bırak kendini, o ne derse o olsun. Bir de olduğum yerde, Doğudan Batı’dan insanların akın akın geldiği bir doktor var. Ablam bunalttı bir hafta ona git, olur musun gitsen vs. İyice bozdu psikolojimi. İnan gittiğimde doktoruma ağlayarak anlattım diger doktorun adini zikrederek. Konuştu, bildigin terapi yaptı, topladım kendimi. Bakalım zaman ne gösterecek. Fsh 10 sinir görüyorlar, iyi düşmüş canim, sıkıntın kalmamış, tsh da düşmüş. Bozma moralini, sakin kafayla düşün, ona göre yol çiz kendine. Olmaması icin hiç bir sebep yok, biraz kendimizi rahat bırakabilsek :) Simfi ne durumdasın, döngünün kaçıncı günü yanı. Bir de burada okumuştum, amh 1 kusur olan kıza da hemen tüp bebeğe git demiş doktoru. Anlamak da zorluk cekiyorum :)

9.günündeyim canım. Armin Armin ile aynı gidiyoruz. Geçen ay aynı gün catlatma iğnesi yedik aynı gün adet olduk. Bakalım bu ay bizi neler bekliyor. Sut maydanoz buharı yaptım adet bitimi.

Kızlar Günaydın Günaydın gunaydin lar rrrr yumurtam 18 ml olmuş doktor çok iyi gelişmiş dedi 3 gün ilişki 1 tane ilaç verdi uzun cubuk gibi 15 tane 15 gün boyunca vajinanın içine sikacakmisim Rahime yapismasini saglayacakmis

Nedir verdiği ilacın adı. Catlatma iğnesi vermedi mi kendi haline mi bıraktı.

Şimdi eve geldim yavrummm koca taksiylen getirdi:KK6: aşılama mı oldum tosbican Senella Senella :KK31:cuma hürmetine rabbim yardımcım olsun bebegimin haberiyle mujdelesin . Cok heycanlandim, gidene kadar dua okudum meryem suresini okudum koltuga gectigim de cok neseli heyecanlıydım pozitiftim 20 dakika bekledim aşılama sonrası. Şimdi nalları dikmiş uzanıyorum :confused:sancıyla uyandim baya bir akıntım vardı bugün doktor yumurta catlamak uzere cok iyi dedi spermler onu karsilicak dedi iki gun spermler orda olucak zaten dedi Pazar gunu iliski dedi bugun yarin yapma dedi tuhaf geldi dilde pek yok kurcalayamadim. Crinone jel verdi yarin aksamdan basla dedi.
Esimin spermlerinin degeri cok k iyi cikmis super dedi hersey yolunda dedi.
Basınç hissediyorum agrı varmı var belim sabahtan beri agriyordu asilamanin basıncıyla arrti. Olucak olucak guzel şeyler olucak allahin izniyle.. :KK6:

Amin inşallah
Lütfen bişey yapma yat dinlen, şırınga çocuğu narin olabilir. :) Kaderimizde belki şırınga çocukları var bilemeyiz. Bende artık asilamalarima başlarım. Oruç biraz halsiz bırakıyor bakalım nasıl olacak.

9.günündeyim canım. Armin Armin ile aynı gidiyoruz. Geçen ay aynı gün catlatma iğnesi yedik aynı gün adet olduk. Bakalım bu ay bizi neler bekliyor. Sut maydanoz buharı yaptım adet bitimi.

Nedir verdiği ilacın adı. Catlatma iğnesi vermedi mi kendi haline mi bıraktı.

Amin inşallah
Lütfen bişey yapma yat dinlen, şırınga çocuğu narin olabilir. :) Kaderimizde belki şırınga çocukları var bilemeyiz. Bende artık asilamalarima başlarım. Oruç biraz halsiz bırakıyor bakalım nasıl olacak.
Uzandim uyumuşum tel caldı uayndim:KK64:
Sagolasin yavrum. İnsallah aşılamaya gerek kalmadan bu donem aliriz mujdeyi senden.

Baya bir agrim var sancım var halsizim Dunden de yorgunum ama aşılamadan sonraki ikinci saatten beri baya yogun sancilardayjm yurumeye mecalim yok hsgden sonra bile boyle olmamiştım hayrolsun kahve akintim oldu lavabodan sonra az once doktor olabilir rahat ol demisti takmadım. Yarinda jele başlıyorum kim bilir o neler edicek

Bunca çileye degsin rabbim..

Uzandim uyumuşum tel caldı uayndim:KK64:
Sagolasin yavrum. İnsallah aşılamaya gerek kalmadan bu donem aliriz mujdeyi senden.

Baya bir agrim var sancım var halsizim Dunden de yorgunum ama aşılamadan sonraki ikinci saatten beri baya yogun sancilardayjm yurumeye mecalim yok hsgden sonra bile boyle olmamiştım hayrolsun kahve akintim oldu lavabodan sonra az once doktor olabilir rahat ol demisti takmadım. Yarinda jele başlıyorum kim bilir o neler edicek

Bunca çileye degsin rabbim..
Canım bugün aşılama yaptırmışsın galiba hayırlı olsun inşallah tutar. anestezi altında mı yapıyorlar?

Canım bugün aşılama yaptırmışsın galiba hayırlı olsun inşallah tutar. anestezi altında mı yapıyorlar?
teşekkür ediyorum cok amin insallah hepimizin ki tutsun:) anastezilik birsey degil ki guzellik, anestezilide mi yapılıyormuş kaldiki ben hsg de cekildim onda da anstezi almadım. Galiba hasta talep ederse yapilan birsey

Back