benimde yok 5 gün var adete ama hiç ama hiç bişey yok ağrı sızıBende bu ay ilk kez kullandım klomen ve çatlama iğnesi ağrım yok bu normal mi iğneden sonra 8.gün bugün.. Sabırsızlanıyorum iyice beklemek çok zor..Lady Strawberry canım inş hamilesinsir bizlere umut olursun
tatlım ben çatlatma iğnesi kullanmadım o yüzden bilmiyorum .. ama yumurtalar çatlarken çok fena ağrılar çektiğimi biliyorum .. ama buna takılma bazı kadınlar yumurtlama gününde hiç ağrı çekmeyebilir içini ferah tut bu gnleri değerlendirBende bu ay ilk kez kullandım klomen ve çatlama iğnesi ağrım yok bu normal mi iğneden sonra 8.gün bugün.. Sabırsızlanıyorum iyice beklemek çok zor..Lady Strawberry canım inş hamilesinsir bizlere umut olursun
İnş iyi bir şeye işarettir canım.. Normalde iğneyle çok ağrım olacak sanırdım ama yok.. Bekleyip görelim hayırlısı..benimde yok 5 gün var adete ama hiç ama hiç bişey yok ağrı sızı
O ağrıları klomen iğne kullanmadan çekiyodum bu ay kullandım ilk kez ve tık yok anlam veremedim inş dediğin gibidirtatlım ben çatlatma iğnesi kullanmadım o yüzden bilmiyorum .. ama yumurtalar çatlarken çok fena ağrılar çektiğimi biliyorum .. ama buna takılma bazı kadınlar yumurtlama gününde hiç ağrı çekmeyebilir içini ferah tut bu gnleri değerlendir
İnşallah canım saol.. Sende inş hamilesindir o çizgiler doğru çıksınağrısı olmayan arkadaşlar az önce bi kaç yere bakındım illa ki ağrı olmak zorunda değilmiş içinizi ferah tutun ve kasmayın lütfen kendinizi... kaç kişi ağrısız sızısız olup hamilelik yaşamış Allah gönlünüze genişlik versinEylulll09
inşaallah canım.. herhangi bir sağlık problemin yoksa çok da kasılma lütfen .. Benm çok problemim var yukarıda yazmıştım.ilacı kullanırken de yk ya olmaz bu iş diye hiç de takılmadım ama reglim 4 gün geçip kahverengi lekelenme ve göğüs ucu acısı yaşayınca şüphe edip ısrarlara dayanamayıp bu sabah test yaptım ..Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin AMİNİnşallah canım saol.. Sende inş hamilesindir o çizgiler doğru çıksın
benimde ilk kullanışım bende dün yaptım çatlatma iğnesini inşallah güzel sonuçlar alırız canımBende bu ay ilk kez kullandım klomen ve çatlama iğnesi ağrım yok bu normal mi iğneden sonra 8.gün bugün.. Sabırsızlanıyorum iyice beklemek çok zor..Lady Strawberry canım inş hamilesinsir bizlere umut olursun
inşallah güzel sonuçlar alırsıncuma günü inip yaptırıcam
Yok allaha şükür saol canım haberdar et durumundan bizlereinşaallah canım.. herhangi bir sağlık problemin yoksa çok da kasılma lütfen .. Benm çok problemim var yukarıda yazmıştım.ilacı kullanırken de yk ya olmaz bu iş diye hiç de takılmadım ama reglim 4 gün geçip kahverengi lekelenme ve göğüs ucu acısı yaşayınca şüphe edip ısrarlara dayanamayıp bu sabah test yaptım ..Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin AMİN
benimde ilk kullanışım bende dün yaptım çatlatma iğnesini inşallah güzel sonuçlar alırız canım
Bende de yok işte anlamadım neyse bekleyip görelim hayırlısı olsun hakkımızdabenimde hiç ağrım yok iğneden sonra hiç olmadı.sadece bi kasılma var inşallah çatlamıştır
evet iğnede pahalı baya bi tanesi 75 tl devlet üç çocuk yapın diyo ama hiçte ucuz değil bu yollar :)
hayırlısı olsun :) kaçıncı günün çatladıktan sonraDevlet karslamyo cnm bunlari pahali seyleri karsilamazlar zaten dktor verseydi aledm ama gerek duymadi nieyse zaten kendlgndende catlamslardi :)
ya bir yerimiz ağrımıyor diye sızlanacaz neredeysehayırlısı olsun :) kaçıncı günün çatladıktan sonra
hayırlısı olsun :) kaçıncı günün çatladıktan sonra
evet demi ya gerçekten öyle oluyo yaya bir yerimiz ağrımıyor diye sızlanacaz neredeysebende iyice paranoyaya bağladım tövbe tövbee aslında okuduğumuz yerlerde ağrıyor diye yorumlar olduğun bizde ağrmayınca kafada kurup duruyoz
hiç test yapmadın mı :)15gnu gecti canm bes gun snrada hastalk gnum vakalm artk beklyorm :)
hiç test yapmadın mı :)