Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Canim aşılamada gebelik umudu nedir???ben 1tane daha ya klomen kullanacam yada aşılama olacak. Sizce hangisi daha fazla gebelik umudu var!sen hamile misin?aşılama tuttu mu?

17.gune kadar olmazsa tabi bugun 14.gün.gebelik yok demisti doktor ama artar ins.igne etkisini nezamn kaybederki
Umarım adet olamazsın. Ben 15.gün oldum!o kadar çok ağladım ki!!!anne olmak için uygun insan değil miyim?diye düşünüyorum!hayırlısı artık

Öyle dus
ben asilama yaptirmistim. catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapildi ve doktor 14. gun kan dedi yani 15 gun falan sonraya geliyor test
Umarım adet olamazsın. Ben 15.gün oldum!o kadar çok ağladım ki!!!anne olmak için uygun insan değil miyim?diye düşünüyorum!hayırlısı artık
Öyle düşünme canm Rabbim ne veriyosa hayirlisini versin.bende test yaptim simdi negatif modum düştü iyce

Merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim.1 bucuk yıllık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz. Bu ay bende klomen kullandım. Bende de pco nedeniyle sanırım yumurtam 18mm ulaşmamıstı takip ettirdiğimde. Adetimin 5.günü başladım 5 gün aldım sadece, yukurtam gelişti ama şimdi beklemedeyim. 16 marta kadar, korkuyorum. Birde burda yazılanları okuyunca daha da bi korkuyorum
Hiç kimsemi olumlu sonuç almadı ama ya

Mrb bende klomen kllandm bes gun sra dktora gitmstm yumrtama bakyilar bugun tekrardan baktilar biri 18 digeri 19mm olms dktor catlatma ignesi verucekti bakti sgrta karslamyiyoms ondan sebeb kendn al dedi snra vezgecti kendi kendinede catlar gerek yk ded sali gnu tekrar gel dedi ymrtalarm catalrmi bu seklde ve sali gnu gttgmde ne olucak bndan dnra ne onericek hamle kalablrmiyim bu seklde

27 şubatta klomene başladım 5 gün sabah akşam kullandım 2 Mart Çarşamba günü kontrole gittim birtane büyümüştü ama yeterli değil dedi bugün tekrar kontrole gittim 18 mm olmuş çatlama iğnesi verdi bakalım sonuç ne olacak ama bir yumurta olması sizce normal mi

Kimisinde 1tane kimsinde bikactane oluyo cnm normal.olursa ins 1yumurta yeterli.benimde 1tne 21 1tne 15mm bugun 15.gunum iğneden sonra bakalım hayırlısı olur Ins.

İnşallah güzel haberler alırsın canım doktor ne zamn gelmen gerektiğini yada ne zaman test yapmanla ilgili birşey söyledi mi

İnşallah güzel haberler alırsın canım doktor ne zamn gelmen gerektiğini yada ne zaman test yapmanla ilgili birşey söyledi mi
12.gun yaptirdim canm 2.01çıktı saglik ocağında yaptırdım ordaki doktor yok dedi bidahada yapalım demedi ama bi ümit bekliyorum

Merhaba kizlar, ben de bu ay klomen Kullanmaya baslayacagim. 3 aydir denedik olmadi iki yillik evliyim dr klomen ile 3 ay kor tedavi uygulayacagiz dedi. Ama hic kontrole gel falan demedi. Herkesi doktoru kontrole cagirmis neden benimki cagirmadi anlamadim.

Çatlatma iğnesi vermese bile enazindan yumurta takibi yapabilirdi.neden cagirmamis acaba.

catlatma ignesini hemen veriyorlar mi? Yoksa bikac deneme sonrasi mi oluyor? Bende sasirdim hapi kullanip gidildiginden internette arastirmasam haberim olmazdi.
bana ilk takipte vermedi sonrakinde benim israrimla verdi. zaten duzenli adet gorenleri yumurtasi catlarmis genelde kendiliginden. ama takip etmesi lazimdi

Benim bir tanidigim dort aylik evliydi hemeb hamle kalmak icin dktora gtti yumrta tajibi yaotlar catlatma ignesu verdiler ve smdi hamle hamle kalmis hemen bizede nasip olrmu acaba ben catlatma igmeside vrdurmadm bakalm.kendiliginden catlarmi

Selamün aleyküm kızlar bende klomen kullananlar kervanına katılmış bulunmaktayım..
3. Günüm bugün haftaya yine gitcem yumurta takibi için.. İşe yarayanları okudukça umutlanıyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun..

Ins senn icin hayurlisi olr benmde ymrtalarm vbuyumus sal gnune kadar gun asiri ikiski dedi dktir sali bdaha gidicem gayirlisi artk

Ins senn icin hayurlisi olr benmde ymrtalarm vbuyumus sal gnune kadar gun asiri ikiski dedi dktir sali bdaha gidicem gayirlisi artk
Hayırlısı canım benim kendi büyüyüp çatlıyo bu ay ilk kez ilaç Tedavisi görüyorum sonra aşılamaya geçicez galiba... Çatlatma iğnesi verdi mi dr sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…