Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

inşallah inşallah canım ya hepimiz ne zamandan beri istiyosun :)
2 yıl canım fazlası var eksiği yok doktor muayenelerimde hep bi sorun yok dedi hatta bir kaç doktor ama hala nasip olmadı olur inşallah Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın tez vakitte cümleten göbüşler şişer inşallah

sana vermedi mi doktor iğne bazılarına vermiyolar neden acaba. iğneyi vurmak hoşuma bile gitti diyeblirim doktorum tarif etti yapabilirsin dedi ondan cesaret aldım galiba :)

Cnm aslnd aigneyi veryodu igneyi vurulablrsin yazalm igneyi dedi sekreter bakti sigorta karslamyoms dedi dltorda kndonde alablrsn igneyi dedi tamam alrm dedm snra vazgecti sgrtada karslamyo madem alma bidaha dedi kendiligindende catlar naslsa dedi vermedi bana cnm oyzden bnde vrlmadb :) sende iyi cesaret varms cnm ben yapamazdm hic

İyi akşamlar kızlar .. Bende geçen ay klomen kullandım solda 4 sağda 1 yumurta gelişti .. Soldakiler catlamisti muayenede bakıldığında ama sağdaki kist olmuş o adetle geçer gider dedi doktor .. Neyse konuya geleyim benim reglim 3 gün geçti ama adet sancıları cekiyorum ve ara ara akintim var ... Bilgisi olan varsa beni aydinlatsin nooolur .. Şimdiden tesekkur ederim

evet iğnede pahalı baya bi tanesi 75 tl devlet üç çocuk yapın diyo ama hiçte ucuz değil bu yollar :)

bence test yap 15 gün oldu mu yumurta çatlayalı canım

yap ya bence hemen çok merak ettim valla ben duramazdım
Sabah idrarı daha kesin sonuç dedikleri için sabahı beklesem? Hiç umudum yok garip hissediyorum 1 aydır gebelik topiklerinde dolaşmaktan gözlerim kör olacak.. Bu ağrıların sebebi kist olabilir mi ? Kafam çok karışık ilk defa deniyoruz onun da CAHİLLİĞİ var maalesef.. Sabah yapacaktım bir anda Vazgeçtim çünkü klomen adet gecikmesi yapabiliyormus

evet haklısın ya sabah yap. bilmiyorum ya her ağrıyı sancıyı hamilelik sanıyoruz. bende geciktirme yapmıyo gününde oluyosun sanıyodum

evet haklısın ya sabah yap. bilmiyorum ya her ağrıyı sancıyı hamilelik sanıyoruz. bende geciktirme yapmıyo gününde oluyosun sanıyodum
Benim çikolata kistim var ve sol yumurtalık rahime yapışık daha önce bir ameliyat geçirdim çünkü o zaman yapışmış malesef..ona rağmen reglim hiç gecikmez çok.ağrılı olurdu ama evlenince ağrılarım da azaldı Allah'a sükur .. 29 günde bir kesin olurum .. Su an kasıklarda batma sancı var ara ara oluyor sonra yarım saat geçiyor sonra daha şiddetli olup 1 saat beni rahat bırakıyor agrilar.. Kist olan yumurtalık hiç ağrı yapmıyor .. Goguslerim çok fazla dolgun 3 gün önce uçları fena şekilde yanma ve batma yaptı geçti gitti sonra acaba benim gibi belirti yaşayıp sonrasına neler yaşamış biri çıkar mı diye her konuyu geziniyorum.. Verdiğin cevaplar için tesekkur ediyorum. Rabbim isteyen herkese evlat nasíp etsin

ben daha tecrübeli değilim. ama senin yerinde olsam ben hemen yapardım :) baya da belirtisi var gibi inşallah hayırlısıyla öyledir. bende apandisit ameliyatı olmuştum çok korkmuştum tüplerim tıkalı mı diye hsg çektirdim tahmin ettiğim gibi sağ tarafımda tıkanıklık varmış yani ameliyat tarafım ama ilacı iki kere vermiş dr çok şükür açıkmış ikisi de bide poliskistikoverimde var ama engel değil diyo dr inşallah bu ilaç işe yarar..

Bende de tecrübe yok maalesef işte :/ 8 aylık evliyim daha ve bu ay bebek denemesi ... İnşallah sen istediğin ve sağlıklı şekilde hamile kalırsın canım .. Herşey gönlünce olsun

Günaydın canım sana uyup bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı :) çok da bel baglamadim duruma bi kaç gün geçsin tekrar yapcam yine aynı olursa kan testi ile kesinlestiricem
ay canım ya ne kadar güzel inşallah öyledir çok sevindim

ay canım ya ne kadar güzel inşallah öyledir çok sevindim
sağol tatlım netleşirse gerçekten bi çk insana umut olucam bunca problemim varken ilk klomen denemesi ile gebelik mucize olacak silik çizgi 3 dakika sonra baya netleşti benim gibi olan var mı diye dolaşıp duruyorum buralarda

benim okuduğum topiğlerde hep böyle oluyo ve sonuç hamile bence git test yaptır istersen

Bende bu ay ilk kez kullandım klomen ve çatlama iğnesi ağrım yok bu normal mi iğneden sonra 8.gün bugün.. Sabırsızlanıyorum iyice beklemek çok zor.. Lady Strawberry canım inş hamilesinsir bizlere umut olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…