• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süpersin sennnnnnnnnnnnn valla süperrrrr, herkes senin gibi düşünsün bak gör böyle olumlu ol istediğin şey sana ulaşır merak etme. kendini üzme stres yapma, yazın tadını çıkar. ne olacak de ne olmayacak de. biz çok takıyoruz stres yapıyoruz, yoksa sorunsuz olan kişilerde neden çocuk olmasın dimi ? bak adet oldun o bile çok güzel bir şey. inan bak benimde olmazsa üzülmiycem ki ben ağlak biriyimdir yengeç burcuyum :) ama sizler varsınız destek olucaz birbirimize :)
Başka şansımız var mı ki kuzum herşeyin başında psikolojimizi ne kadar sağlam tutarsak hayatta yaşadığımız olumsuz diye adlandırdığımız herşey bizim için çocuk oyuncağı olur. Sakın sende adet olursan ağlama yıpratma kendini biz burda bunun için varız destek moral motivasyon tek ihtiyacımız olan bu

Başka şansımız var mı ki kuzum herşeyin başında psikolojimizi ne kadar sağlam tutarsak hayatta yaşadığımız olumsuz diye adlandırdığımız herşey bizim için çocuk oyuncağı olur. Sakın sende adet olursan ağlama yıpratma kendini biz burda bunun için varız destek moral motivasyon tek ihtiyacımız olan bu
Ağlarım diyordum ama valla bana güç verdin. Maşallah sana çok güçlü bir kadınsın, bebişin çok şanslı olacak :)

Ağlarım diyordum ama valla bana güç verdin. Maşallah sana çok güçlü bir kadınsın, bebişin çok şanslı olacak :)
Canım benim çok çok sağol. Hepimiz güçlüyüz aslında ama bu en hassas olduğumuz konu olduğu için biraz daha yoğun yaşayabiliyoruz duygularımızı. Biliyorsun ki artık kısırlık diye bişey yok. Gönül ister normal yolla olsun o bebikler ama olmazsada tıp bize çok yardımcı oluyor zaten. Kendini karamsar hissettiğin dakika soluğu burda al biz de seni kendine getirelim :)

Insallah canm ben ablamın doktoruna gittim ozele konuya giriş yaptım doktor araya girdi patır patır herseyi anlattı butun soyleyeceklerımı onun agzındnan dokuldu cok sasırdım. ınsallah ne yaptıgını bilen bir doktor a denk gelmişimdir.
Doktor seçimi çok önemli kızlar ben ilk ayımda malesef doktor kurbanı oldum bana söylediklerinden sonra resmen çöktüm kapıdan çıkınca ama sağolsun burdaki arkadaşlar eşim annem beni çok rahatlattı. Umarım iyi bi doktora denk gelmişsindir

İkiz doguran kuzenim hergun yazardiii yazardi dogurdugundan beri msja cevap bile alamıyorum kiz sır oldu :))))) ben tekim yardim edicek kimse yok korkarım allahimmm altindan kalkabileceklere verrr

Benim de yok yardım edecek kimse de deli cesareti benim ki. Şimdi zaten nazlı oluyor bir de kardeş icin strese girmeyeyim diye :)

normalde agrım olmaz hafiftir karnımda olurdı ama bu sefer sağ yumurtalığımn olduğu yerde ordaki ağrı gece 12 den beri devam ediıo randevm 16:40 da ama saat 8-9-10 bulur grmem.
Allah Allah neden acaba ya. Umarım bi sorun çıkmaz. Acaba bu esneda üşüttünde ondan mı bu kadar ağrı

Canım benim çok çok sağol. Hepimiz güçlüyüz aslında ama bu en hassas olduğumuz konu olduğu için biraz daha yoğun yaşayabiliyoruz duygularımızı. Biliyorsun ki artık kısırlık diye bişey yok. Gönül ister normal yolla olsun o bebikler ama olmazsada tıp bize çok yardımcı oluyor zaten. Kendini karamsar hissettiğin dakika soluğu burda al biz de seni kendine getirelim :)
yaaaaaa cansınnnn:KK200::KK200::KK200:

Yumurta çatlamıştı ama bildiğim inşallah öyle bi durum olmamıştır. Belki çatlamayan yumurta varsa ondan olmuş olabilir o da zaten adetle birlikte atılıyor
aynen canım atılıyor, hani ağrın var ya aklıma başka bir şey geldi. Belki ilacın iğnenin etkisiyle ağrımaya başlamıştırç

Back