- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 28
ben ishali hamilelik belirtisi diye okumuştum canım inşallah hamiledirsin :)
inşalah bende günlerin geçmesini sabırsızlıkla bekliyorumBnde duydm on cnm ama gecen ayda ishal olmstm hamle ckmadm dunde oldm ishal ama hic unudum yk cnm test yapcam yapamadm daha hastalagma bi hafya var vmbeklyorm iste bende ins sende viran once.h`mle.kalrsn cnm
Cnm belk hamle kalma ihtmaln var die demstr vana ole visi demedi cnmkızlar bide doktorum bana sakın agır kaldırma yat dinlen dedi fikir olur dedim
ağzından bal damlıyo valla inşallah ya
inşallah hepimizIns cnn ama hamle degilsende üzülme cnn ins olur bigun
İyi cesaret valla canim ben yapamazdimm. Keşke klomen kullananlar yazsa da biz de tecrübelerinden faydalansak. Bende dün başladım klomeneçatlatma iğnesini bugün kendim yaptım kızlar bugün ilişki yok yarın var inşallah hayırlısı olur
küçücük bişey ya bende normalle böyle şeyleri hiç beceremem ama yaptım :) ne zaman gidiceksin kontrole inşallah büyür yumurtaların. evet kimse yok maalesef yazanİyi cesaret valla canim ben yapamazdimm. Keşke klomen kullananlar yazsa da biz de tecrübelerinden faydalansak. Bende dün başladım klomene
Yine de şansa bırakmazdım sanırım ne bilim korkarım :) cuma günü gidecem canim inşallah faydasını gorurum ilacın. Seninkiler ne kadar olmuştu iğne yaptınküçücük bişey ya bende normalle böyle şeyleri hiç beceremem ama yaptım :) ne zaman gidiceksin kontrole inşallah büyür yumurtaların. evet kimse yok maalesef yazan
çatlatma iğnesini bugün kendim yaptım kızlar bugün ilişki yok yarın var inşallah hayırlısı olur
ilk kontrolde iki tane 14 mm olmuştu dün de biri 19 biri 20 mydi çok büyük değil benmkiler bazıların ki 24 falan oluyoYine de şansa bırakmazdım sanırım ne bilim korkarım :) cuma günü gidecem canim inşallah faydasını gorurum ilacın. Seninkiler ne kadar olmuştu iğne yaptın
sana vermedi mi doktor iğne bazılarına vermiyolar neden acaba. iğneyi vurmak hoşuma bile gitti diyeblirimIyi yapabldnde cnm ben vurulmamistin igneyi ins olr cnm.hayrlisi artk
inşallah hayırlısıyla olur canım bu ilk klomen kıllanışınmıydıKızlar bende bu ay klomeni günlük 3 doz şeklinde 5 gün kullandım 2 gün sonrada doktora gittim 3 yumurtam oluşmuş 16-17-18 mm çok iyi dedi doktorum ogün ilişki önerdi, ertesi gün öğlede çatlatma iğnemi kendim yaptım ogün ilişki yok sonraki 2 gün yine ilişki oldu ve tekrar doktora gittim çatlamış yumurtan dedi şuan beklemedeyim gerisi Rabbimin takdiri hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Hayır canım ilk değil tecrübeliyiminşallah hayırlısıyla olur canım bu ilk klomen kıllanışınmıydı
inşallah inşallah canım ya hepimiz ne zamandan beri istiyosun :)Hayır canım ilk değil tecrübeliyimama hep aksiliklerle geçti o dönemler bukez biraz üzerine düştüm inşallah tutunmuştum bebişim ya