Hadi bakalım bekliyoruz. Progesteron çok iyi inşallah iyi sonuçlar çıkar.Ayağa kalkacak halim yok evde test var bi yapayım çıkarsa eşimi çağırırım
sabahdan beri yoğun sekilde adetim gelemye başladı agrımda gecti canm hani tamamiyle kalınlık hakkında bilgim yok canmOna neden bakılıyormuş ki acaba ? Bende şimdi hastanede bekliyorum bu arada sancıların ne alem
Kızlar doktordan çıktım tahlillerime baktı hiçbir sorun yok gayet iyi hepsi dedi. Ultrasonla baktı pko yok sende ama muhtemelen kullandığın ilaçlardan dolayı olabilir çok fazla yumurta oluşmuş dedi sanırım onlarda çatlamayan ama şuan net bişey diyemiyorum dedi. Ayın 4ünde kontrole gidicem tekrardan sanırım o zaman daha net görücek. Açıkcası daha önceki doktorun verdiği klomenin lüzumsuz olduğunu ima etti
Bu bekleyişin sonu selamet olsun canım:))Kizlar doktordan geldim şimdi, çok şükür catlamis yumurtalar. Pazartesi iğne olmustum. Artık uslu uslu bekleme zamanı :)
Bu bekleyişin sonu selamet olsun canım:))
Valla bilmiyorum ki ama adetle atılır mı acaba? Ama pko yok dedi ya çok mutlu oldum o açıdan bide bu kist olanlar ağrı yaparmı ki bende hiçbir şey yok çünkü ağrı adına.4.u yumurtlamaya mi denk geliyor acaba? Klomeni benim doktorum da fayda etmez demişti.
Ben sol kasigim ağrıyor. Sanırım soldan gelecek bu sefer. Ilaclar tetiklemiş olabilir geçen aydan.
İnşalahhhh amin inşallahhh :))Amin kuzum. Yavru mirketle yavru tosbik gelsin artık :)
Valla bilmiyorum ki ama adetle atılır mı acaba? Ama pko yok dedi ya çok mutlu oldum o açıdan bide bu kist olanlar ağrı yaparmı ki bende hiçbir şey yok çünkü ağrı adına.
İnşallah canım 9gün sonra gidicem bu ay basit bi takip yaparız tedavisiz sonraki ay adetin olduğunda gelirsin bikaç tane daha tahlil isticem dedi. O tahlilleri de annemin yum. Kanseri olduğunu söylediğim için istedi ben yine bu ay boş geçmem çalışmalra devam ama bakalım ne olcakAğrı yapacak kadar büyük değil demek ki. O adetten sonra tekrar bakacaktır. Atıldı mi atılmadı mi? Daha adetin devam ediyor sonuçta. Bu ayki yumurtlamana engel olmasında.
Benim geçen ay kıstık yumurta demişti sonra hasta olduğumda yok kist demişti. Inşallah atılır sağlıklı yumurta olur.
Cok sevindim canim, simdi bekleme zamani. Hayirlisi olsun.Kizlar doktordan geldim şimdi, çok şükür catlamis yumurtalar. Pazartesi iğne olmustum. Artık uslu uslu bekleme zamanı :)
Cok sevindim canim, simdi bekleme zamani. Hayirlisi olsun.
Sanki silik cizgimi var ????
Akinti sart degilmis demekk8 kuzu. Ins guzel haberler veririz birbirimizeAmin canim, sakin sakin bekleyelim artık.
Belki idrara daha gecmemistir canim. Regline 2 3 gun kala kanda baktir
Aki
Akinti sart degilmis demekk8 kuzu. Ins guzel haberler veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?