- 23 Temmuz 2019
- 44
- 42
- 31
Ay sizin adınıza çok sevindim inşallah darısı bana Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınKarnım çok ayırmıştı.O ay yapmadı transferi doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sizin adınıza çok sevindim inşallah darısı bana Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınKarnım çok ayırmıştı.O ay yapmadı transferi doktorum
Allah razı olsun canım benimAy sizin adınıza çok sevindim inşallah darısı bana Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ay ne kadar güzel maşallah Allah bağışlasın darısı bana inşallaj :)) bende femara ile inofolic kullanıyorum. Sizde de pko varmıydı
Femara ya bende bu ay basladim canım kacinci kullanimda sonuc aldinArkadaşla merhaba 2018 eylül ayında evlendim aslında çok yeniyim. Ama ergenlikten beri adet düzensizliğim var ve polikistik over tanısı konuldu. Yıllarca diane 35 kullandım. Evelendikten hemen sonra hamile kalmak için çalışmalara başladık ve 3 kere klomen kullandım 3. De 1 tane yumurtam oldu çatlatma iğnesi vuruldum gebelik olmadı rahim filmide çekildi oda temiz çıktı. Şuan ilk defa femara isimli ilaca başladım. Günde 1 tane içiyorum. Bu ilacı kullanıpta pko olup olumlu sonuç alan varmı eğer varsa kaçıncı ayda gebe kaldınız :)
Ben adetimin son günü femara kullanmaya başladım ve yumurtamın büyümesini beklerken tam bulaştın günümde adet oldum ve çok üzüldüm doktoru aradım bana dediki vücudun ilacı kabul etmemiş dışrı atmış dedi buay gelme ilcıda bırak dedi !! böyle durum yaşayan varmıBizim eşimde de bende de sıkıntı vardı, iki yıl tedavi gördük. Hamile kaldığım ay femara ve çatlatma iğnesi kullanmıştım.
Siz daha çok yeni evlisiniz, yaşınız da genç. Birçok pkolunun doğal yollarla gebeliği oluyor korkmayın. Mutlaka bilgilendirilmişsinizdir gerçi ama bu yumurta geliştiricilerin 6ay kullanma hakkı oluyor. Biz önce 3ay klomen, sonra 3ay femara yapacaktık, femaranın 2.ayında oldu ama olmasa son şansımız kalmıştı. Sonrasında tüp bebeğe geçiliyor..
Olabilir, hiç duymadım bunu. Eğer içinize sinmediyse başka bir doktora daha görünün derim. Doktordan doktora tedaviye yaklaşım çok değişiyor benim gördüğüm kadarıylaBen adetimin son günü femara kullanmaya başladım ve yumurtamın büyümesini beklerken tam bulaştın günümde adet oldum ve çok üzüldüm doktoru aradım bana dediki vücudun ilacı kabul etmemiş dışrı atmış dedi buay gelme ilcıda bırak dedi !! böyle durum yaşayan varmı
Evet doğru teşekkürOlabilir, hiç duymadım bunu. Eğer içinize sinmediyse başka bir doktora daha görünün derim. Doktordan doktora tedaviye yaklaşım çok değişiyor benim gördüğüm kadarıyla
Ben femara 1 kez kullandım canım hiç yumurtam olmadı yani sonuç alamadım tüp bebekle hamile kaldım şuan 5 aylık bebeğim inşallah rabbim çok uğrasmadan sonucunu verir biraz geç oldu amaFemara ya bende bu ay basladim canım kacinci kullanimda sonuc aldin
İns canım allah bagislasin allah anneli babali büyütsün insallahBen femara 1 kez kullandım canım hiç yumurtam olmadı yani sonuç alamadım tüp bebekle hamile kaldım şuan 5 aylık bebeğim inşallah rabbim çok uğrasmadan sonucunu verir biraz geç oldu ama
Merhaba CanımArkadaşla merhaba 2018 eylül ayında evlendim aslında çok yeniyim. Ama ergenlikten beri adet düzensizliğim var ve polikistik over tanısı konuldu. Yıllarca diane 35 kullandım. Evelendikten hemen sonra hamile kalmak için çalışmalara başladık ve 3 kere klomen kullandım 3. De 1 tane yumurtam oldu çatlatma iğnesi vuruldum gebelik olmadı rahim filmide çekildi oda temiz çıktı. Şuan ilk defa femara isimli ilaca başladım. Günde 1 tane içiyorum. Bu ilacı kullanıpta pko olup olumlu sonuç alan varmı eğer varsa kaçıncı ayda gebe kaldınız :)
Ben doğurdum zaten canım yinede sağol duan içim seninde Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba Canım
Bende Pco hastasıydım bir çok doktor denemesinden sonra son doktorum Femara kullandı bende ve ben Femara ile 2. ayda hamile kaldım :) 15+1 deyiz bile Rabbim sana da nasip etsin inşallaahh
Canım benim inşallah olumlu sonuç alırsın bu süreç çok zor. Yumurtalarının boyutuda çok güzelmiş. Umarım eşine güzel süpriz olur bizede yazarsınMerhaba bende evlendiğimden beri pcosla uğraşıyorum. Eylülde 4 yıl olacak. 2 yıla yakındır çocuk biraz biraz düşünüyoruz. Korunmuyoruz ama yumurta takibi falan ilk ocakta yaptım.yani çokta üstüne düşmedim ama heveslendim. Daha önce 2 defa klomen kullandım, folikul tam gelişmedi. Kilo var ve çok yoğun çalışıyorum. Bu ay adet söktürücü ile adet olup femera başladım. 6. Gün doktora gittim fsh iğnesi verdi. 2 gün kullan E2 ve Lh yaptır gel dedi. Bu testi 2 kere tekrarlayıp iğneyi arka arkaya 5 gün kullandım. 22mm ve 19,5 mm iki tane prenses folikulum oluştu. E2 250,7 , Lh 9,85 oldu. Doktorum çok sevindi. 8 Haziran'da Ovitrelle vurulup, çatlamasını sağladı. O günden başlayıp gün aşırı ilişki dedi. 8-10-12-14 Haziran ilişki oldu. Şimdi bekleme surecindeyim. İnanılmaz korkuyorum. Eşimin 21 Haziran doğum günü. Test yaparim belki sürpriz yaparım diyorum ama ya yoksa? İlk defa bukadar yaklaştım. Beni en iyi siz anlarsınız. Bugünden hemen uygulama indirip üye oldum.
Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk ay ve ikinci ay arasında ilk haftalarda farklılık var mıydı? Şuan bende aynı tedaviyi oldum 1. Ayimdayim, ister istemez kendimi dinliyorum. Bazı semptomlar var ama ilacinda etkisi olabilir. Siz fark hissettiniz mi?Merhaba Canım
Bende Pco hastasıydım bir çok doktor denemesinden sonra son doktorum Femara kullandı bende ve ben Femara ile 2. ayda hamile kaldım :) 15+1 deyiz bile Rabbim sana da nasip etsin inşallaahh
Amin canım inşallah Allah sana da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sürekli kendimi dinlemekteyim, engel olamıyorumCanım benim inşallah olumlu sonuç alırsın bu süreç çok zor. Yumurtalarının boyutuda çok güzelmiş. Umarım eşine güzel süpriz olur bizede yazarsın
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım benim :) Benim 2. kullanımım da sonuç aldım Rabbim sana da nasip etsin. Gerçekten de çok etkili bir ilaçFemara ya bende bu ay basladim canım kacinci kullanimda sonuc aldin