inşallah hayırlısı olur o zaman :)Iki gun.onceki sabah yaptm cnm tek cizgi ckmisti :)
inşallah hayırlısı olur o zaman :)
biz ikimizde çok istiyoruz. ne güzel hiç sıkıntı stres yoktur olmuyo diyeIns cn aslnda ben hic istemuorm suanda ama esm cok istyo die dktora felan gidipte tedavye basladm bana kalsa ben bi sene daha yapmam icimdfb hic gelmyo zaten cnm
bendede çok sivilce çıktı adet ağrısı gibi değil ama bendede ağrı var sürekli. benimde hiç umudum yok ya çok sinirlerim bozuluyoSlm kizlar bnde catlatma ignesi oldum 6.gun bugun ama bnde surekli adetim gelcekms gibi agrilar var akintm fazla wcye gdip bakiyrm kan mi geldi diye yuzumde de sivilceler cikti o yuzden bu ay da umudum yok
Bi sorun olmadığını söylesin göbegini kaldrttırın hemen allahın izniyle kalırsınız cnm inşllah bi dene derm görmcem öle iki kez kaldı dene derimMerhaba bende araniza yeni katildim. 2 yila yakin bir suredir evliyim. Sadece 2 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim . Onun disinda korunmadim ama hala bebek yok. Cok zorlu bir surec her ay heves hayal kirikligi. Ailemle yada arkadaslarimla paylasamiyorum. Daha dogrusu paylasinca daha cok bebek sorulariyla karsilasicagim icin bu durumu kendimle ve esimle icimizde yasiyoruz. Uye olup sizleri kendime sirdas ve dost olarak secmek istedim. Umarim araniza kabul edersiniz. Ilk 6 ay sabrettim doktora gitmemek icin 7.ayda spermiograma gittik sorun cikmadi. 1 sene olmadan gelme dedi yine bekledim hep olumsuz testler hep tek cizgi... En sonunda doktorum yumurta takibine aldi hormonlarima bakti sorun yok. Ailemden gizli hsg cektirdim o da ayri bi stresti acisi korkusu yanlizlik . Hsg yi ilacli oldum bise anlamadim Allah tan oda temiz tupler acik. Hersey yolunda bebek yok. Simdi 3 gun klomen kullaniyoruz ilk denemem olacak bakalim ins olur...
Aynen canim ya insan uzuluyr dabendede çok sivilce çıktı adet ağrısı gibi değil ama bendede ağrı var sürekli. benimde hiç umudum yok ya çok sinirlerim bozuluyo
Gobegini kaldirttin ne demek canimBi sorun olmadığını söylesin göbegini kaldrttırın hemen allahın izniyle kalırsınız cnm inşllah bi dene derm görmcem öle iki kez kaldı dene derim
Göbeginiz asaya düşmüşse ondanda kalamıyor olabilirsiniz kaldrıolr mahalenzde vrdrGobegini kaldirttin ne demek canim
Bi arastiraym canim ben onuGöbeginiz asaya düşmüşse ondanda kalamıyor olabilirsiniz kaldrıolr mahalenzde vrdr
biz ikimizde çok istiyoruz. ne güzel hiç sıkıntı stres yoktur olmuyo diye
inşallah yoktur bence ne kadar serbest olursa o kadar kolay olur gibi geliyo :)Cnm aslnda istemedgm icin olmadgi isimede gelyi :) ama baznde bi sorn varsa ya hic olmazsa die krkyom ama suan olmasn ya :)
canııııım tebrik ederim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin çok mutlu oldum inanasude1991 asya_01 kızlar iyi aksamlar iki gundur test yaptım evde hep pozitif sonuç aldım. Bu sabaha karsi inanılmaz sancılar çekince bugün öğleden sonra hastaneye gidip kan tahlili verdim.. Saat 5.30da aradım doktoru ve sonuç KOCAMAN BİR POZİTİF :)))) hala inanamiyorum hala saskinim durumumu yazmıştım sanırım ... Neyse kızlar sakinnnnn ama sakinnnnn Allah'tan ümit kesmeyin ve bol bol dua edin.. Hepinize dua edicem
Haberi duyduğumdan beri, Allah'ım bildiğim bilmediğim dileyen herkese bu duyguyu yaşat ve evlat nasip et diyorum ve demeye devam edicem :))) sakın umutsuzluk yapmayın lutfen .. Benim sol yumurtalık rahime yapışık sağda iki tane kist birisi çikolata kisti ameliyatlar kemoterapiler derken doktor zor olur dedi ama olur dedi klomen verdi tedavinin ilk ayında güzel haberler aldım .. İlk deneme başarılı oldu inanmak dua ve sabır herşeyi beraberinde getiriyor .. Dualarım sizinle inşaallahcanııııım tebrik ederim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin çok mutlu oldum inanbize de çok dua et hamilelerin duası kabul oluyomuş inşallah bize de nasip etsin :)
ayyy canımmm çok sevindim gözün aydınnnasude1991 asya_01 kızlar iyi aksamlar iki gundur test yaptım evde hep pozitif sonuç aldım. Bu sabaha karsi inanılmaz sancılar çekince bugün öğleden sonra hastaneye gidip kan tahlili verdim.. Saat 5.30da aradım doktoru ve sonuç KOCAMAN BİR POZİTİF :)))) hala inanamiyorum hala saskinim durumumu yazmıştım sanırım ... Neyse kızlar sakinnnnn ama sakinnnnn Allah'tan ümit kesmeyin ve bol bol dua edin.. Hepinize dua edicem
Cok tesekkur ediyorum canım :) darısı başınızaayyy canımmm çok sevindim gözün aydınnnrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
aminn canım inşallah birgün bizlerinde yüzü gülerCok tesekkur ediyorum canım :) darısı başınıza
edicem etmez olur muyum bu duyguyu herkes yasamalı :)aminn canım inşallah birgün bizlerinde yüzü gülerdua et bizler içinde