- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Az az pıhtı yok canm oda anca lavobaya otrnca peçetey silince yani baklm bellı olcak aksamAz az mı geliyor yoksa hiç mi gelmiyor?benim bu sefer hiç pıhtı gibi gelmiyor hep su gibi akıyor
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Haber verirsin bize de merakta bırakmaAz az pıhtı yok canm oda anca lavobaya otrnca peçetey silince yani baklm bellı olcak aksam
Tamam canmHadi bakalım hayırlısı olsun canım. Haber verirsin bize de merakta bırakma
Ayyy inşallahh canım inşallahhh :))O batmaları her hamile söylüyor canim, hadi bakalım bebistir insallah
Merhaba, yumurtalarınız farklı farklı günlerde mi çatladı? Her birinin çatladıgını hissettiniz mi?Kızlar bende bu ay klomen kullandım 4 yumurta oldu çatladı hepsi inşallah tutar adetime son 4 gün kaldı. Progesteron 87 çıktı bakalım nolcak. Çok umutsuzum ama bu ayda olmadı sanki
Yafruuu mirket zorlu parkuru geçip yerini almıştır insallahsıııAyyy inşallahh canım inşallahhh :))
Insallah en kisa surede butun bunlari yaşarsın cnmSabah 9 da kalktim soz de ev silicemsüpürdüm Kalkamiyorum sancı bir vuruyorrrrr aman tanrısı hamile kalsam da şu adet sancılarımdan tatile çıksam
hamilelik nasıl birsey acabaaaTekmelerini hissetmek butün gün karnımı sevmek istiyorum
Amin insallah hepimizzzzzz yaşayalım.Insallah en kisa surede butun bunlari yaşarsın cnm
Canim gittinmi doktoraŞUAN Biraz hafifledi doktora gitcem ya hafifler ama gelen giden cok az gelmıo bile of gene adet sokturucu vercek kesin
Hahahaaaa ay ne güldüm inşallah engelleri aşmıştırYafruuu mirket zorlu parkuru geçip yerini almıştır insallahsııı
İğneden 2 gün sonra çok ağrım başladı. 3 gün çok ağrım oldu muhtemelen o ara çatladı . Doktor işi sağlam tuttu bir hafta sonra tekrar çağırdı hepsine baktı. Senin kaç yumurtan oldu?Merhaba, yumurtalarınız farklı farklı günlerde mi çatladı? Her birinin çatladıgını hissettiniz mi?
Kızlar bende bu ay klomen kullandım 4 yumurta oldu çatladı hepsi inşallah tutar adetime son 4 gün kaldı. Progesteron 87 çıktı bakalım nolcak. Çok umutsuzum ama bu ayda olmadı sanki
Evet aynen yine buluşma noktamız :) o ballı macunun faydası neKızlar yanlız aynı zamanlarda adet olduk, haziran batlarini gene beraber bekliycez :)))
Yapmazmıyımmmm yaptım ama negatif bugün 13. Gün. Progesteron iyi evet ama önceki klomen kullandığımda 2 yumurta vardı 40 çıkmıştı ve hamile değildim o yüzden ona güvenemiyorum.Progesteron seviyen çok iyi. Hamilesin büyük ihtimalle. Test yaptın mi
Eşimde bu ay proxeed kullandı eğer hamileysem kesin onunda etkisi var mutlaka yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?