Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

değişicem canm ya..bunlarla olmıycak..bu kışı bunlarda geçiriyimde aşılamadan sonra falan gitmiycem zaten bidaha..
canım devletteki dr lar daha tecrübeli bende özele gittim ay adam tüp bebek diye tutturdu onu bıraktım devlette buldum bir dr ona gittim sağolsun dr baya iyi geldi bana kilo verdim baya spor diyet falan gerçekten dr da dr a fark ediyor gülüm

şansına bulmuşsun ttlım iyi bi dr ne güzel ya..dogru iyi bi dr da bulmak çok zor oluyo ya.işini dogru yapan da var yapmayanda..sonumuzda hayırlısı..bu aydan da pek umudum yok ama yaa..uuuuffffffffffffff

şansına bulmuşsun ttlım iyi bi dr ne güzel ya..dogru iyi bi dr da bulmak çok zor oluyo ya.işini dogru yapan da var yapmayanda..sonumuzda hayırlısı..bu aydan da pek umudum yok ama yaa..uuuuffffffffffffff
ben çok yakın arkadaşımla gidiyorum o da memnun benim yum hiç büyümedi onunda adetinin 35. günü yum 21 mm olmuş dr çatlatma iğnesi vermedi benim yum hiç büyümediği için ben fikir veremedim kızcağıza 19 ve 21 mm yum varmış acaba bu saatten sonra çatlar mı ki yumurtası 35. gün yani

canm adetin 35.günü olmuş çatlaması lazım..korkutmak da istemem seni ama kistte dönüştrmesin..gerçi dönştrse bile edetle atr insallah.benm daha önce öyle olmuştu.ama iki aydır yumrtam çok güzel sonuç veriyo.3.ayımda aşılama istiycem insallh bakım yum.gelişimi olursa..

dr kıza ilişki günü önermiş gülüm yum kaliteli de demiş geç döllenme dedikleri böyle oluyor demek tutması mümkünmü acaba böyle 35. gün falan

öyle tabi gülüm benim olmuyor arkadaşımın yüzü gülsün bari
olur canm ya..banada olmaz gibi geliyor ama içimde yinede 'olacak' die bi umut var.allah nezaman nasip ederse ozaman oluck insallah..aslında bişi diyim mi,,doktormuş hastaneymiş bahane hatatımızda..allah nezaman verirse oazaman nasip kısmet insallh.benmde ne sorunlu arkadaslarımın çocugu oldu mesela..hamile kalmak için onların şikayetleriyle benm durumum inan bana çok hafif..nereye hangi dr a gitsem onlarda okadar büyük bi problem bulamıyolar bende ve eşimde..aama olmayınca olmuyor işte..rabbimin bizden isteği tek dua dua..bizim istediğimz ise onun verecek olacağı bir can,emanet..allah isteyen herkese nasip etsin..kucaklarımızı doldursun insallahh.bebk hasretiyle komasın..o sesimiz duyar vee duyuyo..

aynen öyle gülüm rabbimize sığınıyoruz çok şükürr yaşattığı bu günümüze eşim bana sürekli söyler böyle dr filan falan hep vesile verende alanda Allah diye...çok şükür rabbime..

düşün..Rabbimin sevilen kullarıyız ki bizi böyle bi sınavdan geçiriyo..nacizane ben böyle düşünüyorm..sadece elden gelen sabır ve beklenmek..sakdaelbet rabbim sabrımızın mukafatını verecktir.beklyip görücez..kal sağlıcakla..

amin canım sende Allaha emanet ol

Arkadaşlar yazdıklanızı okudum ve çok duygulandmm gerçekten Rabbim istersen ol der oluverir. Demek ki bizim kısmetimiz de yokmuş .bizim komuşumuz nişanlıyken nişanlısıyla hastaneye gitmiş doktor ona senin kesinlikle çocuğun olmaz demiş ağlamş nişanı falan da atacm demiş hatta nişanlısı doktoru dövmüş. Ama evliliklerinin 3. Ayında hamile kalmş şimdi 3. Çocuğunu dünyaya getirdi .bir komşumuz da var hiç bir sorun yok diyor doktor ne eşinde ne de onda ama 5 yıldır olmuyor . Ya Rabbim isterse her şekilde olur ben buna inanıyorum

evet canm allah isterse herşey olur ama insan üzülüyor takıyor bikere neden olmuyo die.kendimi geçtim,,çevremdekilerin sorması sinir bozucu oluyor artık.benmde 2 yıl olucak hala bişi yok.prk büyük sorunda yok çok şükür ama nasip olmuyo işte.benmde ne problemli arkadaslarım hamile kaldı..sağdan soldan hamile haberlerim gelince insan üzülüyo ister istemez..napcağımı bilemez duruma geldim artık.ne diyim bilmiyormm

nasıl da beni anlatmışsın canım aynı şeyleri yaşayanlardan biri de benim.1.5 yıldır bebeğim olmuyor.herşeyi yaptırdım ama hiç bir sorun yok.ikinci kez klomene başladım bu ay.artık adet olacağım gün tuvalete gitmekten yoruluyorum geldi mi geldi mi diye bazen düşünüyorum okadar insanın çocuğu oluyor benim neden olmuyo diye ama asla isyan etmiyorum.zor bir durum gerçekten ve insanın sabrı pamuk ipliğine bağlı bu konuda.her an isyana yakınSIN... ama isyan etmeden sabrederek bu sınavı aşacağız inşaallah..büyük bir sınav belki mükafatı da büyük olur ne bilelim...

evet biz bu kadar bekleyipte sonumuzun çok güzel olacağını umuyorum..hiç değilse içimde 'olucak 'die bi umut var ama rabbim nezamn nasip edicek bilemyorz tabii..doğrusu ben isyan etmiyo değilim.bazen öyle kötü oluyorum ki başlıyorum 'allhım nedn olmuyor die söylenmeye..ama sonra aksamları mübarek gecelerde namazımı kılıp açıyorum ellerimi rabbimi af diliyorum..ufff bak yine kötü oldum yaa.. bazılarının bebeği olur sokağa atar değerini bilmez,,bazıları (bizler) isteriz ama nasip olmaz..nedir bu yaa.hayat sanki bizle oyun oynuyo gibi geliyo bana.

ya hayatın oyunu yada ahiret için kurtuluş sınavımız bilemiyorum.bende bazen tv de sanatçıları görüyorum çocukları olmuş diyorum ki allahım bunlar içkici kumarcı ben ise duacıyım ama benim bebeğim olmuyo diyorum.ama sonra hemen toparlanıp affet allahım diyoorum.isyan etmekten çok korkuyorum çünkü..birbirimize dua edelin inşallah rabbim hayırlı zamanda verecek hepimize de.
senin sorunun ne peki ne zamandır korunmuyorsunuz?

canm bende nisan ayında koryunmayalı 2 yıl olucak ve ozamndan beri istiyoruz.çok büyük bi sorunumuz da yok allha şükür.başlarda hormonlarda sıkıntı görüldü ama ilacla düzene girdi.rahim filmi sperm testi falan istendi bunlarda temiz çıktı.2 aydırda klomen kulladım,1.ayım bşarısız tabi..2. ayımda yine klomen ve çatlatma iğnesi ve aşılama dedi dr.ama hemende aşılama dediği için ve ben dr a güvenemediğim için kabul edemedim.yumurtalar 2 aydır iyi cevp veriyomuş.ve sadece çatlatma iğnesini kabul ettm.iğnemi oldum ama umudum yok olacağının..3.denememi aşılama düşünüyorm..bunları da bu hastanede yaptırıp başarısız olursa tüpbebk artık ne diyim yaa.ondan sonra dr umu değiştirmeyi düşünüyorm.4-5 aydır tedavi görüyorum.ve sürekli hastanede dr değiştiği için çok tedirgin oluyo insan güvenemiyo.el mahkum gidiyorz işte.hayırlısı...kafm çok karışıkkkk....

Peki niye olmuyor neyin var canm bana da doktor Pco var dedi

Canlarım yaa hepsi imtihan aman haa isyana düşmeyelim Rabbim ol der oluverir Meryem süresinde geçiyor ya Zekeriya çocuk istiyor ama kendi yaşlı karısı kısır Rabbim diyor ki ben yoktan var ederim bu benim için kolaydır evet bize de vermesi çok kolay ve zamanımz gelince bizde verecek Hz. Meryem e babasız verdi bize de verecek inş her gün Meryem süresini okuyn tavsiye ederm mealini de okuyn gerçekten insan ćok duygulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…