canım sen klomen mi kullanıp gittin ?Kızlar doktorunuz size catlatma iğnesi için saat verdi mi.bana vermedi yap 12saat sonra ilişki dedi.bende çıkınca 10.30da iğneyi yaptrdm.akşam 11e doğru ilişki oldu Rabbim yardım etsin.
canım diğer sorularını bilemiycem ama bende düzenli adet olmama rağmen yumurtlama sorunnu ortaya çıktı. bana klomen ve folik asit verdi. bnm 1,5 senedir olmuyoMerhaba arkadaşlar biz üç aydır deniyoruz ve normalde duzenlıyken adet duzensızlıgı yasadım doktora gıttım kıst olmamasına ragmen yumurtaların polıkıstık yapıda dedı hormon testlerı istedi.Adetımın 3. Günü yani dün testleri yaptırdım. FSH 5.31 LH 8,33 cıktı .Klomen ve 16.gunden ıtıbaren kullanmam ıcın progestan verdı. Acaba bu değerler gercekten pco oldugumun gostergesı mı? klomen kullanırken ılıskıye gırılebılır mı? Klomenle ılk ayda hamıle kalma olasılığı nedır? Kafamda deli sorular bir de sizler folik asit kullanıyor musunuz?
canım diğer sorularını bilemiycem ama bende düzenli adet olmama rağmen yumurtlama sorunnu ortaya çıktı. bana klomen ve folik asit verdi. bnm 1,5 senedir olmuyo
AMİN CANM YA BENDE İLK DEFA BU AY BAŞLADIM YANİ. GÜNDE 1 TANE 5 GÜN BOYUNCA YARIN SONUNCUSUNU İÇİCEM İNŞALLAH SALI GÜNÜDE YUMURTALARIMA BAKACAKLARMIŞ. UMARIM HAYIRLISI OLUR...Hakkımızda hayırlısı canım. Ben ilk defa bu ay kullanıyorum Klomen . Sen kac aydır kullanıyorsun?
Evet cnm klomen kullandim 1tne 21mm 1tne 15mm yumurta olmuş dün iğne yaptırdım ama saat vermedi şu saatte yap diye sadece 12saat sonra ilişki dedicanım sen klomen mi kullanıp gittin ?
hadi yaa inşallah tutar benide mutlaka haberdar et olurmu canmEvet cnm klomen kullandim 1tne 21mm 1tne 15mm yumurta olmuş dün iğne yaptırdım ama saat vermedi şu saatte yap diye sadece 12saat sonra ilişki dedi
Canm bende kendi başıma kullandimkizlar ben klomen aldim bunu nasil kullanicam bugun adetin 2 gunu ...nezaman baslasam dogru olur lutfen bilgi verin .doktola anlasamadim adam anlamiyo aciklama yapmiyo
Ins cnm ederim.sen kullandin mihadi yaa inşallah tutar benide mutlaka haberdar et olurmu canm
canim ben uzun zamandir mesigna igne kullaniyordum oyuzden yumurtlama problemim var .dokdora dedim doktor anlamadi ben bisey diyorum o baska bisey oyuzden mecbur kafama gore aldim bugun adetin 2 gunu ben nezaman baslasam kac tane icsem bilmiyorumArkadaşım bence doktora danısmadan klomen kullanma bu vıtamın ya da agrı kesıcı degıl bellı hormonlara etkı eden bır hap. Belkı de senın yumurtlamanda sıkıntı yoktur klomen her kosulda kullanılmaz yanı . duphaston da adet duzenleyıcı bır hap eger gebelık gerceklesırse bebegının tutunmasını saglar gerceklesmezse de adet gorursun ılsc bıttıgınde 10 gun içinde.
evet bugün sonuncu ilacımı içtim işte salıda kontrol var bakalım hayırlısı diyelimIns cnm ederim.sen kullandin mi
Ins cnm güzel haberler alırsın sonucu bildirrsin.cnm esinde bi sorun varmi benm esimin varda o yüzden korkmuyo da değilimevet bugün sonuncu ilacımı içtim işte salıda kontrol var bakalım hayırlısı diyelim
Canm ben de adetin 5.günü günde 1 tane içiyordmarkadaslar benim adetimin 2 gunu bugun tam bilgi lazim .doktora sormadan adim ne gun baslicam kactane baslicam bilmiyorum yardima ihdiyacim var
çok şükür bende korkuyodum eşimde bi sorun vardır die ama eşimde bi sıkıntı çıkmadı. bende çıktı rahim filmide çekildim bende bi tüpümde tıkanıklık vardı. şükürler olsun ki içeri verdikleri ilaç ile açıldı sen ne kadarlık evlisin canm ? tabiki her olanı yazıcam sana sözIns cnm güzel haberler alırsın sonucu bildirrsin.cnm esinde bi sorun varmi benm esimin varda o yüzden korkmuyo da değilim
Canim ben 8.yılımıza giriyoruz 3yaşında oğlum var tüp bebek tedavisiyle oldu ama bize oncesinde sebepsiz diyorlardı 4kere aşılama yapıldı.oğlum 1yaşındayken kendiliğinden hamile kaldim ama 8haftalikken kalbi durdu.simdide bi ümit bunları deniyoruz eşim 2aydr proxeed kullaniyo bakalim hayırlısıçok şükür bende korkuyodum eşimde bi sorun vardır die ama eşimde bi sıkıntı çıkmadı. bende çıktı rahim filmide çekildim bende bi tüpümde tıkanıklık vardı. şükürler olsun ki içeri verdikleri ilaç ile açıldı sen ne kadarlık evlisin canm ? tabiki her olanı yazıcam sana söz