Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Merhaba arkadaşlar biz üç aydır deniyoruz ve normalde duzenlıyken adet duzensızlıgı yasadım doktora gıttım kıst olmamasına ragmen yumurtaların polıkıstık yapıda dedı hormon testlerı istedi.Adetımın 3. Günü yani dün testleri yaptırdım. FSH 5.31 LH 8,33 cıktı .Klomen ve 16.gunden ıtıbaren kullanmam ıcın progestan verdı. Acaba bu değerler gercekten pco oldugumun gostergesı mı? klomen kullanırken ılıskıye gırılebılır mı? Klomenle ılk ayda hamıle kalma olasılığı nedır? Kafamda deli sorular bir de sizler folik asit kullanıyor musunuz?

canım diğer sorularını bilemiycem ama bende düzenli adet olmama rağmen yumurtlama sorunnu ortaya çıktı. bana klomen ve folik asit verdi. bnm 1,5 senedir olmuyo

Hakkımızda hayırlısı canım. Ben ilk defa bu ay kullanıyorum Klomen . Sen kac aydır kullanıyorsun?
AMİN CANM YA BENDE İLK DEFA BU AY BAŞLADIM YANİ. GÜNDE 1 TANE 5 GÜN BOYUNCA YARIN SONUNCUSUNU İÇİCEM İNŞALLAH SALI GÜNÜDE YUMURTALARIMA BAKACAKLARMIŞ. UMARIM HAYIRLISI OLUR...

arkadaşlar acil yardiminiza ihdiyacim var lutfen .ben korunma ignesiyle korunuyodum 3 aydir korunmuyorum adet olmuyordum doktor hap verdi dun adet oldum .bugun hormon testi yapildi .doktor dushaston gibi bir hap verdi..adama diyorum adam beni anlamiyo bende klomen aldim bugun adetin 2 gunu beb doktora danismadim bu hapi kullanicam.suzce napmaliyim.

kizlar ben klomen aldim bunu nasil kullanicam bugun adetin 2 gunu ...nezaman baslasam dogru olur lutfen bilgi verin .doktola anlasamadim adam anlamiyo aciklama yapmiyo

kizlar ben klomen aldim bunu nasil kullanicam bugun adetin 2 gunu ...nezaman baslasam dogru olur lutfen bilgi verin .doktola anlasamadim adam anlamiyo aciklama yapmiyo
Canm bende kendi başıma kullandim sonra duramadim baska doktorun yazdigini soyledim adetn 5.gunu gunde 2tne kullandim.14.gun gittm işte 15ve21mm 2yumurta olmuş bekliyrz bakalim

arkadaslar benim adetimin 2 gunu bugun tam bilgi lazim .doktora sormadan adim ne gun baslicam kactane baslicam bilmiyorum yardima ihdiyacim var

Arkadaşım bence doktora danısmadan klomen kullanma bu vıtamın ya da agrı kesıcı degıl bellı hormonlara etkı eden bır hap. Belkı de senın yumurtlamanda sıkıntı yoktur klomen her kosulda kullanılmaz yanı . duphaston da adet duzenleyıcı bır hap eger gebelık gerceklesırse bebegının tutunmasını saglar gerceklesmezse de adet gorursun ılsc bıttıgınde 10 gun içinde.

canim ben uzun zamandir mesigna igne kullaniyordum oyuzden yumurtlama problemim var .dokdora dedim doktor anlamadi ben bisey diyorum o baska bisey oyuzden mecbur kafama gore aldim bugun adetin 2 gunu ben nezaman baslasam kac tane icsem bilmiyorum

Ins cnm güzel haberler alırsın sonucu bildirrsin.cnm esinde bi sorun varmi benm esimin varda o yüzden korkmuyo da değilim
çok şükür bende korkuyodum eşimde bi sorun vardır die ama eşimde bi sıkıntı çıkmadı. bende çıktı rahim filmide çekildim bende bi tüpümde tıkanıklık vardı. şükürler olsun ki içeri verdikleri ilaç ile açıldı sen ne kadarlık evlisin canm ? tabiki her olanı yazıcam sana söz

Canim ben 8.yılımıza giriyoruz 3yaşında oğlum var tüp bebek tedavisiyle oldu ama bize oncesinde sebepsiz diyorlardı 4kere aşılama yapıldı.oğlum 1yaşındayken kendiliğinden hamile kaldim ama 8haftalikken kalbi durdu.simdide bi ümit bunları deniyoruz eşim 2aydr proxeed kullaniyo bakalim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…