Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Kızlar şimdi doktirdan ciktim biri 21biri 15mm catlatma ignesi verdi pregnly.12saat sonra ilişki dedi 24saat değil miydi lutfen aciil cvp verirmisimniz

benimde 14.gün 20 mm olmuştu 14 de olur canım inşallah sonra iğne[/QUOTE canın9 sıkma bence çok erken yapmışsın benim klomen kullandığım ay idrar testlerim pozitifti ama kanda çıkmadı yani çatlama iğnesi b hcg enzeri etki gösterebiliyormuş eğer hamileysen adetin geçmeden çıkması çok zor

merhaba kızlar öncelikle herkes tez zaman da bebişlerine kavuşur inşallah ben de 1 yıldır istiyorum bebek geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım sonuç negatif dediğiniz gibi adetim az ve çamur gibiydi sonraki ay doktorum klomen kullanma zaten etkisi 2 ay sürüyor dedi çatlama iğnesi de vermedi ben tatil programı yaptım hazırlık yaptım zaten olmuyor kafamda bebek fikri yok adet olsam da havuzda rahat etsem diye beklerken hamile oldugumu öğrendim yani herşey beyinde bitiyor biraz bebek fikrinden uzaklaşmak lazım galiba bir de kendinizi çok dinlemeyin derim belirtim yok hamile değilim diye düşünmeyin benim hamileliğe dair hiç bir belirtim yok yanı akıntı,kasık batması,mide bulantısı, meme hassasiyeti ,baş donmedi hiç biri yok
hayırlı olsun Rabbim sağsağlim kavuştursun bebeğine

Kızlar doktorunuz size catlatma iğnesi için saat verdi mi.bana vermedi yap 12saat sonra ilişki dedi.bende çıkınca 10.30da iğneyi yaptrdm.akşam 11e doğru ilişki oldu Rabbim yardım etsin.

X