- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Benim eşim ikiz o yüzden o da ikiz istiyor. klomen kullananların çoğu ikiz olmuş arkadaşlar hatta üçüz var :)
Bizim genlerde yok ya :) ama deli gibi ikiz istiyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim ikiz o yüzden o da ikiz istiyor. klomen kullananların çoğu ikiz olmuş arkadaşlar hatta üçüz var :)
benim ağrım sağ tarafımda hala devam ediıo su doktor randevm gelsede biranönce gitsemGeliyor her zamanki gibi ama benim zaten aman aman yoğun olmaz değiştirmesem 3 pedle tamamlarım adeti
Cigdem yumurta sagdamiydi senin benim bu sefer yumurtali tarafim cok agridi senin gibi baya pirtı dusurdum gecti.benim ağrım sağ tarafımda hala devam ediıo su doktor randevm gelsede biranönce gitsem
Eşiminde genlerinde yok ama olmuş :)))))) her şeyin hayırlısı sağlıkla bir bebeğimiz olsun da :)Bizim genlerde yok ya :) ama deli gibi ikiz istiyorum:)
Benim kayınvalidem olmasın diyor , ben çok çektim diyor , annemde olsun ben vardım bakarız diyor :))) çok stresli yıpratıcı bir süreçmiş. Annemde ikiz olsun bir daha yapmazsın diyor :))İkiz doguran kuzenim hergun yazardiii yazardi dogurdugundan beri msja cevap bile alamıyorum kiz sır oldu :))))) ben tekim yardim edicek kimse yok korkarım allahimmm altindan kalkabileceklere verrr
kaçta gideceksin canımbenim ağrım sağ tarafımda hala devam ediıo su doktor randevm gelsede biranönce gitsem
Canım ilk kullanışın mıydı klomeni.Kızlar bende bu ay klomen kullandım 4 yumurta oldu çatladı hepsi inşallah tutar adetime son 4 gün kaldı. Progesteron 87 çıktı bakalım nolcak. Çok umutsuzum ama bu ayda olmadı sanki![]()
Klomen mi ?Benim reçetem de 12 saat ara ile yazıyor sabah 10.30 aksam 22.30 dakika şaşmadan içiyorum psikopat gibi![]()
Benim ilk reglim başladığında çok olurdu 12 yaşlarında filan şimdi çok az geliyyor ve çok memnunum bu durumdan. Benim gece hiç gelmez bi tek 2. Gün biraz yoğun olur ama o da aman aman bi yoğunluk değil2 ci paketten iki tane kaldı benim ne guzel ya benim cok kanamam oluyor kendimi bildim bileli. Oyleki sabah uyandigimda degistirirken kanadina kadar be yaz nokta kalmiyor iki tane koyuyorum yine geciyor oyuzden hep anemiyim
Aaaa dimi ya çok isterim ikiz bebiş. Bugün etrafımdaki insanlardan o kdar çok hamilelik haberi aldım ki anlatamam. Bigün bizde tadıcaz kızlar o duyguyu. İnanın onlar adına o kadar mutlu oluyorum ki hele ben hamiş olsam çıldırırım herhaldeBir bakmışsınız Harizanda ikiz olmuş :)))
Evet klomen kullanıyorumKlomen mi ?
Dayanılmıcak gibi mi canım. Normalde nasıl geçer regl dönemlerin? Randevu kaçtabenim ağrım sağ tarafımda hala devam ediıo su doktor randevm gelsede biranönce gitsem
Bende öyleydim dakika şaşmadı o denli yani ama benim tutmadı inşallah senin tutar canım. Hatta ben yumurta takibine gittiğinde doktor aaaaa sen kullanmadın mı ilacı dedi yumurta görünmüyor dedi o an yüzüne tüküresim geldi düşünBenim reçetem de 12 saat ara ile yazıyor sabah 10.30 aksam 22.30 dakika şaşmadan içiyorum psikopat gibi![]()
Merak etme canım allahın izniyle hepimiz tadacağız bu duyguyu, yeter ki sorun haline getirmeyelim kafamızda büyütmeyelim. rahat olun tamamen inanın en büyük zararı kendimize bu şekilde veriyoruz. Haziran güzel bir aydır :)))Benim ilk reglim başladığında çok olurdu 12 yaşlarında filan şimdi çok az geliyyor ve çok memnunum bu durumdan. Benim gece hiç gelmez bi tek 2. Gün biraz yoğun olur ama o da aman aman bi yoğunluk değil
Aaaa dimi ya çok isterim ikiz bebiş. Bugün etrafımdaki insanlardan o kdar çok hamilelik haberi aldım ki anlatamam. Bigün bizde tadıcaz kızlar o duyguyu. İnanın onlar adına o kadar mutlu oluyorum ki hele ben hamiş olsam çıldırırım herhalde
Bende belirli bir saati yoktu doktorda demedi , sadece sabah akşam düzenli aldım canım, o yüzden sormak istedim sana.Evet klomen kullanıyorum
Öyle canım katılıyorum bu ay şimdiden çok huzurluyum kocamın ve evliliğimin tadını çıkartıcam bu ay. Mayısı yaşamadım resmen sürekli bişeyleri takip etmek zorunda hissettim. Bak bu ay zaman nasıl su gibi geçip gidicek. Adetim oldu ya sabah resmen sırtımdan yük kalktıMerak etme canım allahın izniyle hepimiz tadacağız bu duyguyu, yeter ki sorun haline getirmeyelim kafamızda büyütmeyelim. rahat olun tamamen inanın en büyük zararı kendimize bu şekilde veriyoruz. Haziran güzel bir aydır :)))
Süpersin sennnnnnnnnnnnn valla süperrrrr, herkes senin gibi düşünsün bak gör böyle olumlu ol istediğin şey sana ulaşır merak etme. kendini üzme stres yapma, yazın tadını çıkar. ne olacak de ne olmayacak de. biz çok takıyoruz stres yapıyoruz, yoksa sorunsuz olan kişilerde neden çocuk olmasın dimi ? bak adet oldun o bile çok güzel bir şey. inan bak benimde olmazsa üzülmiycem ki ben ağlak biriyimdir yengeç burcuyum :) ama sizler varsınız destek olucaz birbirimize :)Öyle canım katılıyorum bu ay şimdiden çok huzurluyum kocamın ve evliliğimin tadını çıkartıcam bu ay. Mayısı yaşamadım resmen sürekli bişeyleri takip etmek zorunda hissettim. Bak bu ay zaman nasıl su gibi geçip gidicek. Adetim oldu ya sabah resmen sırtımdan yük kalktı
Insallah canm ben ablamın doktoruna gittim ozele konuya giriş yaptım doktor araya girdi patır patır herseyi anlattı butun soyleyeceklerımı onun agzındnan dokuldu cok sasırdım. ınsallah ne yaptıgını bilen bir doktor a denk gelmişimdir.Bende öyleydim dakika şaşmadı o denli yani ama benim tutmadı inşallah senin tutar canım. Hatta ben yumurta takibine gittiğinde doktor aaaaa sen kullanmadın mı ilacı dedi yumurta görünmüyor dedi o an yüzüne tüküresim geldi düşünsonra alttan baktı da haaaa burdaymış dedi