Anladım canım ben receteye bakarken ilacın altında oyle yazıyordu ben de o sekil yaptım.Bende belirli bir saati yoktu doktorda demedi , sadece sabah akşam düzenli aldım canım, o yüzden sormak istedim sana.
Başka şansımız var mı ki kuzum herşeyin başında psikolojimizi ne kadar sağlam tutarsak hayatta yaşadığımız olumsuz diye adlandırdığımız herşey bizim için çocuk oyuncağı olur. Sakın sende adet olursan ağlama yıpratma kendini biz burda bunun için varız destek moral motivasyon tek ihtiyacımız olan buSüpersin sennnnnnnnnnnnn valla süperrrrr, herkes senin gibi düşünsün bak gör böyle olumlu ol istediğin şey sana ulaşır merak etme. kendini üzme stres yapma, yazın tadını çıkar. ne olacak de ne olmayacak de. biz çok takıyoruz stres yapıyoruz, yoksa sorunsuz olan kişilerde neden çocuk olmasın dimi ? bak adet oldun o bile çok güzel bir şey. inan bak benimde olmazsa üzülmiycem ki ben ağlak biriyimdir yengeç burcuyum :) ama sizler varsınız destek olucaz birbirimize :)
Ağlarım diyordum ama valla bana güç verdin. Maşallah sana çok güçlü bir kadınsın, bebişin çok şanslı olacak :)Başka şansımız var mı ki kuzum herşeyin başında psikolojimizi ne kadar sağlam tutarsak hayatta yaşadığımız olumsuz diye adlandırdığımız herşey bizim için çocuk oyuncağı olur. Sakın sende adet olursan ağlama yıpratma kendini biz burda bunun için varız destek moral motivasyon tek ihtiyacımız olan bu
Canım benim çok çok sağol. Hepimiz güçlüyüz aslında ama bu en hassas olduğumuz konu olduğu için biraz daha yoğun yaşayabiliyoruz duygularımızı. Biliyorsun ki artık kısırlık diye bişey yok. Gönül ister normal yolla olsun o bebikler ama olmazsada tıp bize çok yardımcı oluyor zaten. Kendini karamsar hissettiğin dakika soluğu burda al biz de seni kendine getirelim :)Ağlarım diyordum ama valla bana güç verdin. Maşallah sana çok güçlü bir kadınsın, bebişin çok şanslı olacak :)
evet canım sağ idi.Cigdem yumurta sagdamiydi senin benim bu sefer yumurtali tarafim cok agridi senin gibi baya pirtı dusurdum gecti.
Doktor seçimi çok önemli kızlar ben ilk ayımda malesef doktor kurbanı oldum bana söylediklerinden sonra resmen çöktüm kapıdan çıkınca ama sağolsun burdaki arkadaşlar eşim annem beni çok rahatlattı. Umarım iyi bi doktora denk gelmişsindirInsallah canm ben ablamın doktoruna gittim ozele konuya giriş yaptım doktor araya girdi patır patır herseyi anlattı butun soyleyeceklerımı onun agzındnan dokuldu cok sasırdım. ınsallah ne yaptıgını bilen bir doktor a denk gelmişimdir.
aksam saatini bulur canm doktor yogun normalde 16:40 randevum ama ancak 8-9-10 bulabilir. onlar beni arayınca cıkıorm evden ben gidene kadar sıra bana gelıokaçta gideceksin canım
normalde agrım olmaz hafiftir karnımda olurdı ama bu sefer sağ yumurtalığımn olduğu yerde ordaki ağrı gece 12 den beri devam ediıo randevm 16:40 da ama saat 8-9-10 bulur grmem.Dayanılmıcak gibi mi canım. Normalde nasıl geçer regl dönemlerin? Randevu kaçta
İkiz doguran kuzenim hergun yazardiii yazardi dogurdugundan beri msja cevap bile alamıyorum kiz sır oldu :))))) ben tekim yardim edicek kimse yok korkarım allahimmm altindan kalkabileceklere verrr
Allah Allah neden acaba ya. Umarım bi sorun çıkmaz. Acaba bu esneda üşüttünde ondan mı bu kadar ağrınormalde agrım olmaz hafiftir karnımda olurdı ama bu sefer sağ yumurtalığımn olduğu yerde ordaki ağrı gece 12 den beri devam ediıo randevm 16:40 da ama saat 8-9-10 bulur grmem.
Bir ay arayla ikinci kullanısım canım ilkinde 2 yumurta olmustu çatlatma iğnesi vurulmamıştım ama tutmadı. Şimdi iğnede vuruldum.Canım ilk kullanışın mıydı klomeni.
yaaaaaa cansınnnnCanım benim çok çok sağol. Hepimiz güçlüyüz aslında ama bu en hassas olduğumuz konu olduğu için biraz daha yoğun yaşayabiliyoruz duygularımızı. Biliyorsun ki artık kısırlık diye bişey yok. Gönül ister normal yolla olsun o bebikler ama olmazsada tıp bize çok yardımcı oluyor zaten. Kendini karamsar hissettiğin dakika soluğu burda al biz de seni kendine getirelim :)
Canım kist falan oluşmamıştır dimi ?Allah Allah neden acaba ya. Umarım bi sorun çıkmaz. Acaba bu esneda üşüttünde ondan mı bu kadar ağrı
Yumurta çatlamıştı ama bildiğim inşallah öyle bi durum olmamıştır. Belki çatlamayan yumurta varsa ondan olmuş olabilir o da zaten adetle birlikte atılıyorCanım kist falan oluşmamıştır dimi ?
aynen canım atılıyor, hani ağrın var ya aklıma başka bir şey geldi. Belki ilacın iğnenin etkisiyle ağrımaya başlamıştırçYumurta çatlamıştı ama bildiğim inşallah öyle bi durum olmamıştır. Belki çatlamayan yumurta varsa ondan olmuş olabilir o da zaten adetle birlikte atılıyor
Canım yanlış oldu galiba benim değilde S sunshine__ Un ağrısı vardı :)aynen canım atılıyor, hani ağrın var ya aklıma başka bir şey geldi. Belki ilacın iğnenin etkisiyle ağrımaya başlamıştırç
hatlar karıştı canım :)Canım yanlış oldu galiba benim değilde S sunshine__ Un ağrısı vardı :)
yok canım ben yanlış yazmışım gebelik oluşmazsa dediNeye göre hamilelik olmaz dedi ki, çatlamamış da kiste mi dönecek diye düşündü ki
ŞUAN Biraz hafifledi doktora gitcem ya hafifler ama gelen giden cok az gelmıo bile of gene adet sokturucu vercek kesinAllah Allah neden acaba ya. Umarım bi sorun çıkmaz. Acaba bu esneda üşüttünde ondan mı bu kadar ağrı
Az az mı geliyor yoksa hiç mi gelmiyor?benim bu sefer hiç pıhtı gibi gelmiyor hep su gibi akıyorŞUAN Biraz hafifledi doktora gitcem ya hafifler ama gelen giden cok az gelmıo bile of gene adet sokturucu vercek kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?