klomen kullananlar klomenle hamile kalanlar

Varmı sende belirti KuZum
Dün gün boyu kasigim sırtim belim bacaklarim çok ağrıdı bide temizlik yaptım iyice kötü oldum doktora gidecektikgidecektik neredeyse bi ağrı kesici içtim öyle uyudum yoksa uyuyamiyorum bacak agrisindan göğüsler hassas öyle yani senin

Ben bugün erken gebelik testi yaptım biri silik biri çok belirgin çıktı adetim 2 gün geciksin kan testi yapıcam
aaa çok sevindim yaa resmini atsaydin keske bence hamilesin gozunaydin:)ne belirtin vardı bizide haberdar et bugün de kan versen çıkar ınş vardır ve sağlıkla kucağına alirsin

Kızlar merhaba. Benimde değerlerim takip ediliyo şuan. Adete bigün kala 74 çıkmıştı. İki gğn sonra 287 dört gün sonra 1318 ve yine dört gün sonra yani bugğn 9062 çıktı. 5000-6000 arasınolması gerekiyordu. Çokmu fazla artmış ya. Dün doktora gittik kese yi net göremedi oluşmaya başlamış ama iki gün sonra gel dedi. Bugünse değer böyle. Demekki dünde yüksekti. Net görünmesi gerekmezmiydi. Karından baktı. Gördü ama net değil dedi. Bukdr yükselmeside normalmi acaba ya ?

Kaç haftalık canım benim arkadasimda geç gördü endiselenme sabret 2 haftaya kadar görürsün bebeğini küçüktür ondan gorunmuyordur

Değer doktora yüksek geldiyse belki ikiz dir:)

Değer doktora yüksek geldiyse belki ikiz dir:)
Valla canım daha doktora gitmedim dün gitmiştim. Tekrar yaptır dedi hcg işte bugün yaptırdım. Doktor 5200 gibi bişi olması lazım dedi yarın tekrar gidicem 9000 i duyunca ne diyecek bilmiyorum. Kese gibi bişi işaretledi. Ben sordum oluşuyormu peki dedm evet dedi 4 haftalık dedi ama net değil dedi. Anlamadım bende. İkiz olma ihtimali varmıki :))

Klomenlemi kalmıştın tabiki var ihtimal neden olmasın :)değerin yüksekliği onu gösteriyor başka ihtimal olamazki

Kaç yumurta olmuştu klomenle canım

Kaç yumurta olmuştu klomenle canım
Evet klomenle hamilr kaldım ve karından bakmıştı. Göremiyorum dedi alttan bakıcaktı son anda bitane var solda dedi 18 mm dedi ve çatlatma iğnesi vurdu. Bitane kaliteli olsa yeter dedi. Yani başka varmıydı yokmuydu hiçbilmiyorum :))

Anladım kuzum masallah peki belirtilerini yazar misin tüm

Anladım kuzum masallah peki belirtilerini yazar misin tüm
Valla öğrenmeden önce alnımda minik sivilceler çıkmıştı. Adete yakın hiç olmayan bişeydi. Alakası yoktur deniliyo ama ben şüphelenmiştim. Adet belirtilerim oldu ama ben sanki hissettim. Adete bi gün kala test yaptım pozitif çıkmıştı. O gündem beride sol kasıgımda hafif ağrılar oluyor. Ara ara. Batmalar oluyo bazende. Ve göğüslerim çok acımaya başladı. Hassaslaştı baya. Birde bi kaç gğndür sabahları aç uyandıgım için midem bulanır gibi oluyo. Bide sürekli midem kazınıyı açmışım gibi :)) bugünde sağ kasıgımdad ara ara batmalar oluyo. Hani diyorum ikizdir belki :))))) böyle işte canım. Ama işte hep bi tedirginlik hep bi araştırma halindeyim. Heralde doğana kdar da geçmicek

Klomenden sonra kaç gün geçti öğrendin ?

aaa çok sevindim yaa resmini atsaydin keske bence hamilesin gozunaydin:)ne belirtin vardı bizide haberdar et bugün de kan versen çıkar ınş vardır ve sağlıkla kucağına alirsin
Ayy kuxum ağzın bal yesin bu akşam gidicektim misafir geldi yarına kaldı bakalım hayırlısı

Cok sağol canım cevabın için gönlünü ferah tut herşey güzel olacak insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…