klomen kullananlar klomenle hamile kalanlar

Bende klomen kullanıyorum pazartesi günü kontrole gidicem bugün akşam son ilacımı içicem inşallah işe yarar :işsiz:

bende bir kere klomen kullandım kontrole gittik doktorun verdiği gün iğne ve ilişki saati söyledi bize. am aine regl oldum tutmadı kontrole gidince de yumurta çatlamamış kist oluşmuş dedi.
yeniden klomene başladım son gün sonra tekrar doktor kontolüne gidiyoruz. bu süreçleri beklemek çok zor.
sen de klomen uyku yapıyor mu ?

bende bir kere klomen kullandım kontrole gittik doktorun verdiği gün iğne ve ilişki saati söyledi bize. am aine regl oldum tutmadı kontrole gidince de yumurta çatlamamış kist oluşmuş dedi.
yeniden klomene başladım son gün sonra tekrar doktor kontolüne gidiyoruz. bu süreçleri beklemek çok zor.
sen de klomen uyku yapıyor mu ?
Bende yarın iğne için gidicem benimde ilk kullandığımda kist olmuştu dün bitti ilacım uyku filan yapmadı bende yada ben farketmedim hiçbir yan etki hissetmedim ilk kullandığımda çok ağrım vardı ikinci de ağrı yok bende fayda etmedi diye düşünüyorum

Kızlar selamlar, klomenle birlikte sag tarafımda yumurta oluştu. Ardından doktorum catlatma ignesi yaptı. Dün gece birlikteligimiz oldu. Bugün kasıklarımda agrı var. Sizde de böyle bi şey oldu mu acaba. ?

Bende yarın iğne için gidicem benimde ilk kullandığımda kist olmuştu dün bitti ilacım uyku filan yapmadı bende yada ben farketmedim hiçbir yan etki hissetmedim ilk kullandığımda çok ağrım vardı ikinci de ağrı yok bende fayda etmedi diye düşünüyorum
Agriyla alakasi yok canım yumurta olmasının bazilarinda ağrı olmuyor ama yumurta oluşuyor benimde hic ağrı olmadi ama 4 yumurta oldu bu ay

X