Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana bebiş haberleri getirsin.
O kadar kişiden bir hamile çıkmadı mı yaa..
Demekki bu klomen bir işe yaramıyor hiç sonuç alamadık. Allah'ım sen ver yarabbim. Mübarek ayının hürmetine bu aciz kullarını da sevindir.
Annem diyor ki bizim zamanımızda çocuk olmasın diye uğraşırdık. Şimdi çocuk olsun diye uğraşıyorlar.
mavitosbik07 ben ilk gün 7.gün 9.gün 11.gün 12.gün yaptım hepsi silik çizgi çıktı. Bende iğne etkisi geç geçti. Ama senin etkisinin geçtiğine bakma burda bodrum güzelinin de erken geçti etkisi hatta 13.günde silik çizgi gördü hepimiz sevindik ama o da aldattı bizi. 14.günden önce yapma bana kalırsa.
Süt maydonoz buharı yapan var mi? Nasıl yapılıyor bilen?
günaydınnnKızlar günaydınnnnnnnnn
günaydınnn
Nasılsın canım ?günaydınnn
henüz bakmadım. ovulasyon testi yapıyorum her gün kırmızıyı görünce kontrole gideceğimm:)Karıştırmıyormuşum umarım, yumurtalarına baktırdın mi tekrar, buyumeye karar vermişler mi :)
Hala kırmızı mı çıkıyor canım ? sende hala akıntı yok mu ?henüz bakmadım. ovulasyon testi yapıyorum her gün kırmızıyı görünce kontrole gideceğimm:)
iyiyim canım sen nasılsın:)Nasılsın canım ?
silik çıkıyor canım.demek ki yumurtlama olmamış.daha zamanım var zaten. beklemedeyim hala:)Hala kırmızı mı çıkıyor canım ? sende hala akıntı yok mu ?
anladım canım, acaba geç mi yumurtluyorsun, yada bende hala yumurtlamamış olabilir miyim ? ovi. testi almadım. sadce kasık hassasiyeti ve akıntım var.silik çıkıyor canım.demek ki yumurtlama olmamış.daha zamanım var zaten. beklemedeyim hala:)
ya az önce yumurta akı gibi akıntım geldi ve hafif sancı giriyor ara ara ama ben test getirmemişim yanımdaanladım canım, acaba geç mi yumurtluyorsun, yada bende hala yumurtlamamış olabilir miyim ? ovi. testi almadım. sadce kasık hassasiyeti ve akıntım var.
Acaba şimdi mi yumurtladı ?ya az önce yumurta akı gibi akıntım geldi ve hafif sancı giriyor ara ara ama ben test getirmemişim yanımda((
bilmiyorum canım ya eve gidince test yapıcam hemenAcaba şimdi mi yumurtladı ?
Bana da haber ver canım. Ve değerlendir mutlaka.bilmiyorum canım ya eve gidince test yapıcam hemen
tamam canım mutlaka haber veririm:)Bana da haber ver canım. Ve değerlendir mutlaka.
yeni umutlar bizlerle canım.. kimse hamile kalmayacak mı bu ay anlamadım ? iyice umutlarım gitti.Bende adet oldum demekki progesteronun yüksek olması birşey ifade etmiyor.
Günaydın canım. dün test yaptım ama koyu çıkmadı. yanlış alarm:))Bana da haber ver canım. Ve değerlendir mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?