Sanki silik cizgimi var ????
Hiç yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki silik cizgimi var ????
Be
Belki idrara daha gecmemistir canim. Regline 2 3 gun kala kanda baktir
Üzgünüm senin adina 2 ci aşılamayi düşünüyormusun hemen ? 2 ci daha yüksek diyorlarHiç yok(( bembeyaz bir tek çizgi
Pazartesi ya da Salı bir de kan vereceğim eğer regli olmazsam ama iki teste tek çizgiyi gördüm malesef Bu ay da negatif
Aynı hayal kırıklığını bende yaşadım inşallah bi süpriz olurda yaptığımız testler yanlıştırHiç yok(( bembeyaz bir tek çizgi
Pazartesi ya da Salı bir de kan vereceğim eğer regli olmazsam ama iki teste tek çizgiyi gördüm malesef Bu ay da negatif
Canım sen doktora gidip çatlamış dememişmiydi yumurtalarına bu başka doktor mı? Şimdi kist mi var dedi? Benim geçen ay hatırlıyorsanız yazmıştım kist oluştu klomenden dolayı ve aşırı büyüdü şükür adetle gitmiş. Ağrım oldu hatta gece uyandırdı çok dikkat etmemi söylemişti doktor. Şimdi adetin 5. Günündeyim yine başladım klomene ama bu sefer günde 1 tane alıyorum inşallah bu sefer kist olmaz çünkü geçen ay çok korktum.Kızlar doktordan çıktım tahlillerime baktı hiçbir sorun yok gayet iyi hepsi dedi. Ultrasonla baktı pko yok sende ama muhtemelen kullandığın ilaçlardan dolayı olabilir çok fazla yumurta oluşmuş dedi sanırım onlarda çatlamayan ama şuan net bişey diyemiyorum dedi. Ayın 4ünde kontrole gidicem tekrardan sanırım o zaman daha net görücek. Açıkcası daha önceki doktorun verdiği klomenin lüzumsuz olduğunu ima etti
Evet doktor çatlamış demişti ama daha önce yazdıklarımı hatırlıyorsan yüz ifadesi çok değişikti bunu söylerken. İnşallah benimkilerde atılır resmen bende gördüm bikaç tane vardı. Bu sy benim tedavisiz geçecekCanım sen doktora gidip çatlamış dememişmiydi yumurtalarına bu başka doktor mı? Şimdi kist mi var dedi? Benim geçen ay hatırlıyorsanız yazmıştım kist oluştu klomenden dolayı ve aşırı büyüdü şükür adetle gitmiş. Ağrım oldu hatta gece uyandırdı çok dikkat etmemi söylemişti doktor. Şimdi adetin 5. Günündeyim yine başladım klomene ama bu sefer günde 1 tane alıyorum inşallah bu sefer kist olmaz çünkü geçen ay çok korktum.
Üzgünüm senin adina 2 ci aşılamayi düşünüyormusun hemen ? 2 ci daha yüksek diyorlar
Aynı hayal kırıklığını bende yaşadım inşallah bi süpriz olurda yaptığımız testler yanlıştır![]()
Yok ya gerek yok çünkü çok adet sancım var geldi gelecek. Bugün 15. Gün. Sen verecek misin?İnşallah kan testi verecek misin? kaçıncı gün bugün klomen ya da iğnenin?
Yok ya gerek yok çünkü çok adet sancım var geldi gelecek. Bugün 15. Gün. Sen verecek misin?
Bende bir jel varmış spermleri canlı tutuyormuş döllenmeye yardımcı oluyormus falan onu kullanmaya başlıycam.Çarşamba gününe kadar olmazsam hasta bir de kan veriyim diyorum gerçi iki testte de negatifi gördüm amabenimde aynı şekilde adet sancım var her an hasta olabilirim hasta olursam zaten soğan kürüne başlayacağım Ondan sonrada üçbeş ay kendim deneyeceğim
Bende bir jel varmış spermleri canlı tutuyormuş döllenmeye yardımcı oluyormus falan onu kullanmaya başlıycam.
Herkes alıp kullanabilir mi acaba doktor m yazması lazım?
Yok canım bildiğim kadarıyla kendin alıp kullanıyosun. Bende burda okumustum.Herkes alıp kullanabilir mi acaba doktor m yazması lazım?
Benimde bir sorunum yok sadece şansımı artırmak için klomen kullandım. İlacı kullandıktan sonra tekrar muayeneye çağırır o zaman kaç yumurta olduğu daha net anlaşılır.Merhaba fikirlerini söylerseniz sevinirim. Düzenli adet görüyorum kendiliginden hamile kalip 2.5 aylikken dusuk yaptim kalbi durdu bebegimin. Doktorum da bana temmuzda baslamam icin klomen verdi . Ama bana pko ya da baska herhangi bir sorundan bahsetmedi. Adetliyken ultrasonla 5 yumurta saydi . Bu sayi normal mi bilmiyorum. Merak ettigim benim gibi olup klomen verilen var mı ?
Hamile kaldınız mı klomenleBenimde bir sorunum yok sadece şansımı artırmak için klomen kullandım. İlacı kullandıktan sonra tekrar muayeneye çağırır o zaman kaç yumurta olduğu daha net anlaşılır.
Maalesef ama kalanlar var yani bana bakma senHamile kaldınız mı klomenle