Çatlatma iğnesini vuruldugun gün dahil 15. Gün. 13. Günde yapmıştım negatif çıkmıştı. 15. Günde pozitif çıktı canım.Klomenden sonra kaç gün geçti öğrendin ?
Banada bahsetmemişti kontrolde vurdu iğneyi. Ama doktordan doktora değişiyo. Kişinin durumuna görede tabi. Doktorun gerekli görürse vericektir sanada iğneden. Şimdi böyle şeylerle stres yapma ki yumurtalarn rahat rahat gelişsin :))Kizlar bu ay bende klomen kullanmaya basladim haftaya çrş yumurta takibi icin cagirdi ama catlatma ignesinden hic bahsetmedi bu igne neye gore veriliyo yada bana kontroldemi soylerki
Bende 2 sinde iğne vermedi kendiliginden catliyorsa igneye hic gerek yok canım kontrole gittiginde söyler ama ben gittiğimde 2 gün sonra tekrar çağırdı kendiliginden catlamisti iğne vermedi mantıklı bence boşuna hormon yemeye gerek yokKizlar bu ay bende klomen kullanmaya basladim haftaya çrş yumurta takibi icin cagirdi ama catlatma ignesinden hic bahsetmedi bu igne neye gore veriliyo yada bana kontroldemi soylerki
Anladim canim ilk defa takip yapilacak bi belirsizlile gitmek stres yaptiriyo malesefBanada bahsetmemişti kontrolde vurdu iğneyi. Ama doktordan doktora değişiyo. Kişinin durumuna görede tabi. Doktorun gerekli görürse vericektir sanada iğneden. Şimdi böyle şeylerle stres yapma ki yumurtalarn rahat rahat gelişsin :))
Bakalim canim çrş merakla bekliyorumBende 2 sinde iğne vermedi kendiliginden catliyorsa igneye hic gerek yok canım kontrole gittiginde söyler ama ben gittiğimde 2 gün sonra tekrar çağırdı kendiliginden catlamisti iğne vermedi mantıklı bence boşuna hormon yemeye gerek yok
Saglikla kucagina almak nasip ersin ilk klomrn kullanisindami gebe kaldın çatlatma ignesi vurulmusmuydun sureci paylasirmisin kusura bakma baya sordum amaKızlar bugğn gittim doktora yine sonucu göstermeye. Çok beğendi. Dediki illa 2 kat artıcak diye bişi yok. İki gğn önce keseni gördük değerlerinde güzel artıyor dedi. Bizim için önrmli olan artması dedi. Keseyide gördüğümüze göre canını sıkıcak hiçbişey yok dedi. Haftaya cuma gelsen kontrole yeterli dedi. Nasıl içim rahatladı anlatamam :))
Ayy ne güzel canım çok sevindim masallah:))Kızlar bugğn gittim doktora yine sonucu göstermeye. Çok beğendi. Dediki illa 2 kat artıcak diye bişi yok. İki gğn önce keseni gördük değerlerinde güzel artıyor dedi. Bizim için önrmli olan artması dedi. Keseyide gördüğümüze göre canını sıkıcak hiçbişey yok dedi. Haftaya cuma gelsen kontrole yeterli dedi. Nasıl içim rahatladı anlatamam :))
Eğer yumurtalıklar istenilen büyüklüğe gelip kendiliğinden çatlamıyorsa iğne vuruyor ben kullandığımda kontorole gittiğim zaman gerek yok kendiliğinden çatlamış dediler iğneye gerek kalmadıKizlar bu ay bende klomen kullanmaya basladim haftaya çrş yumurta takibi icin cagirdi ama catlatma ignesinden hic bahsetmedi bu igne neye gore veriliyo yada bana kontroldemi soylerki
Amin canım. Evt canın ilk klomen tedavimdi. Benim fsh yüksekti ve prolaktin 70 çıkkıştı. Pek umutlu değildik. Klomne ve dostinexe başladık. O ay hamile kaldm zateb. 5 gün kullandım günde bi tane olarak. 11. Gün gittiğimde 18 mm bitane yumurta var dedi ve çatlatma iğnesi vyrdu o gün. Ertesi gün ve gün aşırı 4 kez ilişki önerdi. Sonrasında sonuç bu işte. Rabbim isteyince hormonmuş falan vız geliyo işte. Dilerim Allah tan hepiniz yaşarsınız. Ama işte daha önce bi kürtajım oldugu için ve hormonlarm dengesiz oldugu için önlem amaçlı progestan ve clexane iğne kullanıyorum. Zorlu bir süreç inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi:)Saglikla kucagina almak nasip ersin ilk klomrn kullanisindami gebe kaldın çatlatma ignesi vurulmusmuydun sureci paylasirmisin kusura bakma baya sordum ama
Saol canım. Güzel şeyler duydum rahatladım ama içimdeki o tedirgnlik hep var ya basıl gecicek bilmiyorum :)Ayy ne güzel canım çok sevindim masallah:))
Sorunsuz saglikla kucaginada alirsin insallah ben gunde 2 tane iciyorum benide 11.gun cagirdi bakalim neler olacak igneden bahsetmedi ama belki gidince yaparAmin canım. Evt canın ilk klomen tedavimdi. Benim fsh yüksekti ve prolaktin 70 çıkkıştı. Pek umutlu değildik. Klomne ve dostinexe başladık. O ay hamile kaldm zateb. 5 gün kullandım günde bi tane olarak. 11. Gün gittiğimde 18 mm bitane yumurta var dedi ve çatlatma iğnesi vyrdu o gün. Ertesi gün ve gün aşırı 4 kez ilişki önerdi. Sonrasında sonuç bu işte. Rabbim isteyince hormonmuş falan vız geliyo işte. Dilerim Allah tan hepiniz yaşarsınız. Ama işte daha önce bi kürtajım oldugu için ve hormonlarm dengesiz oldugu için önlem amaçlı progestan ve clexane iğne kullanıyorum. Zorlu bir süreç inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi:)
10 gun cok geç canım sen olmazsan test yap ve git 4.haftada kese görünüyor hayırlısı olsun benimde bugün olmam lazım ama aşırı göğüs hassasiyeti dışında bi belirtim yok fakat olacakmisim gibi hissediyorumBugün adet günüm kasık ağrım var sanki olucakmışım gibi geliyor hayırlısı bakalım doktor 10 gecikirse gel dedi
10 gun cok geç canım sen olmazsan test yap ve git 4.haftada kese görünüyor hayırlısı olsun benimde bugün olmam lazım ama aşırı göğüs hassasiyeti dışında bi belirtim yok fakat olacakmisim gibi hissediyorum
Evet canım haber verelim birbirimize:)Aynen kuzum Pazartesiye kadar bekliyelim madem
Inşallah canım yarar tabiki :) sen kaç yıllık evlisin canım ilk çocuk mu olacak başka tedavi aldinmiBende klomen kullanıyorum pazartesi günü kontrole gidicem bugün akşam son ilacımı içicem inşallah işe yarar