- 23 Ocak 2016
- 35
- 1
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ben 11.gün gitmiştim erken demişti 14.gün gel dedi ama ben 5.gun başlamıştım.11 yada 12.gun gidebilirsinKizlar bugun klomene başladim 3 gunu basladim gunde iki tane iciyorum ben kontrole nezaman gidicem bilmiyorum .kacinci gun gidiliyor kontrole
Canim bu doktorlari anlamak yok adam beni deli etti ben bisey diyorum adam baska birsey .Canm ben 11.gün gitmiştim erken demişti 14.gün gel dedi ama ben 5.gun başlamıştım.11 yada 12.gun gidebilirsin
ben klomene 5. günü başlamıştım 5 gün kullan 2 gün bekle kontrol dedi. Şimdi yine aynı şekilde dedi. perşembe muayene edecek cuma klomen başlatacak inşallah bu hepimiz minnak ayaklılara kavuşuruzKizlar bugun klomene başladim 3 gunu basladim gunde iki tane iciyorum ben kontrole nezaman gidicem bilmiyorum .kacinci gun gidiliyor kontrole
Gören yokmu adet olcakmiyim acaba.en erkn kaçıncı gun olur
Anladım.olcakmiyim acaba bende kaç gün önce başlamıştı ağrıların.erken adet olurmuyum diye düşünüyorumBen normal gününden 4 gün sonra adet oldumama benimde agağrıların oldu
17.güne kadar bekle!sonra test yap!hayal kırıklığı olmasın,benim gibiKizlar ignenin 12.günü kan verdim.beta 2.01 çıktı ne diyosunuz
Doktor ne diyor!ben hamile kalmadım hiç. İsteyince de olmuyor. Bende polikistik over var.klomenle olmadı gebelikHer portala yazacam cevap gelene kadar herhalde. .biri benimle de konussun 2 düşük yaptım şimdi de gebe kalamiyom