- 22 Haziran 2012
- 8.472
- 37.321
Allah razı olsun canım darısı başınıza olsunÇok sevindim hayırlı olsun Allah mutlulukla kucağına almak nasip etsin. Adeti kaç gün geçince evdeki testte çıktı acaba?
önemli değil canım tabiki soracaksın ... adete yakın göğüs hassasiyetim oldu bir de bi ara bir anlık meme başı hassasiyeti.. sarımtrak akıntı bazen beyaz bazen şeffaf ama çok feci kasık ve yumurtalık acısı çektim öyle böyle değildi yani ... bzen de rahimde seyirmeler oluyordu böyle göz seyirmesi gibi... ha bi de dikkatimi çeken şey sabahları ilk idrar koyu ve kokulu sonra şeffaf ve sanki tozlu bir masanın tozunu alıp idrarımın içine atılmış gibi tozluyduAmin darısı tüm isteyenlerin başına. peki adet gününüz gelmeden önce herhangi bir belirti var mıydı. Kusura bakmayın çok soru sordum ama :)
Rica ederim canım Darısı szin başınızaÇok teşekkür ederim :) Mutluluğunuz daim olsun
Canim tebrik ederim Allah kucagina da almayi nasip etsin bnm de bi sorum olacak ama igne de vurulmus muydunRica ederim canım Darısı szin başınıza
Sağolasın canım Rabbim herkese nasip etsin !! ben iğne vurulmadım çünkü solda 4 sağda 1 tane yumrta vardı ve baya büyüktü o yüzden gerek görmedi canım iğneyiCanim tebrik ederim Allah kucagina da almayi nasip etsin bnm de bi sorum olacak ama igne de vurulmus muydun
inşaallah canım teşekkür edeerim darısı tüm isteyenlerin başına olsunIcnm hayrli olsn allah saglikla kucagna almayi nasip etsn ins cnm
Anladm canim bn igne vuruldum da belirtileri karsilastrmk istedim ondan sordumSağolasın canım Rabbim herkese nasip etsin !! ben iğne vurulmadım çünkü solda 4 sağda 1 tane yumrta vardı ve baya büyüktü o yüzden gerek görmedi canım iğneyi
anladım canım,iğne ile sadece ilaç arasında belirti farklılığı var mıdır bilmem ama kendini takip etmekte ve doktora görünmekte fayda var şunu da unutma regl günün geçmeden test yapma bazen geç döllenme olabiliyor benim öyle oldu çünkü canım ...Anladm canim bn igne vuruldum da belirtileri karsilastrmk istedim ondan sordum
Allah razı olsun canım inşallah birbirimize ettiğimiz duaların karşılığını alırızHaberi duyduğumdan beri, Allah'ım bildiğim bilmediğim dileyen herkese bu duyguyu yaşat ve evlat nasip et diyorum ve demeye devam edicem :))) sakın umutsuzluk yapmayın lutfen .. Benim sol yumurtalık rahime yapışık sağda iki tane kist birisi çikolata kisti ameliyatlar kemoterapiler derken doktor zor olur dedi ama olur dedi klomen verdi tedavinin ilk ayında güzel haberler aldım .. İlk deneme başarılı oldu inanmak dua ve sabır herşeyi beraberinde getiriyor .. Dualarım sizinle inşaallah
Allah razı olsun canım inşallah birbirimize ettiğimiz duaların karşılığını alırızmaşallah ya o kadar zorluklara rağmen tutunmuş tatlış bebek
Aslinda suan butun belirtileri yasiyrm ama ignenin etkisinden dolayi diye umitlenmiyrum bugun daha 1 hafta oldu en gec 1 hafta snra belli olcak umarim hamileyimdiranladım canım,iğne ile sadece ilaç arasında belirti farklılığı var mıdır bilmem ama kendini takip etmekte ve doktora görünmekte fayda var şunu da unutma regl günün geçmeden test yapma bazen geç döllenme olabiliyor benim öyle oldu çünkü canım ...
Ne güzel allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım.. Peki ne zamandır test yapmaya başladın?? Bizlerede umut oluyorsunasude1991 @asya_01 kızlar iyi aksamlar iki gundur test yaptım evde hep pozitif sonuç aldım. Bu sabaha karsi inanılmaz sancılar çekince bugün öğleden sonra hastaneye gidip kan tahlili verdim.. Saat 5.30da aradım doktoru ve sonuç KOCAMAN BİR POZİTİF :)))) hala inanamiyorum hala saskinim durumumu yazmıştım sanırım ... Neyse kızlar sakinnnnn ama sakinnnnn Allah'tan ümit kesmeyin ve bol bol dua edin.. Hepinize dua edicem
adetime 5 gün kala bi yaptım ama negatifti sonra adetimden 3 gün geçince yaptım pozitifi gördüm canım dün de kan testi ile kesinleti Allahıma şükürNe güzel allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım.. Peki ne zamandır test yapmaya başladın?? Bizlerede umut oluyorsun
iğneden sonra kaç gün geçti canım senin?? pardon canm 1 hafta geçmiş demişsin. Bekle o zaman daha hiç bişey belli olmaz çünkü döllenme bile 6 gün sürüyorAslinda suan butun belirtileri yasiyrm ama ignenin etkisinden dolayi diye umitlenmiyrum bugun daha 1 hafta oldu en gec 1 hafta snra belli olcak umarim hamileyimdir
Aynen canim suan ki tum etkiler igneden ama icimden bi ses adetim gelck diyor cnku sivilceler cikti yuzumdeiğneden sonra kaç gün geçti canım senin?? pardon canm 1 hafta geçmiş demişsin. Bekle o zaman daha hiç bişey belli olmaz çünkü döllenme bile 6 gün sürüyor
Maşallah hayırlısı olsun tekrar canım dualarında bizleride unutmaadetime 5 gün kala bi yaptım ama negatifti sonra adetimden 3 gün geçince yaptım pozitifi gördüm canım dün de kan testi ile kesinleti Allahıma şükür
her zaman duacınızım Allah yardımcınız olsun Rabbim OL deyince olmayacak hiçbişey yoktur içininizi ferah tutun ...Maşallah hayırlısı olsun tekrar canım dualarında bizleride unutma