- 28 Ocak 2016
- 48
- 88
- 26
Stres cok etkiliyo galibamerhaba kızlar öncelikle herkes tez zaman da bebişlerine kavuşur inşallah ben de 1 yıldır istiyorum bebek geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım sonuç negatif dediğiniz gibi adetim az ve çamur gibiydi sonraki ay doktorum klomen kullanma zaten etkisi 2 ay sürüyor dedi çatlama iğnesi de vermedi ben tatil programı yaptım hazırlık yaptım zaten olmuyor kafamda bebek fikri yok adet olsam da havuzda rahat etsem diye beklerken hamile oldugumu öğrendim yani herşey beyinde bitiyor biraz bebek fikrinden uzaklaşmak lazım galiba bir de kendinizi çok dinlemeyin derim belirtim yok hamile değilim diye düşünmeyin benim hamileliğe dair hiç bir belirtim yok yanı akıntı,kasık batması,mide bulantısı, meme hassasiyeti ,baş donmedi hiç biri yok
meraba tatlım..öncelikle hamiş oldugunu öğrendigine sevindim.tebrikler..tabii bebek fikrini kafamızdan atmak gerkiyo illa olucak die düşünmemek ama biz hanımların elinde olmuyo maalesf.mesela ben sürekli evdeyim çok da takıyorum bu durumu.insan çevredende etkileniyo ister istemez..mayısta 2 sene olucak bebek isteyeli ama hala bişi yoqq :-(( şuan klomen tedavisi görüyorm,bu 2. ayım,bundanda bi umudum yok açıkçası..acaba diorum bende yumurtlama olupta çatlama olmuyomu ki die düşünmeye bşladım.kafam hep olumsuzluklardan yana..hiç bebk olmıycakmış gibi hissediyorm..napıcağamı bilemez oldum.evin içinde bişilerle uğraşmaya çalışıyorum işte,,oyalanıcak bişiler vs.. yarında kontrölüm var..insallah güzel haber alırım..herşeyin hakkımızda hayırlısı insallah..merhaba kızlar öncelikle herkes tez zaman da bebişlerine kavuşur inşallah ben de 1 yıldır istiyorum bebek geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım sonuç negatif dediğiniz gibi adetim az ve çamur gibiydi sonraki ay doktorum klomen kullanma zaten etkisi 2 ay sürüyor dedi çatlama iğnesi de vermedi ben tatil programı yaptım hazırlık yaptım zaten olmuyor kafamda bebek fikri yok adet olsam da havuzda rahat etsem diye beklerken hamile oldugumu öğrendim yani herşey beyinde bitiyor biraz bebek fikrinden uzaklaşmak lazım galiba bir de kendinizi çok dinlemeyin derim belirtim yok hamile değilim diye düşünmeyin benim hamileliğe dair hiç bir belirtim yok yanı akıntı,kasık batması,mide bulantısı, meme hassasiyeti ,baş donmedi hiç biri yok
ben de çalışıyorum ama inan farketmiyo o fikirdrn uzaklaşmak çok zor iğne oyası örgü herşeyi öğrendim bu sayede klomen etkili bir ilaç aklına olumsuzluk getirme sakın ben sanıyordum ki hemen isteyince oluyor bebek ama malesef öyle olmadığını tecrubeederek öğrendimmeraba tatlım..öncelikle hamiş oldugunu öğrendigine sevindim.tebrikler..tabii bebek fikrini kafamızdan atmak gerkiyo illa olucak die düşünmemek ama biz hanımların elinde olmuyo maalesf.mesela ben sürekli evdeyim çok da takıyorum bu durumu.insan çevredende etkileniyo ister istemez..mayısta 2 sene olucak bebek isteyeli ama hala bişi yoqq :-(( şuan klomen tedavisi görüyorm,bu 2. ayım,bundanda bi umudum yok açıkçası..acaba diorum bende yumurtlama olupta çatlama olmuyomu ki die düşünmeye bşladım.kafam hep olumsuzluklardan yana..hiç bebk olmıycakmış gibi hissediyorm..napıcağamı bilemez oldum.evin içinde bişilerle uğraşmaya çalışıyorum işte,,oyalanıcak bişiler vs.. yarında kontrölüm var..insallah güzel haber alırım..herşeyin hakkımızda hayırlısı insallah..
aynen öyle.hasteneden geldim bende.2 klomen denememde hemen aşılama denildi..pek dr agüvenemedğimden tatışır duruma bile geldik..hemen aşılama noluyo die.sinirden ağlıycm bütün..çok kötü oldum ya.kontrolde herşey iyi göründü,ovitrella verildi.acaba diorum klomen 2.ayda verilmesi normalmi.ben pek yakın bakmadım bu duruma ya.deneyimi olan arkadaslar yazabilirmiben de çalışıyorum ama inan farketmiyo o fikirdrn uzaklaşmak çok zor iğne oyası örgü herşeyi öğrendim bu sayede klomen etkili bir ilaç aklına olumsuzluk getirme sakın ben sanıyordum ki hemen isteyince oluyor bebek ama malesef öyle olmadığını tecrubeederek öğrendim
canım sana örnek olur mu bılmıyorum ama. benımde yumurtlamayla ılgılı bır sıkıntım yok. bu ay ilk kez klomen kullanıyorum sonuç olumsuz olursa aşılamaya gecıcez dedı dr um. bende sordum. 1 ayda hemen neden asılamaya gecıyoruz.aynen öyle.hasteneden geldim bende.2 klomen denememde hemen aşılama denildi..pek dr agüvenemedğimden tatışır duruma bile geldik..hemen aşılama noluyo die.sinirden ağlıycm bütün..çok kötü oldum ya.kontrolde herşey iyi göründü,ovitrella verildi.acaba diorum klomen 2.ayda verilmesi normalmi.ben pek yakın bakmadım bu duruma ya.deneyimi olan arkadaslar yazabilirmi
sağol canm cevabın için.ben açıkçası güven problemi yaşıyorum ya.gittiğim dev.hast başta dr um doçentti ve sürekli dr değişiyo.sonra duydumki..bunlar stejer miş yani anlıycan ders alıyolar öğrenci falan,gençç..çok tedirgin oldum 3-4 aydır.bu böyle diyince dr un yanına kadar çıktım..bana böyle böyle denildi die.sizlede görüşmek istedim dedim.hemen tel le aşagı muayenesini aradı.bana'ben drla görüşiyim durumunuzu dedi.neyse aşaga indim..bi tavır bi surat öğrencisinde varya..dedi siz geldiniz buraya murat hocayla(docent dr) niye konustun die.dedim eşim görüşmemi istedi konuşmak istedik çıktım yanına dedim.daha bişi söylese resmen büyücek olay..eve geldim sinrden ağladım resmen.neyse doç dr la telde konuştular..aşılamadan vazgeçildi ve gerizekalı insanın yüzüne bile bakmadan çatlatma iğnesi- ilşki dedi.gerçi hangi biri insan yüzüne bakıp konuşuyo ki..dr la değil ne yutup içeceğimi sekretriyle konuşuyorm ya..oofff çok dolmuşum ya kus.bkma canını sıktım seninde.napsam bilemdim bidaha gitsem mi gitmesem mi die.uffffffffffffffffffffcanım sana örnek olur mu bılmıyorum ama. benımde yumurtlamayla ılgılı bır sıkıntım yok. bu ay ilk kez klomen kullanıyorum sonuç olumsuz olursa aşılamaya gecıcez dedı dr um. bende sordum. 1 ayda hemen neden asılamaya gecıyoruz.
senın yumurtlamanda problem yok gereksız olur dedi.
henuz gunum gelmedi. 5-6 gün var ınsallah gerek kalmaz ama. dr ne dıyorsa yapıcam. sureklı dr degısmekte ıstemıyorum. 1 sene olcak bu ay korunmayı bırakalı
yani sürekli birine gitmek daha ıyı tabı. ıyı bır dr bul yakınlarda. tavsıye edebılecek bırılerı yokmu. ben incirlide. hizmet hastanesine gidiyorum. bılerek gıttım. öneren cok kısı oldu. bende memnun kaldım. dedıklerını uyguluyorum. kendınden emın bır dr . suphede bırakmıyor benı.sağol canm cevabın için.ben açıkçası güven problemi yaşıyorum ya.gittiğim dev.hast başta dr um doçentti ve sürekli dr değişiyo.sonra duydumki..bunlar stejer miş yani anlıycan ders alıyolar öğrenci falan,gençç..çok tedirgin oldum 3-4 aydır.bu böyle diyince dr un yanına kadar çıktım..bana böyle böyle denildi die.sizlede görüşmek istedim dedim.hemen tel le aşagı muayenesini aradı.bana'ben drla görüşiyim durumunuzu dedi.neyse aşaga indim..bi tavır bi surat öğrencisinde varya..dedi siz geldiniz buraya murat hocayla(docent dr) niye konustun die.dedim eşim görüşmemi istedi konuşmak istedik çıktım yanına dedim.daha bişi söylese resmen büyücek olay..eve geldim sinrden ağladım resmen.neyse doç dr la telde konuştular..aşılamadan vazgeçildi ve gerizekalı insanın yüzüne bile bakmadan çatlatma iğnesi- ilşki dedi.gerçi hangi biri insan yüzüne bakıp konuşuyo ki..dr la değil ne yutup içeceğimi sekretriyle konuşuyorm ya..oofff çok dolmuşum ya kus.bkma canını sıktım seninde.napsam bilemdim bidaha gitsem mi gitmesem mi die.uffffffffffffffffffff
TATLIM HESKESİN SORUNU FARKLI OLDUĞU İÇİN TEDAVİLERDE FARKLI OLUR AŞILAMADA KORKULACAK BİR ŞEY YOKKİ BENİM FSH YUKSEKTİ VE POLİKİSTİKMİŞİM İLK GİTTİĞİM DOKTOR DHEA DİYE BİR SEY VERDİ BEN İLACI GÖRÜNCE HEMEN DEĞİŞTİRDİM DOKTORU ÇÜNKÜ DHEA DOPİNG KATAGORİSİNDE BİR İLAÇ İKİNCİ DOKTORUM DAHA İYİ ÖNCE ALLAHA EMANETİZ HEPİMİZ İŞ OLACAĞİNA VARIR STRES BÜTÜN HORMONLARINI OLUMSUZ ETKİLER SEN YEMENE DİKKAT ET PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENaynen öyle.hasteneden geldim bende.2 klomen denememde hemen aşılama denildi..pek dr agüvenemedğimden tatışır duruma bile geldik..hemen aşılama noluyo die.sinirden ağlıycm bütün..çok kötü oldum ya.kontrolde herşey iyi göründü,ovitrella verildi.acaba diorum klomen 2.ayda verilmesi normalmi.ben pek yakın bakmadım bu duruma ya.deneyimi olan arkadaslar yazabilirmi
ufffff acaba aşılama kabul etseydim miki die düşünmeye başladım..ama sinrlenmiycek gibi değillerki..sırf dr un ilgi ve alakasızlığından dolayı istemedim şunu.insallah ovitrelle işe yarar da tutar ya.ayy kafama ağrılar girdi düşünmektn.TATLIM HESKESİN SORUNU FARKLI OLDUĞU İÇİN TEDAVİLERDE FARKLI OLUR AŞILAMADA KORKULACAK BİR ŞEY YOKKİ BENİM FSH YUKSEKTİ VE POLİKİSTİKMİŞİM İLK GİTTİĞİM DOKTOR DHEA DİYE BİR SEY VERDİ BEN İLACI GÖRÜNCE HEMEN DEĞİŞTİRDİM DOKTORU ÇÜNKÜ DHEA DOPİNG KATAGORİSİNDE BİR İLAÇ İKİNCİ DOKTORUM DAHA İYİ ÖNCE ALLAHA EMANETİZ HEPİMİZ İŞ OLACAĞİNA VARIR STRES BÜTÜN HORMONLARINI OLUMSUZ ETKİLER SEN YEMENE DİKKAT ET PROTEİN AĞIRLIKLI BESLEN
valla canm kimi dr larında ne dediği belsiz yaa.insanın kafası karışıyor haliyle.yani sana dr un söylediğini söyliyim.bende klomen ve ardından iğnemi oldum dün sabah 10 da falan.yarım saat sonra sağ kasıkta iğne batıyomuş gibi bişi hissettim.ama bunun herkesin hissedip hisstmemesi normal.bi bakıma etkli bi ilaclar.herneyse sonra dr iğne olduktan 36 saat sonra ilişki önerdi.bende burdan okuyorum..bazı dr lar iğneden sonra ilişki demiş hemen.dün aksam ilişki olsunmu olmasınmı düşünp durdum ama olmadı sonunda bu aksam olur die.anlamadım bu işleri ben.ayrıca bana bugün için aşılama dedi.bu klomen 2.denememdi,hemen istedi die kabul etmedim,bide dr agüvenemediğimden dolayı..ilalki fayda eder tatlım.uufff benmde kafam çok karışık..karıştırdılar yani bunlar.mesajını görünce yazmak istedim sanaBu ay ilk defa klomen ve arkasından otriville iğne ile tadaviye başladık. Daha önce aynı tedaviyi olanlardan yardım istiyorum:
Klomenin vücudumdaki etkilerini hissettim, ama iğneyi olduktan sonra sanki vücuduma hiçbir etkisi olmadı ya da ben öyle hissediyorum. Burada çok yazılıp çizilmiş Ağrı oluyor, batma oluyor, çatladığı günü hissediyorsun gibi şeyler.. Bunlar olmazsa iğne etki göstermedi mi demek?
İkinci sorum, iğneden sonra gün aşırı ilişki önerdi doktorum, gün aşırı olması şart mı? Hergün olsa hamile kalmaya etkisi olumsuz mu oluyor?
Cevaplarınızı bekliyorum
amin insallh canm.bende 8 şubatta gittm ve yumurtam 22-24mm olmuş.çat.iğnesi ve aşılama dedi dr.daha 2.ayımda aşılama dediği için kabul edemedim bide dr a pek güvenemedğimden dolayı.herneyse bazı aksilklerde yaşamış oldm.çat.iğnemi oldum ama.olduktan yarım saat sonra sağ kasıkta batma oldu.sonra banada 36 saat sonra ilişki demişti.ilç insallh işe yararda olumlu sonuçlanır.bi taraftan aşılama olsaydımmıki die düşünüyormkızlar merhaba 8 şubat ta kontrole gittim yumurtam 25 mm olmuş kiste dönüşmesin diye çatlatma iğnesi verdi 24 saat sonra ilişki 3 gün dedi 14 gün sonra tahlil yap dedi. kasıklarımda ağrılar var ara ara giren inşallah bu ay olumlu haberleri alırız
benim de yum gelişmedi bu ay ama benim yanımda bir bayan vardı yumurtası 21 mm olmuş dr çatlatma iğnesi vermedi kendisinin çatlamasını bekleyelim bu iğneler de hep hormon yüklemesiymiş ya canım keşke sorsaydın sende dr una bir kendi çatlamaz mı diyeamin insallh canm.bende 8 şubatta gittm ve yumurtam 22-24mm olmuş.çat.iğnesi ve aşılama dedi dr.daha 2.ayımda aşılama dediği için kabul edemedim bide dr a pek güvenemedğimden dolayı.herneyse bazı aksilklerde yaşamış oldm.çat.iğnemi oldum ama.olduktan yarım saat sonra sağ kasıkta batma oldu.sonra banada 36 saat sonra ilişki demişti.ilç insallh işe yararda olumlu sonuçlanır.bi taraftan aşılama olsaydımmıki die düşünüyorm
evet canm klomen ve iğneler çok etkili ilaçlar olduğunu duydum bende.ilk 1.ayda klomenle 22-23 mm olmuştu..ama kendilğinden çatlar die çatlatma iğnesi vermedi.sonuç tabi negatif..işte canm napsam bilemedim.dr la tartışır duruma dahi geldim..ilgi ve alakasız olduğundan dolayı.bişi de soramıyosun,,gıcık oldum resmen,,pazartesi yum.muayene etti ve ben giyinene kadar kararını vermiş aşılama falan die aptal dr afedersin,sonra sekreterinden duyuyorm aşılama çat.iğnesi falan die..sekreter açıklama yapıyo durum hakkında şaştım kaldım hemende aşılama istedi die.başlarda gittiğm dr docentti, sonra değişik değişik dr lar çıktı karşıma.meğerse bunlar stajer miş öğrenci yani.4-5 aydır durum böyle.güvenemiyorm da tedirgin oluyorum bu yüzden.işte el mahkum gidiyorz dev.hastanelerine.çoktan bırakıcam da burayı dev.hast.inde aşılama falan olduktan sonra gitmem diyorum mesela.zaten aşılamada olmazsa tüp bebek dev.te yapmıyolar.yani şansımı bi burda denerm aşılama için.yumurtam buay da klomenle 23-24 göründü,sadece çat.iğnesini kabul ettim ve onu yaptırım.yine olumsuz olursa aşılamadan bahsederim kendim bu sefer.bunlarda olmazsa seneye kış tüp bebk düşünüyorm artıkbenim de yum gelişmedi bu ay ama benim yanımda bir bayan vardı yumurtası 21 mm olmuş dr çatlatma iğnesi vermedi kendisinin çatlamasını bekleyelim bu iğneler de hep hormon yüklemesiymiş ya canım keşke sorsaydın sende dr una bir kendi çatlamaz mı diye
amin canımm dr unu dğiş bence sen gülümmevet canm klomen ve iğneler çok etkili ilaçlar olduğunu duydum bende.ilk 1.ayda klomenle 22-23 mm olmuştu..ama kendilğinden çatlar die çatlatma iğnesi vermedi.sonuç tabi negatif..işte canm napsam bilemedim.dr la tartışır duruma dahi geldim..ilgi ve alakasız olduğundan dolayı.bişi de soramıyosun,,gıcık oldum resmen,,pazartesi yum.muayene etti ve ben giyinene kadar kararını vermiş aşılama falan die aptal dr afedersin,sonra sekreterinden duyuyorm aşılama çat.iğnesi falan die..sekreter açıklama yapıyo durum hakkında şaştım kaldım hemende aşılama istedi die.başlarda gittiğm dr docentti, sonra değişik değişik dr lar çıktı karşıma.meğerse bunlar stajer miş öğrenci yani.4-5 aydır durum böyle.güvenemiyorm da tedirgin oluyorum bu yüzden.işte el mahkum gidiyorz dev.hastanelerine.çoktan bırakıcam da burayı dev.hast.inde aşılama falan olduktan sonra gitmem diyorum mesela.zaten aşılamada olmazsa tüp bebek dev.te yapmıyolar.yani şansımı bi burda denerm aşılama için.yumurtam buay da klomenle 23-24 göründü,sadece çat.iğnesini kabul ettim ve onu yaptırım.yine olumsuz olursa aşılamadan bahsederim kendim bu sefer.bunlarda olmazsa seneye kış tüp bebk düşünüyorm artıkçok zor bi süreçten geçiyoruz..allah hepimizin yardımcısı olsun..