Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Kizlar bugun klomene başladim 3 gunu basladim gunde iki tane iciyorum ben kontrole nezaman gidicem bilmiyorum .kacinci gun gidiliyor kontrole

Arkadaşlar bu ay klomen kullanmama rağmen yumurta gelişmedi doktor bu ay yumurtlama yok dedi ama bir kaç gün dür beyaz kremsi akıntım var bugün de beyaz şeffaf akıntım oldu ama bu günlerde hiç ilişki olmadı acaba benim yumurtlamam gerçekleşti mi lütfen yardım edin

Kizlar bugun klomene başladim 3 gunu basladim gunde iki tane iciyorum ben kontrole nezaman gidicem bilmiyorum .kacinci gun gidiliyor kontrole
ben klomene 5. günü başlamıştım 5 gün kullan 2 gün bekle kontrol dedi. Şimdi yine aynı şekilde dedi. perşembe muayene edecek cuma klomen başlatacak inşallah bu hepimiz minnak ayaklılara kavuşuruz :KK200::emir_bebek:

Kızlar mrh bişey sorcam ya.catlatma iğnesinden sonra en erken nezamn adet olunur bilen varmı.benim bugun 22.gunm ignenin 9.gunu sanki adet olacakmisim gibi karın ağrım var korkuyorm olcak diye

Mrh kızlar bugün iğnenin 12.günü kan verdim 2.01 çıkmış yükselir mi acaba adetime 2gün var.doktor yok dedi ama

Bende 2aydır klomen kullanıyorum. Geçen ay 1tane yumurtam oluştu ama olmadı gebelik. Çatlatma iğnesi sonrası 15.gün adet oldum. Bu ay ise yumurtam oluşmadı. Niye diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ayrıca geçen ay hiçbiryerim ağrımiyordu. Bu ay kasıklarim ağrıyor. Ama ne yumurta var ne bebiş

Gelecek ay adet olursam,rahim filmi çektirecegim ve sonra aşılama. Klomen istemiyorum artık

Doktor 1ay daha kullan klomen dedi. Ama bilmiyorum ki kullansam mi ki???

Her portala yazacam cevap gelene kadar herhalde. .biri benimle de konussun 2 düşük yaptım şimdi de gebe kalamiyom

Her portala yazacam cevap gelene kadar herhalde. .biri benimle de konussun 2 düşük yaptım şimdi de gebe kalamiyom
Doktor ne diyor!ben hamile kalmadım hiç. İsteyince de olmuyor. Bende polikistik over var.klomenle olmadı gebelik

Bu ay adetin 20. gunu 20 mm olmuştu sağda bi yumurta...ilişki günleri verdi ama ümidim yok belim ağrıyor ...5 Mart adet günüm. ..tabi doktora göre 9 Mart

X