- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 28
bu arada 2 tane yumurta olduğunu söylemişti dr. 17 ve 19 mm
Mrb ikimzde suan beklemedeyiz bnmde iki ymrta vardi 18 19 mm igne vermedi kendlgndem catladilar. 26snda hasta olucam artk bakalm beklyorm bende ama hasta olcam heralde karnm agryo hala baska biseymde yk hamle deglmdir gbi gelyo ama hayrlisi artk
inşallah hasta olmayız ama.. ben inofolic şase de kullanıyorum oda işe yarıyor. pko olanlar kullanıyor.
Canim bende de polikistik var yarın klomene baslicam. Günde bir tane kullan dedi doktor. İki tane verirsek ikiz ucuz ihtimali var dedi o yüzden ilk etapta günde bi kez kullan dedi. 25 inde kontrole gidecem. İnşallah yumlar büyürse çat iğnesi verecek. İlk ayimizda sonuç alırız insallahhhmerhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım. bu sureç gerçekten zor.ben bi buçuk senelik evliyim ilk iki ay istemedik sadece şuanda o kadar istememize rağmen olmuyo. ben de hsg çektirdim hormon testleri eşimin ki herşey normal ama olmuyo bu ay klomene başladım çarşamba günü doktorum yumurtalarıma baktı 14 mm olmuş iki yumurtam cumartesi tekrar gidicem o zamana istediğim gibi olur çatlatma iğnesi vururuz dedi doktor. polikistik overimde var doğal olarak adet düzensizliği de. Allah hepımizin yardımcısı olsun inşallah ilk klomen tedavisi işe yarar da kavuşuruz bebişimize
Anladım canim kacirmamissinizdir inşallah ya. Yarin yumlarin büyüklüğüne gore mi catlatma iğnesi yapacaktı . bide klomene başladık ya bitene kadar arada iliski olsa bisey olur mu acaba canim. Doktora sormayı unuttum bugun− Çoklu alıntı sil ! inşallah canım ya ilk denememizde olur da daha da kullanmayız bu klomeni kilo aldırıyomuş çünkü. bende yarın gidicem bakalım nasıl yumurtalar ama dün akşamdan beri belimde agrı var acaba erkenmi çatladı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. bide doktor bize yarına kadar ilişki olmasın dedi çok korkuyorum günü kaçırmaktan
Anladım canim mantıklı söylemiş :) 8 aydır evliyim 8 aydır istiyoruz canim. 27 yaşındayım. Bu ilk tedavim olmazsa çektirmeyi düşünüyorum canm. Sen yaş kaç ne zamandır istiyosunevet yarın yapıcak inşallah. ilişki olsa bişey olmuyo bize sadece çatlatma iğnesi yapana kadar sperm çoğalsın diye olmasın dedi. sen ne zamandır istiyosun canım kaç yaşındasın rahim filmi falan çektirdin mi
Anladım canim mantıklı söylemiş :) 8 aydır evliyim 8 aydır istiyoruz canim. 27 yaşındayım. Bu ilk tedavim olmazsa çektirmeyi düşünüyorum canm. Sen yaş kaç ne zamandır istiyosun
İlk defa mi klomen kullanacan sen. Umarım bu ay olur canim daha fazla bekletmez seni. Kafaya takmayalim inşallah surpriz yapsınlar bize :)bende 25 yaşındayım haziranda iki senelik olcak. sadece iki ay istemedik şimdi çok istiyoruz ama tık yok sorunda yok diyo doktorum demek ki zamanına var
evet ilk kullanışım oldu inşallah ya. Allah isteyen herkese nasip etsin. :) her ay diyorum bu sefer düşünmicem diye ama elimde degil ki yine düşünüyorum inşallah klomen vesile olurİlk defa mi klomen kullanacan sen. Umarım bu ay olur canim daha fazla bekletmez seni. Kafaya takmayalim inşallah surpriz yapsınlar bize :)
Benimde 2-3gundur Kasiklarima agri giriyor, karnim ve belimde agrimaya basladi. El ve ayaklarim cok usuyor. Insallah bunlar hamilelik belirtisidir :)Bn sadece klimen kllandm vnm bnm hic bi sor\m ykt esmde sadece hareketlilik dusuktu ama dmtor sknti yk dems yukseltmek icin ilac verms ama.nrmaldede olr cocugun dems esm ilaci almadi daa bu ay hamle kalmam herLde esim hasta olrsam o ilaci alicak bidahak aya hamle kalayim diede bakalm artk :)
Malesef cnm onun ustune 2 defa tup bebek yaptirdik tutmadi isin trajikomik tarafi toplanan tum yumurtalar dollendi ve hepsi 1. Kalite ama tutmuyor dr birsey diyemedi kismet dedi ne yapcaz bilmiyoruz ara verdik biraz cok sıkıldık moralini bozmak istemezdim ama gercegimizi yazdmMerhabalar 2014 teki mesajını okudum bebeğiniz oldu mu acaba
Benimde 2-3gundur Kasiklarima agri giriyor, karnim ve belimde agrimaya basladi. El ve ayaklarim cok usuyor. Insallah bunlar hamilelik belirtisidir :)
Aynen senin gibiyim bende. Hamile degilmisim gibi geliyor ama belki de bu uzulmemek icin sectigimiz yoldur.Ins cnm.hamlesindir hakkmizda hayrlisi ins cnm benm karnm hasta olcakmisim gbi ageyo bide dun sabah isal oldm bu sabahda karnmda bi agri oldu isal olcam sandm olmadm ama hmle deglm gbi gelyo ins.sen hamlesndr cnm ben igne vurulmadm kac gun snra test yapsam ckar acaba hasta olmayim beklesem ki
Cnm uzme kendini ins en kisa zamanda olur bazilarnn hiv sebeb ykken cocuklari olmyo bes sene snra olyo cocuklaty oleleride vsr cnm sabir lazm ins olr cnm allah isteyen herkese nasip etsn cnmAynen senin gibiyim bende. Hamile degilmisim gibi geliyor ama belki de bu uzulmemek icin sectigimiz yoldur.
Gerçekten cokuzuldum canim vakti zamanı değilmiş demekki . Rabbim büyük elbet sana da tattıracaktır annelik duygusunu. İnşaallahhhhMalesef cnm onun ustune 2 defa tup bebek yaptirdik tutmadi isin trajikomik tarafi toplanan tum yumurtalar dollendi ve hepsi 1. Kalite ama tutmuyor dr birsey diyemedi kismet dedi ne yapcaz bilmiyoruz ara verdik biraz cok sıkıldık moralini bozmak istemezdim ama gercegimizi yazdm
ben ishali hamilelik belirtisi diye okumuştum canım inşallah hamiledirsin :)Ins cnm.hamlesindir hakkmizda hayrlisi ins cnm benm karnm hasta olcakmisim gbi ageyo bide dun sabah isal oldm bu sabahda karnmda bi agri oldu isal olcam sandm olmadm ama hmle deglm gbi gelyo ins.sen hamlesndr cnm ben igne vurulmadm kac gun snra test yapsam ckar acaba hasta olmayim beklesem ki