Nasıl bi kullanıminiz vardı acabaAmin inşallah Sağol. Evet klomenle oldu
Adetin 5. Günü günde 2 defa kullandim 5 gün sürüyo ilac. Sonra doktorum yumurtalarin gelişip gelismedigine bakti 4 yumurtam vardı. Çatlatma ignesi olmadim benNasıl bi kullanıminiz vardı acaba
Anladım canım cok teşekkür ederim sağlıkla kucağına al inşallahAdetin 5. Günü günde 2 defa kullandim 5 gün sürüyo ilac. Sonra doktorum yumurtalarin gelişip gelismedigine bakti 4 yumurtam vardı. Çatlatma ignesi olmadim ben
Amin inşallah canim. Darisi sana olsunAnladım canım cok teşekkür ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Ben kullanmistim 4 ay ama olmafi en son ki ay iki tane 23 ml yumurtam oldu ikiz olabikir dendi ama olmadi sonra kendiligonden kaldi o da gelismedi hayirlisini sagliklisini iste canm. Simdi uine dusunuyoruz bakalm nolcakMeraba kızlar ben 10 aydir evliyim ve 10 aydirda bebiş istiyorum ama olmadi önce proklatin yüksekti ilac kullandim düştü ve doktorum klomene baslatti dün adetimin 5. Günuydü basladim ilaca ilk defa kullaniyorum ve merakla bekliyorum bi bebişim olsun çok istiyorum aranizda kullanan varmı klomen sayesinde hamile kalanlar yazarsaniz çok sevinirim
Amin canımAmin inşallah canim. Darisi sana olsun
Ignede hcg hormonu var o yüzden pozitif çıkabilir 15 gün gecmeden ama hamile olma ihtimalinde cok yüksek Allah gönlüne göre versin kan ver benceMerhaba kızlar. Ben fsh yüksekliği sebebiyle bu ay ilk kez klomen kullandım ve iğneden sonraki 11. Gün test yaptım negarif çıkmıştı. Bugün 14. Gün ve testi tekrarladım pozitif çıktı. Sizce hamle olabilir miyim ? Çok heytecanlandım şuan
Bugün kan testide yaptırdım. 74.48 çıktı. Pozitifmi yani. Adetime bi kaç gün var. Sevinsemmi bilemedimIgnede hcg hormonu var o yüzden pozitif çıkabilir 15 gün gecmeden ama hamile olma ihtimalinde cok yüksek Allah gönlüne göre versin kan ver bence
Tabiki pozitif hamilesin:))gozunaydin canım Allah kucağına almayı nasip etsin:))istemiyor muydunBugün kan testide yaptırdım. 74.48 çıktı. Pozitifmi yani. Adetime bi kaç gün var. Sevinsemmi bilemedim
İstemez olur muyum çok istiyordum. 1.5 senelik evliyim ve evliliğim. 6.ayında hamilr kaldım ama 2. Ayında kalbi atmıyor diye alındı. 3 ay bekledik ocakta tekrar başladık ama olmadı son adetimde kan tahlili yaptık fsh ve prolaktin yğksek çıkınca ben çöktüm. Hiç olmayacak diye düşünüyordum. Ama rabbim nasip etti. Hala inanamıyorum heralde ondan herkese soruyorum :)) çok heyecanlıyım ya inşallah bu kez sorunsuz olur . Çok teşekkür ederim :)))Tabiki pozitif hamilesin:))gozunaydin canım Allah kucağına almayı nasip etsin:))istemiyor muydun
Maşallah ya cok sevindim senin adinaAllah kucağına almayı nasip etsinİstemez olur muyum çok istiyordum. 1.5 senelik evliyim ve evliliğim. 6.ayında hamilr kaldım ama 2. Ayında kalbi atmıyor diye alındı. 3 ay bekledik ocakta tekrar başladık ama olmadı son adetimde kan tahlili yaptık fsh ve prolaktin yğksek çıkınca ben çöktüm. Hiç olmayacak diye düşünüyordum. Ama rabbim nasip etti. Hala inanamıyorum heralde ondan herkese soruyorum :)) çok heyecanlıyım ya inşallah bu kez sorunsuz olur . Çok teşekkür ederim :)))
Amin canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Ama bu seferde değer yükselcekmi, kese görünürmü sorun olurmu diye düşünmekten alamıyorum kendmi. Heralde doğana kadar ben 10 kere doğurcam :)Maşallah ya cok sevindim senin adinaAllah kucağına almayı nasip etsin
Çok normal bence ama güzel düşün ki bebiste rahat olsun: ) doktora gittinmi kaç haftalikmis bizi de haberdar et merak ederim ben: )Amin canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Ama bu seferde değer yükselcekmi, kese görünürmü sorun olurmu diye düşünmekten alamıyorum kendmi. Heralde doğana kadar ben 10 kere doğurcam :)
Bugün hcg yi tekrarladım. İki gün önce 74 tü bugün 287 olmuş doktoa gösterdim hamilrsin dedi ama ilaca başlayacağız dedi. Daha dogrusu asistanıyla konuşabildim öğle arasına denk geldi çok heyecanlıyım. Asistan bile şaşırdı. Bayadır bekliyoduk bu bebepi :)))Çok normal bence ama güzel düşün ki bebiste rahat olsun: ) doktora gittinmi kaç haftalikmis bizi de haberdar et merak ederim ben: )
O ay mı tuttu bebiş :)Benimde bu ay 2.deneyişim bu ay 3 yumurtam oluştu 2 tane ovitrolle vurdurdum bakalım bekleme sürem başladı
Ne güzel canım dua et Allah nizede nasip etsinBu
Bugün hcg yi tekrarladım. İki gün önce 74 tü bugün 287 olmuş doktoa gösterdim hamilrsin dedi ama ilaca başlayacağız dedi. Daha dogrusu asistanıyla konuşabildim öğle arasına denk geldi çok heyecanlıyım. Asistan bile şaşırdı. Bayadır bekliyoduk bu bebepi :)))
Yok canım klomenden sonraki ay kendiliğinden oldu:)O ay mı tuttu bebiş :)
O ay mı tuttu bebiş :)
inşallah Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin en kısa zmaanda. Kimsenin kucagı boş kalmadın inşaallaaaaah amiinn :))Ne güzel canım dua et Allah nizede nasip etsin
korkmayın ve endişe etmeyin nasibiniz neyse o olur, testinizi yaptırın ve olumsuz durumda asla üzülmeyinMeraba bnde klomen ovitrella iğnesi kullandım bu ikinci kullanisim ilk 27 ekim 2016 da catlatma ignesi yaptırdım maalesef 18.gun kırmızılar geldi ikinci kullanmamda 19 haziran da yapıldı catlatma iğnesi bugün 15. Günüm ve hala adet olmadım 12 ve 13 gün idrar tahlili yaptm tek çizgi şimdi korkuyorum yapmaya ama çokça merak ediyorum ara ara mide bulantım kasık ağrım ve göğüs uçlarım dokununca aciyo bieas daha bekleyip öyle tahlil yaptircam kusura bakmayin uzun oldu biraz