- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Aminnnnn teşekkür ediyorum şekerim benim kafa guzel bugunsen de ne var ne yok ???
Kac günün kaldı senin ? Ne biliyosun hemen bata yorma yinedeBen dükkanı kapardım bu ay, dün belimin ortasına oturan agri, reglin ben geliyorum deme sekli :) Adet gelsin de rahim filmi çekilecek. Aman enerjini dusurme, olumsuz seyleri sakin okuma :) süpürge gelmesin totona:)
Hadi hayırlısı olsun canımmmMerhabalarr kızlar bugun doktor kontorulum vardi solda 17 mm sagda 14mm iki yumurtam olmuş :)) Yarın catlama ignesi yapicam cuma aşılamam saat@ 3.15 tenasıl heycan bastı ignenin 24 saatin de yapicak aşılamayı erken catlma riskine karşı. 14 gun nasıl gecicek cumanın hayrı hürmeti bereketi benimle olsun bizimle olsun haziran hepimizin bebegiyle bitirdigi ay olsun bol bol bebis olsun.cokkkk heycanlı @Senella
9 gün canım.Kac gun kaldi bat??
Günaydın canım , artık bekleme zamanı diyorsun :) Ben pazar günü test yapacağım , varsa çıkar artık. İğneden sonra 14. gün
Sen demi test yapacaksın, çok heeycanlı :))) kızlar hiç mi belirtiniz yok. akıntınız da mı yok ?
Ben de akıntı cok var. Ama regl öncesi belirti olarak da benim akıntım olur normalde, ondan dolayı çok şey edemiyorumSen demi test yapacaksın, çok heeycanlı :))) kızlar hiç mi belirtiniz yok. akıntınız da mı yok ?
Sen demi test yapacaksın, çok heeycanlı :))) kızlar hiç mi belirtiniz yok. akıntınız da mı yok ?
Ne harikaaaa test zamani gelmiş sizin sayilı günler kalmış inşallahhhhhhh pespese güzel haberlerinizi alırızzz hamileyim pozitif cikti gibi şeyler duyalim artik burdaaaSen demi test yapacaksın, çok heeycanlı :))) kızlar hiç mi belirtiniz yok. akıntınız da mı yok ?
Merhabalarr kızlar bugun doktor kontorulum vardi solda 17 mm sagda 14mm iki yumurtam olmuş :)) Yarın catlama ignesi yapicam cuma aşılamam saat@ 3.15 tenasıl heycan bastı ignenin 24 saatin de yapicak aşılamayı erken catlma riskine karşı. 14 gun nasıl gecicek cumanın hayrı hürmeti bereketi benimle olsun bizimle olsun haziran hepimizin bebegiyle bitirdigi ay olsun bol bol bebis olsun.cokkkk heycanlı @Senella
Aminnnnnnnn inşallahhhh.. senellaaa allah duysun sesini , aylardırrr birlikte çabalıyoruz rabbim bana dilediklerini sana da nasip etsin sana da versin o ikiz bebeleri birlikte kafalari yerizOyy oyy iki şans iki bebek ikiz annesi arminch :)))
Bence aşılama da senin şansın yüksek, çünkü sperm sorunu vardı başlarda. Şimdi en kaliteliydi seçip yollayacaklar :)) Sonra supriz.
Inşallah tam çatladığı gün aşılama olur aynı dakikada :))
Evet canım klomen kullandım ben de cuma sabah doktor çağırdı idrara sıkışık şekil de gel dedi klomeni ilk kullanışım ve klomende sonra ki muaynemÇok haklısın takmamak lazım ama işte elde olmuyor. şu sonucu alana kadar zaman geçsin başka bir şey istemiyorum. sende mi klomen kullandın ?
Guzellik neden idrara sıkışıp? yumurta kontorolümü oldunEvet canım klomen kullandım ben de cuma sabah doktor çağırdı idrara sıkışık şekil de gel dedi klomeni ilk kullanışım ve klomende sonra ki muaynem
Benim bat 9 haziran canim 3 gun oncesinden basladi surekli islagim resmen boyle olmazdi. Bo o farkliligim var.Ben de akıntı cok var. Ama regl öncesi belirti olarak da benim akıntım olur normalde, ondan dolayı çok şey edemiyorumsenin nasıl?
Benimde ara ara belim agriyo ve akintim var. Bat 9 haziran daha var yani o yuzden acaba neden akintim var diyorumBen kupkuruyum ve hiç belirtim yok. Sadece dün regl habercisi bel agrisi oldu bir ara.
Amin canim hepimiz verelim o guzel haberi. Ignenin uzerinden 14. Gun test yapalim dedik:)) varsa kuuckte olsa deger cikar. Sirf hamileyimdir diye evde elimi bir seye surmuyorum:))Ne harikaaaa test zamani gelmiş sizin sayilı günler kalmış inşallahhhhhhh pespese güzel haberlerinizi alırızzz hamileyim pozitif cikti gibi şeyler duyalim artik burdaaabolllll şanslar
Sanirim ultrasonla bakerken daha iyi anlayacaktir o yuzden gel dedi. Insallah karisliginu aliriz. Hazirana bebislerimizle gireriz. Bayram tam bayram olur:))Evet canım klomen kullandım ben de cuma sabah doktor çağırdı idrara sıkışık şekil de gel dedi klomeni ilk kullanışım ve klomende sonra ki muaynem
Benimde ara ara belim agriyo ve akintim var. Bat 9 haziran daha var yani o yuzden acaba neden akintim var diyorum
İnşallah canım. bu sabaha karşı rüya gördüm, bana sen hamilesin diyorlardı ve direk uyandım. :)Güzel haberci valla akıntı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?