- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
kızlarrr nasılsınız.. benim adetimin 5 günü ignenin etkisiyle yumurtam büyüdü ki hissetmeye basladim varlığını, ama sadece solda hissediyorum sagda kıpırtı yok, yumurtada yok galiba. Carsamba kontorol var Aşılama gunun zamani belli olur heralde az cok. Düşündükce karnima agrilar giriyor heyecanlanıyorumdaha fazla sans ama insallah 2,ci 3cu asilamaya gelmeden tutar . Tabii birde 3 de tutmayabilir ihtimal de var tüp bebeklik olmadan kavusurum kavusuruz da insallah. Birimizden biri şu zinciri bir kirsa gerisi gelicek öyle geliyor bana bu gelicek ayyyyyy ard ardaaaaaa hamileyim çığlıklarıyla inlesin bu sayfaaaa
Yok ya, ben senden ümidi kestim artık; sen olumlama falan yapamazsın. Daha aşılama olmadan tüp bebeğe gitmişsin. Çok kızdırdın beni :)
Kizlar benim sag ve sol kasigimda elleyince hissettigim bir sislik var. Dokundugumda bariz elime geliyor. Birde ara ara kasik agrim oluyor batma gibi. Bu durumu yasayan oldumu.
Demedim demdim öyle seyler
Bu döngüm de hamileliğimin gerçekleşmesine izin veriyorum.Bir çocuk sahibi olmak için ideal koşullara sahibim. Yaradanin yaratici gücüne minnettarım,şükürler olsun..
İlk Aşılamayla hamile kalacagım, ve hamileyim öyle de oldu.Amin.
Yoktu canim 2 3 gundur fark ettim kasik batlamarindan sonraBen yaşamadım canim. Hep var miydi ki, yeni farketmiş olabilir misin
Bence bir gun yap birgun yapma daha catlicak kivama gelmemistir ama acaban olmaz.Kızlar bugün klomenin son hapini icecegim 1 haziran doktor randevusu sizce o süre zarfin da birliktelik yaşamam benim için avantaj olurmu?
Teşekkürler cnm öyle yaparız artıkBence bir gun yap birgun yapma daha catlicak kivama gelmemistir ama acaban olmaz.
Eki Görüntüle 2150959Senella doktorun bana hazirladigi takip sablonuna bak kullanmayi dusundugu ilaclari yazmis
Canim ben catlama ignesini 22 mayista yaptirdim igneden sonra fark ettim ,rahatsiz edici agri veren bir sislik degil yumusak dokununca hissettiren bir seydi. Ara ara kasikta degisik bir durum oluyor saniyelik gecisler. Sag 22mm olmus sol daha kucukru hatirlamiyorum su anda doktor sol cok iyi bize yeter dedi. Benim buyuk ihtimalle catlamistir diye dusunuyorum. Oyle agrim vs yok arada harakerlenme oluyor buda iyimi kotumu bilemiyorum.CESUR05 ben her ay hissediyorum o sisligi yumurtam buyudugun de. oturup kalkarken daha cok hissediyorum kiste döndü aralikta adetime kadar cok rahatsiz etmisti. Catladigini o sis o agri gittigin de anliyorum. Senin Hem sag da hem sol da yumurtan gelismis belliki :)))
Ben yasadim sonucta bir sey kaybetmiyorsunKızlar bugün klomenin son hapini icecegim 1 haziran doktor randevusu sizce o süre zarfin da birliktelik yaşamam benim için avantaj olurmu?
insallahhhhhh şekerim bebişindirCanim ben catlama ignesini 22 mayista yaptirdim igneden sonra fark ettim ,rahatsiz edici agri veren bir sislik degil yumusak dokununca hissettiren bir seydi. Ara ara kasikta degisik bir durum oluyor saniyelik gecisler. Sag 22mm olmus sol daha kucukru hatirlamiyorum su anda doktor sol cok iyi bize yeter dedi. Benim buyuk ihtimalle catlamistir diye dusunuyorum. Oyle agrim vs yok arada harakerlenme oluyor buda iyimi kotumu bilemiyorum.
Bence catliyor aynisi gece sahurdan sonra bende oldu hala da devam ediyor benimde sol kasigim.bu durumda batlarimiz hemen hemen ayni.senin bat ne zamandi?merhabalar perşembe günü doktor kontrolüme gittim ilaç etkisini göstermeye başladığını belirtti ve adetimin 12.günü klomenle yumurtam 14 mm’lik olduğunu söyledi doktoruma sordum iğne vuracakmısınız iğne vurmayacağını söyledi ve bugün hem akıntım hemde kasık ağrım var genelde sol tarafımda yumurtam çatlıyor olabilir mi sence
günaydın canım ben de bir değişiklik yok sen nasılsın var mı ufak tefek bir şeyler?Kızlar günaydın bugün nasılsınız ???
Günaydın canım , hafif kasık batmalarım oluyor, onun dışında hiçbir değişiklik yok. Aynıyım, eşim Pazar günü test yapalım diyor, iğneden sonra 14. gün oluyor ya :) bende bilmiyorum tabiigünaydın canım ben de bir değişiklik yok sen nasılsın var mı ufak tefek bir şeyler?
ayy inşallah vardır yaa :)) erken bir tarih mi test için?Günaydın canım , hafif kasık batmalarım oluyor, onun dışında hiçbir değişiklik yok. Aynıyım, eşim Pazar günü test yapalım diyor, iğneden sonra 14. gün oluyor ya :) bende bilmiyorum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?