- 22 Haziran 2012
- 8.472
- 37.321
benimde sivilcelerim vardı tatlım .. hatta öyle bir döküntü yaptı ki yüzüm aha dedim bu ay felaket ağrılarla adet gelecek ama Gelmedi ALLAH'a şükürrrrrAynen canim suan ki tum etkiler igneden ama icimden bi ses adetim gelck diyor cnku sivilceler cikti yuzumde
Ay bilmiyrm ki canm umitlenmek istemiyrm su bi hafta nasil gececek bakalmbenimde sivilcelerim vardı tatlım .. hatta öyle bir döküntü yaptı ki yüzüm aha dedim bu ay felaket ağrılarla adet gelecek ama Gelmedi ALLAH'a şükürrrrr
Zor geçecek ama geçecek emin ol... rahat ol takma çok fazla kafana ... bebek var deme yok da deme Rabbim isteyince herşey olur allah gönlüne genişlik versin canım benimAy bilmiyrm ki canm umitlenmek istemiyrm su bi hafta nasil gececek bakalm
Amin canim insallah saol guzel dileklerin icin tekrardan tebrikler Rabbim kucagina da almayi nasip etsnZor geçecek ama geçecek emin ol... rahat ol takma çok fazla kafana ... bebek var deme yok da deme Rabbim isteyince herşey olur allah gönlüne genişlik versin canım benim
allah razı olsun canım inşaallah ... güzel haberlerini bekliyorumAmin canim insallah saol guzel dileklerin icin tekrardan tebrikler Rabbim kucagina da almayi nasip etsn
Insallah canim vericem :)allah razı olsun canım inşaallah ... güzel haberlerini bekliyorum
inşallah yoktur bence ne kadar serbest olursa o kadar kolay olur gibi geliyo :)
nazan2 bizim aynı zamanda belli olacak15gnu gecti canm bes gun snrada hastalk gnum vakalm artk beklyorm :)
nazan2 bizim aynı zamanda belli olacak
Şimdi okudumBen bu sabah jasta oldm ik gun erken oldm cnm
Şimdi okudumArtık bir daha ki aya kaldı. Benim adete 3 gün var. 1 haftadır adet olcakmışım gibi ağrı var. akıntım var ve gün içinde arada uyku geliyor. Ama ben bunları hamilelik belirtisine yoramıyorum çünkü adet olacağım zamanda aynıları oluyor :)
Merak ediyorum klomen kullananların böyle ağrıları oluyor mu? Yani bu ilaç böyle etkiler yapıyor mu?
bana yaptı bu ay hemde ne ağrı bi de üstüne göğüste şişlik yaptı 3 gün kahverengi kanama geldi sökülemedim benimde bi daha ki aya kaldı inşallah bebiş ;(Şimdi okudumArtık bir daha ki aya kaldı. Benim adete 3 gün var. 1 haftadır adet olcakmışım gibi ağrı var. akıntım var ve gün içinde arada uyku geliyor. Ama ben bunları hamilelik belirtisine yoramıyorum çünkü adet olacağım zamanda aynıları oluyor :)
Merak ediyorum klomen kullananların böyle ağrıları oluyor mu? Yani bu ilaç böyle etkiler yapıyor mu?
kahverengi akıntı hamileliğe işaret değilmiydi? iyice kafam karıştı :)bana yaptı bu ay hemde ne ağrı bi de üstüne göğüste şişlik yaptı 3 gün kahverengi kanama geldi sökülemedim benimde bi daha ki aya kaldı inşallah bebiş ;(
kan testi yaptım negatif maalesef hamile değilim ve 2 gün normal kırmızı geldi üçüncü gün yine kahverengiye döndü bende ne yapacağımı bilemiyorum artıkkahverengi akıntı hamileliğe işaret değilmiydi? iyice kafam karıştı :)
sıkma canını inşallah bir daha ki aya olur. Ne zamandır deniyorsun?kan testi yaptım negatif maalesef hamile değilim ve 2 gün normal kırmızı geldi üçüncü gün yine kahverengiye döndü bende ne yapacağımı bilemiyorum artık
2 yıldır istiyoruz biz siz ne kadar zamandır istiyorsunuz son gittiğim doktora kadar kimse pko olduğumu söylemedisıkma canını inşallah bir daha ki aya olur. Ne zamandır deniyorsun?
2 yıldır istiyoruz biz siz ne kadar zamandır istiyorsunuz son gittiğim doktora kadar kimse pko olduğumu söylemedi
pkoluyum bebek istiyoruz Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah
O klomen benim gogus acimi ikiye katlamisti inanılmazdı normalde acır ama iki katı acı cekmistim.. Adetin ilk günü acim hafiflemişti ertesi gün yine acı başladı adet zamanı geçer acılarım ama hem geçmedi hemde adet gelmedi bende test yaptım hamileyim :) inşallah bekleyen herkes hamile kalırHanimlar daha test yapmama on gün var ama gögüslerim cok kotu kipirdayamiyorum bile acaba adet belirtisimi klomenden mi benim gibi olan var mi? Hamile kalanlarda oldu mu böyle bisey.
Canim senn adet oncesi yani hamilelik oncesi akintin oldu mu olduysa nasil olduO klomen benim gogus acimi ikiye katlamisti inanılmazdı normalde acır ama iki katı acı cekmistim.. Adetin ilk günü acim hafiflemişti ertesi gün yine acı başladı adet zamanı geçer acılarım ama hem geçmedi hemde adet gelmedi bende test yaptım hamileyim :) inşallah bekleyen herkes hamile kalır