Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bu ay klomen kullandım 4 yumurta oldu çatladı hepsi inşallah tutar adetime son 4 gün kaldı. Progesteron 87 çıktı bakalım nolcak. Çok umutsuzum ama bu ayda olmadı sanki
Merhaba, yumurtalarınız farklı farklı günlerde mi çatladı? Her birinin çatladıgını hissettiniz mi?

Sabah 9 da kalktim soz de ev silicem süpürdüm Kalkamiyorum sancı bir vuruyorrrrr aman tanrısı hamile kalsam da şu adet sancılarımdan tatile çıksam
hamilelik nasıl birsey acabaaa Tekmelerini hissetmek butün gün karnımı sevmek istiyorum

Insallah en kisa surede butun bunlari yaşarsın cnm

Merhaba, yumurtalarınız farklı farklı günlerde mi çatladı? Her birinin çatladıgını hissettiniz mi?
İğneden 2 gün sonra çok ağrım başladı. 3 gün çok ağrım oldu muhtemelen o ara çatladı . Doktor işi sağlam tuttu bir hafta sonra tekrar çağırdı hepsine baktı. Senin kaç yumurtan oldu?

Benim adetim bu ay bayağı pihtili. Hep kan parçaları dökülüyor. Çok kalite bir yumurtaydı olmadi galiba. Ama çatlama gününü kaçırdım.

Ben doktora gitmeyeceğim bu ay. C life ballı macun almıştım. Onu kullanayim bari.

Kızlar bende bu ay klomen kullandım 4 yumurta oldu çatladı hepsi inşallah tutar adetime son 4 gün kaldı. Progesteron 87 çıktı bakalım nolcak. Çok umutsuzum ama bu ayda olmadı sanki

Progesteron seviyen çok iyi. Hamilesin büyük ihtimalle. Test yaptın mi

Kızlar yanlız aynı zamanlarda adet olduk, haziran batlarini gene beraber bekliycez :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…