Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Çok sevindim hayırlı olsun Allah mutlulukla kucağına almak nasip etsin. Adeti kaç gün geçince evdeki testte çıktı acaba?
Allah razı olsun canım darısı başınıza olsun adetim 3 gün geçince yaptım canım testimi silik çizgi çıktı dün de doktora gitmeden yaptım diğer günden daha belirgin çıktı... benim adetim 3 gün en fazla 4 gün sürer ve adet dönemi boyunca kasık yumurtalık ve rahim ağrısı çektim

Amin darısı tüm isteyenlerin başına. peki adet gününüz gelmeden önce herhangi bir belirti var mıydı. Kusura bakmayın çok soru sordum ama :)

Amin darısı tüm isteyenlerin başına. peki adet gününüz gelmeden önce herhangi bir belirti var mıydı. Kusura bakmayın çok soru sordum ama :)
önemli değil canım tabiki soracaksın ... adete yakın göğüs hassasiyetim oldu bir de bi ara bir anlık meme başı hassasiyeti.. sarımtrak akıntı bazen beyaz bazen şeffaf ama çok feci kasık ve yumurtalık acısı çektim öyle böyle değildi yani ... bzen de rahimde seyirmeler oluyordu böyle göz seyirmesi gibi... ha bi de dikkatimi çeken şey sabahları ilk idrar koyu ve kokulu sonra şeffaf ve sanki tozlu bir masanın tozunu alıp idrarımın içine atılmış gibi tozluydu

Canim tebrik ederim Allah kucagina da almayi nasip etsin bnm de bi sorum olacak ama igne de vurulmus muydun
Sağolasın canım Rabbim herkese nasip etsin !! ben iğne vurulmadım çünkü solda 4 sağda 1 tane yumrta vardı ve baya büyüktü o yüzden gerek görmedi canım iğneyi

Sağolasın canım Rabbim herkese nasip etsin !! ben iğne vurulmadım çünkü solda 4 sağda 1 tane yumrta vardı ve baya büyüktü o yüzden gerek görmedi canım iğneyi
Anladm canim bn igne vuruldum da belirtileri karsilastrmk istedim ondan sordum

Anladm canim bn igne vuruldum da belirtileri karsilastrmk istedim ondan sordum
anladım canım,iğne ile sadece ilaç arasında belirti farklılığı var mıdır bilmem ama kendini takip etmekte ve doktora görünmekte fayda var şunu da unutma regl günün geçmeden test yapma bazen geç döllenme olabiliyor benim öyle oldu çünkü canım ...

Allah razı olsun canım inşallah birbirimize ettiğimiz duaların karşılığını alırız maşallah ya o kadar zorluklara rağmen tutunmuş tatlış bebek

Aslinda suan butun belirtileri yasiyrm ama ignenin etkisinden dolayi diye umitlenmiyrum bugun daha 1 hafta oldu en gec 1 hafta snra belli olcak umarim hamileyimdir

Ne güzel allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım.. Peki ne zamandır test yapmaya başladın?? Bizlerede umut oluyorsun

Ne güzel allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım.. Peki ne zamandır test yapmaya başladın?? Bizlerede umut oluyorsun
adetime 5 gün kala bi yaptım ama negatifti sonra adetimden 3 gün geçince yaptım pozitifi gördüm canım dün de kan testi ile kesinleti Allahıma şükür

Aslinda suan butun belirtileri yasiyrm ama ignenin etkisinden dolayi diye umitlenmiyrum bugun daha 1 hafta oldu en gec 1 hafta snra belli olcak umarim hamileyimdir
iğneden sonra kaç gün geçti canım senin?? pardon canm 1 hafta geçmiş demişsin. Bekle o zaman daha hiç bişey belli olmaz çünkü döllenme bile 6 gün sürüyor

iğneden sonra kaç gün geçti canım senin?? pardon canm 1 hafta geçmiş demişsin. Bekle o zaman daha hiç bişey belli olmaz çünkü döllenme bile 6 gün sürüyor
Aynen canim suan ki tum etkiler igneden ama icimden bi ses adetim gelck diyor cnku sivilceler cikti yuzumde

adetime 5 gün kala bi yaptım ama negatifti sonra adetimden 3 gün geçince yaptım pozitifi gördüm canım dün de kan testi ile kesinleti Allahıma şükür
Maşallah hayırlısı olsun tekrar canım dualarında bizleride unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…