• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Mayıs cidden bize gülmedi. Benim bu ay 2. Klomenim buyukeyen yumurtalarim var buyusede nerden bilcem catlayacagiji
Doktor takibi yaptirsan ya ovilasyon testi yapip takip et catlama ignesi vermeyip takip te etmiyosa doktorun?

Ovulasyon testi yaptım kızlar. Heralde bu gördüğüm ikinci net yakaladığım ovulasyon testi. Geçen ayda vardı ama o catlatma ignesinden teste sığmamıştı:) onu saymiyorum

Ilk yakaladığım ovulasyon testinde sonuca ulaşmıştım ama kimyasalla sonuçlandı. Ovulasyon testinde şu içmemek önemliymiş. Oructan dolayı istenilen ölçüde oluyor sanirim :))

Eklentiler

• Screenshot_20180603-201125.png
    Screenshot_20180603-201125.png
    88,6 KB · Görüntüleme: 31
Ovulasyon testi yaptım kızlar. Heralde bu gördüğüm ikinci net yakaladığım ovulasyon testi. Geçen ayda vardı ama o catlatma ignesinden teste sığmamıştı:) onu saymiyorum

Ilk yakaladığım ovulasyon testinde sonuca ulaşmıştım ama kimyasalla sonuçlandı. Ovulasyon testinde şu içmemek önemliymiş. Oructan dolayı istenilen ölçüde oluyor sanirim :))
:rolleyes:Çalışmalar başlasın ozamannnnn :KK31::confused:

:KK71:

Armin Armin cnm benim doktor Prof ve de 2 ay hapı kullanip gene dedi.takip etmicez çünkü stres olunuyor dedi.kafan rahat olsun dedi ama tabi ben yine de gittim ovulasyon testi alıp kendim takip etmeye calisiyom

Armin Armin cnm benim doktor Prof ve de 2 ay hapı kullanip gene dedi.takip etmicez çünkü stres olunuyor dedi.kafan rahat olsun dedi ama tabi ben yine de gittim ovulasyon testi alıp kendim takip etmeye calisiyom
Bence de takip et okadar ilac iciyoruz sanki acaba catlmadimi catmadimi diye sitres yapmiyoruz sanki:işsiz::confused::KK70: tabi sen nasil mutlu rahat hissetceksen oyle yap sonra icine dert oluyor insanin :KK5:

Hadi bakalım, hayırlara vesile olur insallah:)

:KK70:
Sesimi aldılar kuzum bugün ya :) Basagrisindan kalkamadım pek. Bir dr pazar ya, eşimle Ali Koç izliyoruz iki gündür, çatlamak üzereyim :KK70:Sen ne durumdasın
Geçmiş olsun canim benim.. Bizimki mac hastasıydı deli ediyodu beni, ama yabanci dizilere bir alistirdim Şimdi de pür dikkat dizi izliyor onun izlediklerini ben vaktiyle izledigimden eşlik pek edemiyorum iyi ama böyle:KK59:
Alli koçu severdim hayirli olsun kalk kiz sen de yanindan :tokat:
Teste kac gun kaldi ?:KK58:

:KK70:
Geçmiş olsun canim benim.. Bizimki mac hastasıydı deli ediyodu beni, ama yabanci dizilere bir alistirdim Şimdi de pür dikkat dizi izliyor onun izlediklerini ben vaktiyle izledigimden eşlik pek edemiyorum iyi ama böyle:KK59:
Alli koçu severdim hayirli olsun kalk kiz sen de yanindan :tokat:
Teste kac gun kaldi ?:KK58:

Yarın 13. gün, olmadığına çok eminim test yok artık :) Genel durum eşim ps4 ben netten dizi. Çok bunaldım ya, bayram gelse de denizlere atsam kendimi :)

Armin Armin cnm benim işte iyi mu yapiyom kötü mü bilmiyom. ..hoş ben pko oldugumdan yumurtam büyüsü bile catlicak mi o bile sorun. Caresizim açıkçası:110:bi de rahmim terms. Ama bu sorun olmazmis bilemiyorum acaba o da mı etkili

Yarın 13. gün, olmadığına çok eminim test yok artık :) Genel durum eşim ps4 ben netten dizi. Çok bunaldım ya, bayram gelse de denizlere atsam kendimi :)
İnsallah şaşırtır sonuc seni de, öyleeeee bu lafi soylediginle kalirsin:KK11: ... tatile bile gitmek istemicek kadar her anlamda yorgunum tatil demek yazlik dmek yazlik demek bir suru is guc demek eksik olsun .kocada yogun calisiyor tatil koyune de tek gidemem en güzeli bebegimin mujdesini bir alsam gelsem treye ikimize bi alis veris yapsam ne Guzel olurduuuuu :KK75:

İnsallah şaşırtır sonuc seni de, öyleeeee bu lafi soylediginle kalirsin:KK11: ... tatile bile gitmek istemicek kadar her anlamda yorgunum tatil demek yazlik dmek yazlik demek bir suru is guc demek eksik olsun .kocada yogun calisiyor tatil koyune de tek gidemem en güzeli bebegimin mujdesini bir alsam gelsem treye ikimize bi alis veris yapsam ne Guzel olurduuuuu :KK75:
Oyyyy insallah kuzum, o alışverişlerin de gelir. Bayramda en ucuz otel 3000 lerde. Biz günü birlik yerlere gideceğiz, Olimpos vs. Yarın 14. günmüş benim, senin kaçıncı gün gelmişti adetin ?

:rolleyes:Çalışmalar başlasın ozamannnnn :KK31::confused:

:KK71:

Çalışmalar adetten sonra 2 günde bir başlamıştı. Dün iftardaydık illa sahura da kalın dediler. Neyse kaldık 3 te eve geldik bi test yaptım köyü. Hemen ne yapsak derken 3.25 gece banyomu da yapip orucuma basladim. Dun fazla yatamadim banyodan dolayi bugün neyseki gene pik. :)
Şimdi sahur vaktine kadar yatarım. Biraz sık ilişki oldu ama inşallah kaçırmam. Rabbim nasip eder. Gene senle aynı gidiyoruz senin aşılama cumaydı ıste bende bugün aşıladım kendi çapımda:) Inşallah ikimizin ki de tutar.

Hadi bakalım, hayırlara vesile olur insallah:)

Amin inşallah. Şu mübarek günlerin hatrına Allah'ım bizi de hayırlı evlatlar sahibi etsin. Herşeyin hayırlısını versin.

Armin Armin cnm benim işte iyi mu yapiyom kötü mü bilmiyom. ..hoş ben pko oldugumdan yumurtam büyüsü bile catlicak mi o bile sorun. Caresizim açıkçası:110:bi de rahmim terms. Ama bu sorun olmazmis bilemiyorum acaba o da mı etkili
Pkoysan birden fazla yumurta buyumeye calisip oyle kaliyorlar degilmi catlayamiyorlar eskiden bekarken bana pkosun diyorlardi ama hic belirtisi yoktu. Simdi yok oyle birsey yok diyorlar bilmiyorum.

Adetlerin duzenlimi? Kac gunde bir oluyosun ?
Koca karilar rahmi ters olani sozum ona duzeltiyorlar kime guveniceksin. Engel olsaydı sana soylerdi doktorun. Pko hamile kalmaya engel degil Kafani rahat tut caresizim ne demek pkodan daha zor engelleri olanlar var cabaliyorlar kendini kurma birsey atim daraldigin da olumsuzlukla degil pozitif seylerle doldur aklini en azindan yatmadan önce oku inanrak belki sana iyi gelir

Back