- 14 Eylül 2015
- 865
- 260
Peki canm esiyin değerleri iyi micanım iğne olalı 9 gün oldu test yaptım negatif maalesef şuan olumsuz
evet canım onda problem yok şükür. inşallah erkendir dediğin gibiPeki canm esiyin değerleri iyi mi
bu klomenin sabah yada akşam içilmesi fark eder miievet canım aynen öyle
size doktor demedi mi bi öneri bana sabah akşam aç al dedibu klomenin sabah yada akşam içilmesi fark eder mii
pardon canm yaa kafa kalmadı sabah 1 tane yazmışsize doktor demedi mi bi öneri bana sabah akşam aç al dedi
ben kahvaltıdan sonra içiyordum hep canımbu klomenin sabah yada akşam içilmesi fark eder mii
Canm ilişki gunu verdi mi peki doktor kaçıncı gunlerde birliktelik olduevet canım onda problem yok şükür. inşallah erkendir dediğin gibi
bize iğneden 24 saat sonra ve gün aşırı birliktelik dediCanm ilişki gunu verdi mi peki doktor kaçıncı gunlerde birliktelik oldu
Anladım cnm teskkr ederm.bize iğneden 24 saat sonra ve gün aşırı birliktelik dedi
sana nasıl dediAnladım cnm teskkr ederm.
Bana henüz bisey demedi canm simdilk gün aşırı yapiyoz bakalım 14.gun gitcm ne diyeceksana nasıl dedi
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda bebişiniz olur. iğne yada doktora göre değişebilirKızlar şimdi doktirdan ciktim biri 21biri 15mm catlatma ignesi verdi pregnly.12saat sonra ilişki dedi 24saat değil miydi lutfen aciil cvp verirmisimniz
12.saatte mi yoksa 12saat sonra mi iliski olsa acaba.hep 24 saat okudum oyuzden biraz şüpheye dustumdehakkınızda hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda bebişiniz olur. iğne yada doktora göre değişebilir
bende hep 36 okumuştum doktor 24 dedi senin içinde doktorunun bir bildiği vardır zaten spermler de 48 saat canlı kalabildiğine göre12.saatte mi yoksa 12saat sonra mi iliski olsa acaba.hep 24 saat okudum oyuzden biraz şüpheye dustumde
Sağol canimbende hep 36 okumuştum doktor 24 dedi senin içinde doktorunun bir bildiği vardır zaten spermler de 48 saat canlı kalabildiğine göre
benimde 14.gün 20 mm olmuştu 14 de olur canım inşallah sonra iğne[/QUOTE canın9 sıkma bence çok erken yapmışsın benim klomen kullandığım ay idrar testlerim pozitifti ama kanda çıkmadı yani çatlama iğnesi b hcg enzeri etki gösterebiliyormuş eğer hamileysen adetin geçmeden çıkması çok zor
hayırlı olsun Rabbim sağsağlim kavuştursun bebeğinemerhaba kızlar öncelikle herkes tez zaman da bebişlerine kavuşur inşallah ben de 1 yıldır istiyorum bebek geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım sonuç negatif dediğiniz gibi adetim az ve çamur gibiydi sonraki ay doktorum klomen kullanma zaten etkisi 2 ay sürüyor dedi çatlama iğnesi de vermedi ben tatil programı yaptım hazırlık yaptım zaten olmuyor kafamda bebek fikri yok adet olsam da havuzda rahat etsem diye beklerken hamile oldugumu öğrendim yani herşey beyinde bitiyor biraz bebek fikrinden uzaklaşmak lazım galiba bir de kendinizi çok dinlemeyin derim belirtim yok hamile değilim diye düşünmeyin benim hamileliğe dair hiç bir belirtim yok yanı akıntı,kasık batması,mide bulantısı, meme hassasiyeti ,baş donmedi hiç biri yok
tesekkur ederim her zaman dua ediyoum Allahım herkesi tez zamanda bebeğine kavuşturur inşallah meryem suresi çok okumuştum bi de ''Rabbi hebli minessalihin '' çok okudum anlamı Rabbim bana salih evlat ver demekhayırlı olsun Rabbim sağsağlim kavuştursun bebeğine