Hayır olmadım henüz sen canimOldun mu kuzum hasta
Bende klomen kullanıyorum pazartesi günü kontrole gidicem bugün akşam son ilacımı içicem inşallah işe yarar
Bende olmadım test yaptın mıHayır olmadım henüz sen canim
Yok canım yeni başladık tedaviye 1,5 yıllık evliyim ilk olacak inşallahInşallah canım yarar tabiki :) sen kaç yıllık evlisin canım ilk çocuk mu olacak başka tedavi aldinmi
Bende yarın iğne için gidicem benimde ilk kullandığımda kist olmuştu dün bitti ilacım uyku filan yapmadı bende yada ben farketmedim hiçbir yan etki hissetmedim ilk kullandığımda çok ağrım vardı ikinci de ağrı yok bende fayda etmedi diye düşünüyorumbende bir kere klomen kullandım kontrole gittik doktorun verdiği gün iğne ve ilişki saati söyledi bize. am aine regl oldum tutmadı kontrole gidince de yumurta çatlamamış kist oluşmuş dedi.
yeniden klomene başladım son gün sonra tekrar doktor kontolüne gidiyoruz. bu süreçleri beklemek çok zor.
sen de klomen uyku yapıyor mu ?
Hayır yapmadım olmazsam sali gunu doktora gideyim diyorum test yapmayı hiç sevmiyorum tek cizgiden biktim:)Sen naptinHayır olmadım henüz sen canim
Ayni durumdayizYok canım yeni başladık tedaviye 1,5 yıllık evliyim ilk olacak inşallah
Yumurta catladigi icin oluyor o ağrı canım bendede olmustuKızlar selamlar, klomenle birlikte sag tarafımda yumurta oluştu. Ardından doktorum catlatma ignesi yaptı. Dün gece birlikteligimiz oldu. Bugün kasıklarımda agrı var. Sizde de böyle bi şey oldu mu acaba. ?
Agriyla alakasi yok canım yumurta olmasının bazilarinda ağrı olmuyor ama yumurta oluşuyor benimde hic ağrı olmadi ama 4 yumurta oldu bu ayBende yarın iğne için gidicem benimde ilk kullandığımda kist olmuştu dün bitti ilacım uyku filan yapmadı bende yada ben farketmedim hiçbir yan etki hissetmedim ilk kullandığımda çok ağrım vardı ikinci de ağrı yok bende fayda etmedi diye düşünüyorum
İnşallah döllenme olmuştur. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Cok yorucu bir süreç çünkiYumurta catladigi icin oluyor o ağrı canım bendede olmustu
Eşimde bir sorun yok rahim filmi diğer ay çekilecekAyni durumdayizrahim filmi falan cekildinmi esin bakildimi
İlkinde ağrı olmuştu ama 5 tane de kist olmuştu hayırlısı artık yarın öğrenicemAgriyla alakasi yok canım yumurta olmasının bazilarinda ağrı olmuyor ama yumurta oluşuyor benimde hic ağrı olmadi ama 4 yumurta oldu bu ay
Aynen oyle canım Allah yardımcımız olsun ilk bebek mi seninde olacakİnşallah döllenme olmuştur. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Cok yorucu bir süreç çünki
Anladım canım benimde ramazandan sonra çekilecekEşimde bir sorun yok rahim filmi diğer ay çekilecek
Ay ınş bu sefer kist olmamıştır canım haberdar et bizide Allah gönlüne göre versin insallah iyi boyutlarda yumuslarin olmustur:)İlkinde ağrı olmuştu ama 5 tane de kist olmuştu hayırlısı artık yarın öğrenicem
Haziranın ilk haftası gibi sanırım daha güne karar verilmedi amaAnladım canım benimde ramazandan sonra çekilecek
Tamam canım ederim inşallah olmuştur hepimizin gönlündeki bir an önce olsunAy ınş bu sefer kist olmamıştır canım haberdar et bizide Allah gönlüne göre versin insallah iyi boyutlarda yumuslarin olmustur:)
Onu çekil mutlaka cok önemli canımHaziranın ilk haftası gibi sanırım daha güne karar verilmedi ama