Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Peki niye olmuyor neyin var canm bana da doktor Pco var dedi
canm benm adetlerim de düzenli yani.ya 2-3 gün geç yada erken olurum.dr bunu normal görüyo sorduysam da böyle diyo ama gelgelelim olmuyo işte anlamıyorum.yumurtalar da 2 aydır ilaca ccp veriyolar.her kontrole gittiğimde 23-24 mm diyo dr.güzelce büyüyolar ilacla.bu 2.denememde klomen yumurtayı büyütüp çatlamama ihtimali olabilirmi die sorduğmda 'evet olablr 'demişlerdi.çatlatma iğnesi kullandm bu ay da.ama hiç beklemiyorm bu ayda tutacağını. evet bende meryem süresini okumustum arkadas tavsiye etmişti.aynen öyle diyo suresi.okuyp çok kötü olmustum. am işte ne dersem diyim sanki içimdede bi umut var 'olacak' die.sanki öyle bi zamanda geleckmişde herşeyin güzel olacağını hissediyormuşum gibi içimde garip bir his.rabbim sonunu güzel eder insallh.herkesede öyle bir anda nasip etsin ki allahım,,tüm isteyenlerin bütün sıkıntılarını o anda uçup gidersin insallah(amin amin amin)

Amin canım yaa hsg çektirdn mi

bende bu ay ikinci kez klomen ve çatlatma iğnesi alıcam.bunu da deneyelim olmazsa bana da aşılama dedi.özel bi hastaneye gittiğim için 1000 lira dedi.ne yapıcam bilmiyorum ama içimden bi ses zorlama olmuyorsa vardır bi sebebi diyo,bi tarafım da olsun artık yaptır diyor ama onun da garantisi yokki ben kaç tane doktora gittim bilmiyorum valla canım ama artık bi arkadaşımın tavsiyesiyle bi doktorda kaldım bunda da devam edicem inşallah.bu arada nerelisin?

hmm anlıyorm çok zor bu süreçler bizim için yaa.bende dev.hast.ne gidiyorum.orda aşılama mı falan olurum diorum bende.sonra olmazsa tüpbebk.bunuda devte yapmıyolar zten.özele giderim herlde napalım..bartnlıym buarada ama istanbuldaym.

aynen işin sonu yine özel hastaneye dokunuyor her halukarda. neyse rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizede canım.

Kızlar mrh.ben bu ay klomen kullandım bugün adetimin 11.günü doktordan geldim şimdi bi yumurta 13mm dedi guzelmi sizce henüz erken daha dedi ama.14gun tekrr gitcem

Kızlar mrh.ben bu ay klomen kullandım bugün adetimin 11.günü doktordan geldim şimdi bi yumurta 13mm dedi guzelmi sizce henüz erken daha dedi ama.14gun tekrr gitcem
meraba tatlım evet erken bencede daha büyümesine var.hem kontrolede erken çağırmış dr galiba 11.günde. bu güne göre küçüklüğü normal.gerçi 14 gün yine gidecekmişsin..ozaman daha iyi bi sonuç alırsın diyorum hem yumurtan büyür.ozamana kadar tahminen tatlım 18-20mm kadar olur.hadi bakalım beni dedi diycekmisin haberini alıyım mutlakaa..

Çok teşekkür ederim hepinizeınş büyür.esimde ileri hareketi %5 sayı 20milyon.bu şekilde şansım olur mu acaba.eşim proxeed evicap keçi boynuzu kuru içiyor bakalım hayırlısı

Ins cnm

kızlar merhaba ben henüz bütün tahlillerimi yeni yaptırdım. 1,5 yıllık evliyim ve çocuğum olmadı. araştırma hastanesine gittim hsg çekildim hesgde tüplerden biri tıkalıydı cok şükür ki ilaçla açıldı. şimdi doktordan geldim ve yumurtlama gerçekleşmyormuş. klomen ve folic asit verdi. 1 hafta sonra tekrar cağırdı. yumurtlayamama sebebim yumurtalarımın gelişmemesi mi ?

evet canım aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…