Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Slm kizlar bnde catlatma ignesi oldum 6.gun bugun ama bnde surekli adetim gelcekms gibi agrilar var akintm fazla wcye gdip bakiyrm kan mi geldi diye yuzumde de sivilceler cikti o yuzden bu ay da umudum yok

Slm kizlar bnde catlatma ignesi oldum 6.gun bugun ama bnde surekli adetim gelcekms gibi agrilar var akintm fazla wcye gdip bakiyrm kan mi geldi diye yuzumde de sivilceler cikti o yuzden bu ay da umudum yok
bendede çok sivilce çıktı adet ağrısı gibi değil ama bendede ağrı var sürekli. benimde hiç umudum yok ya çok sinirlerim bozuluyo

Bi sorun olmadığını söylesin göbegini kaldrttırın hemen allahın izniyle kalırsınız cnm inşllah bi dene derm görmcem öle iki kez kaldı dene derim

asude1991 asya_01 kızlar iyi aksamlar iki gundur test yaptım evde hep pozitif sonuç aldım. Bu sabaha karsi inanılmaz sancılar çekince bugün öğleden sonra hastaneye gidip kan tahlili verdim.. Saat 5.30da aradım doktoru ve sonuç KOCAMAN BİR POZİTİF :)))) hala inanamiyorum hala saskinim durumumu yazmıştım sanırım ... Neyse kızlar sakinnnnn ama sakinnnnn Allah'tan ümit kesmeyin ve bol bol dua edin.. Hepinize dua edicem

canııııım tebrik ederim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin çok mutlu oldum inan bize de çok dua et hamilelerin duası kabul oluyomuş inşallah bize de nasip etsin :)

canııııım tebrik ederim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin çok mutlu oldum inan bize de çok dua et hamilelerin duası kabul oluyomuş inşallah bize de nasip etsin :)
Haberi duyduğumdan beri, Allah'ım bildiğim bilmediğim dileyen herkese bu duyguyu yaşat ve evlat nasip et diyorum ve demeye devam edicem :))) sakın umutsuzluk yapmayın lutfen .. Benim sol yumurtalık rahime yapışık sağda iki tane kist birisi çikolata kisti ameliyatlar kemoterapiler derken doktor zor olur dedi ama olur dedi klomen verdi tedavinin ilk ayında güzel haberler aldım .. İlk deneme başarılı oldu inanmak dua ve sabır herşeyi beraberinde getiriyor .. Dualarım sizinle inşaallah

ayyy canımmm çok sevindim gözün aydınnnrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Çok sevindim hayırlı olsun Allah mutlulukla kucağına almak nasip etsin. Adeti kaç gün geçince evdeki testte çıktı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…