Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok ya, ben senden ümidi kestim artık; sen olumlama falan yapamazsın. Daha aşılama olmadan tüp bebeğe gitmişsin. Çok kızdırdın beni :)

Yok ya, ben senden ümidi kestim artık; sen olumlama falan yapamazsın. Daha aşılama olmadan tüp bebeğe gitmişsin. Çok kızdırdın beni :)
Demedim demdim öyle seyler
Bu döngüm de hamileliğimin gerçekleşmesine izin veriyorum.Bir çocuk sahibi olmak için ideal koşullara sahibim. Yaradanin yaratici gücüne minnettarım,şükürler olsun..
İlk Aşılamayla hamile kalacagım, ve hamileyim öyle de oldu.Amin.

Kizlar benim sag ve sol kasigimda elleyince hissettigim bir sislik var. Dokundugumda bariz elime geliyor. Birde ara ara kasik agrim oluyor batma gibi. Bu durumu yasayan oldumu.

Ben yaşamadım canim. Hep var miydi ki, yeni farketmiş olabilir misin

İste böyle, aferin sana :) yoksa o bindiğin süpürge totona iz bırakır ona göre :)

Kızlar bugün klomenin son hapini icecegim 1 haziran doktor randevusu sizce o süre zarfin da birliktelik yaşamam benim için avantaj olurmu?

CESUR05 ben her ay hissediyorum o sisligi yumurtam buyudugun de. oturup kalkarken daha cok hissediyorum kiste döndü aralikta adetime kadar cok rahatsiz etmisti. Catladigini o sis o agri gittigin de anliyorum. Senin Hem sag da hem sol da yumurtan gelismis belliki :)))

Kızlar bugün klomenin son hapini icecegim 1 haziran doktor randevusu sizce o süre zarfin da birliktelik yaşamam benim için avantaj olurmu?
Bence bir gun yap birgun yapma daha catlicak kivama gelmemistir ama acaban olmaz.

Eki Görüntüle 2150959 Senella doktorun bana hazirladigi takip sablonuna bak kullanmayi dusundugu ilaclari yazmis

Evt canım gördüm. Ilk grup yumurta geliştirici sanırım. Ikıncı grup ne için bilmiyorum. 3.grup catlatma iğnesi grubu. 4.grup progesteron içeren ilaçlar (senin yazdigin jel bu acaba alsam mi ki) 5.grup ne onun hakkında da fikrim yok. Süreçin hayırlı ugurlu olsun hadi kir şu zinciri. :))

Kırıcamm allah izniyle amin. (olumlama)tosbik vurmasin kicima

Bir kisim yumurta buyutucu bir kisim catlatma bir kisim tutunması icin bi kisim dusuk onleyici dun tek tek baktim birtanesi elenova miydi neydi o baya pahalli pek kullanan olmamis tek dozmus sanirim.

Jele gelince sen daha iyi anliyorsun icerikleri kendine uygun goruyorsan dene yada doktoruna sor . Bakalim carsamba gidicem catlma ignesi ve Asilamadan sonraya hangilerini secicekler ne kullanicam yazarim. Senella alt kisim degerler bölümu kalinlik ilac vsyre

Canim ben catlama ignesini 22 mayista yaptirdim igneden sonra fark ettim ,rahatsiz edici agri veren bir sislik degil yumusak dokununca hissettiren bir seydi. Ara ara kasikta degisik bir durum oluyor saniyelik gecisler. Sag 22mm olmus sol daha kucukru hatirlamiyorum su anda doktor sol cok iyi bize yeter dedi. Benim buyuk ihtimalle catlamistir diye dusunuyorum. Oyle agrim vs yok arada harakerlenme oluyor buda iyimi kotumu bilemiyorum.

insallahhhhhh şekerim bebişindir

merhabalar perşembe günü doktor kontrolüme gittim ilaç etkisini göstermeye başladığını belirtti ve adetimin 12.günü klomenle yumurtam 14 mm’lik olduğunu söyledi doktoruma sordum iğne vuracakmısınız iğne vurmayacağını söyledi ve bugün hem akıntım hemde kasık ağrım var genelde sol tarafımda yumurtam çatlıyor olabilir mi sence

Bence catliyor aynisi gece sahurdan sonra bende oldu hala da devam ediyor benimde sol kasigim.bu durumda batlarimiz hemen hemen ayni.senin bat ne zamandi?

günaydın canım ben de bir değişiklik yok sen nasılsın var mı ufak tefek bir şeyler?
Günaydın canım , hafif kasık batmalarım oluyor, onun dışında hiçbir değişiklik yok. Aynıyım, eşim Pazar günü test yapalım diyor, iğneden sonra 14. gün oluyor ya :) bende bilmiyorum tabii

Günaydın canım , hafif kasık batmalarım oluyor, onun dışında hiçbir değişiklik yok. Aynıyım, eşim Pazar günü test yapalım diyor, iğneden sonra 14. gün oluyor ya :) bende bilmiyorum tabii
ayy inşallah vardır yaa :)) erken bir tarih mi test için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…