Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Bende bu ay ilk kez kullandım klomen ve çatlama iğnesi ağrım yok bu normal mi iğneden sonra 8.gün bugün.. Sabırsızlanıyorum iyice beklemek çok zor.. Lady Strawberry Lady Strawberry canım inş hamilesinsir bizlere umut olursun
benimde yok 5 gün var adete ama hiç ama hiç bişey yok ağrı sızıo_O

Bende bu ay ilk kez kullandım klomen ve çatlama iğnesi ağrım yok bu normal mi iğneden sonra 8.gün bugün.. Sabırsızlanıyorum iyice beklemek çok zor.. Lady Strawberry Lady Strawberry canım inş hamilesinsir bizlere umut olursun
tatlım ben çatlatma iğnesi kullanmadım o yüzden bilmiyorum .. ama yumurtalar çatlarken çok fena ağrılar çektiğimi biliyorum .. ama buna takılma bazı kadınlar yumurtlama gününde hiç ağrı çekmeyebilir içini ferah tut bu gnleri değerlendir :KK36:

tatlım ben çatlatma iğnesi kullanmadım o yüzden bilmiyorum .. ama yumurtalar çatlarken çok fena ağrılar çektiğimi biliyorum .. ama buna takılma bazı kadınlar yumurtlama gününde hiç ağrı çekmeyebilir içini ferah tut bu gnleri değerlendir :KK36:
O ağrıları klomen iğne kullanmadan çekiyodum bu ay kullandım ilk kez ve tık yok anlam veremedim inş dediğin gibidir

ağrısı olmayan arkadaşlar az önce bi kaç yere bakındım illa ki ağrı olmak zorunda değilmiş içinizi ferah tutun ve kasmayın lütfen kendinizi... kaç kişi ağrısız sızısız olup hamilelik yaşamış Allah gönlünüze genişlik versin Eylulll09 Eylulll09

ağrısı olmayan arkadaşlar az önce bi kaç yere bakındım illa ki ağrı olmak zorunda değilmiş içinizi ferah tutun ve kasmayın lütfen kendinizi... kaç kişi ağrısız sızısız olup hamilelik yaşamış Allah gönlünüze genişlik versin Eylulll09 Eylulll09
İnşallah canım saol.. Sende inş hamilesindir o çizgiler doğru çıksın

İnşallah canım saol.. Sende inş hamilesindir o çizgiler doğru çıksın
inşaallah canım.. herhangi bir sağlık problemin yoksa çok da kasılma lütfen .. Benm çok problemim var yukarıda yazmıştım.ilacı kullanırken de yk ya olmaz bu iş diye hiç de takılmadım ama reglim 4 gün geçip kahverengi lekelenme ve göğüs ucu acısı yaşayınca şüphe edip ısrarlara dayanamayıp bu sabah test yaptım ..Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin AMİN

bayanlar sizlere bir şey soracağım. ben de sebepsiz infertilite vardi, herseyim duzenliydi. kasim ayinda kimyasal gebelik yaşadım sonra 2 ay klomen kullandim üçer, dörder yumurta oldu catladi ama sonuç olumsuz. geçen ay klomeni bıraktım ve 2 gün geç yumurtladim bu ay da 17. gündeyim hala yumurtam catlamadi. ovu testi ve ateş takibi yaptığım için biliyorum. acaba klomeni biraktiktan sonra böyle bir şey yapar mı? yaşayan var mi böyle birşey ?

inşaallah canım.. herhangi bir sağlık problemin yoksa çok da kasılma lütfen .. Benm çok problemim var yukarıda yazmıştım.ilacı kullanırken de yk ya olmaz bu iş diye hiç de takılmadım ama reglim 4 gün geçip kahverengi lekelenme ve göğüs ucu acısı yaşayınca şüphe edip ısrarlara dayanamayıp bu sabah test yaptım ..Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin AMİN
Yok allaha şükür saol canım haberdar et durumundan bizlere

hayırlısı olsun :) kaçıncı günün çatladıktan sonra
ya bir yerimiz ağrımıyor diye sızlanacaz neredeyse :KK70:bende iyice paranoyaya bağladım :-)tövbe tövbee:KK48:aslında okuduğumuz yerlerde ağrıyor diye yorumlar olduğun bizde ağrmayınca kafada kurup duruyoz

X