- 28 Ocak 2016
- 48
- 88
- 26
Acaba kan testi yaptirsam cikar mi ocagin besinde adet gordum en soncanm meraba..öcelikle geçmiş olsun allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin insallah.benmde klomen 2. kullanışım olucak bu ay.az öncede dr dan geldim.yine takibe alındım tabi.adet düzensizliğim yok çok şükür ama bebiş olmuyo nedensebu ilacın çok etkili bi ilaç olduğunu biliyorum emin ol işe yarıycaktır.benm yumurtalar büyüyüp gelişiyor ama çatlamama ihtimali olabilir dedi dr um. 5 gün ilaç kullanıp kontrole çağırdı,,kist falan oluşmzsa iğne istiycem artık ısrarla.sende tadavini aksatma derim canm.tabi kist yapma durumu olabiliyo bende bundan korkuyorm ama bizdede illa olucak die bişi yok.kişiden kişiye değişiyo bu durum.bende şükür ki 1.tedavimde yapmamış.dr yumurtların güzel cevap vermiş ve çok güçlü falan die konuştu.sıkıntı stres yapmamak elde değil tabi..ama canm ne kadar stres yaparsak da yumurtalar ve hormonlarımız etkileniyo..söylemek çok basit geliyo biliyorm ama kendimizi rahat bırakmak..bu konu üzerinde fazla durmamız gerkiyo.artık napalım stresden falan uzak durmamız lazım..rabbim herşeyin hayırlısını versin en kısa zamanda..bian önce bebişlerimiz gelsinde tüm stres ve sıkıntılarımız uçuuuuppp gitsin insallahh(amin)
hamilelik içinmi diosun tatlım.daha erken derim ama merak edrsin yaparsın tabi.Acaba kan testi yaptirsam cikar mi ocagin besinde adet gordum en son
Belli olur mu ki acaba 3 4 gunluksehamilelik içinmi diosun tatlım.daha erken derim ama merak edrsin yaparsın tabi.
e bi dene canm..test yap zararı olmaz yani.yada biraz daha bekle.insallh hamilesndrBelli olur mu ki acaba 3 4 gunlukse
Hastaneye geldim kan vercem dayanamadim vallae bi dene canm..test yap zararı olmaz yani.yada biraz daha bekle.insallh hamilesndr
hadi hayırlısı :)Hastaneye geldim kan vercem dayanamadim valla
Maalesef subata kaldi işimiz simdilik bi sy gozukmuyorhadi hayırlısı :)
Hayirlisi canimBENDE BU AY KLOMEN KULLANDIM FAKAT 10 GÜN GECİKMEYLE ADET OLDUM ŞİMDİ TEKRARDAN KLOMENE BAŞLADIM 8 ŞUBAT YUMURTALARA BAKTIRCAM HAYIRLISI İNŞALLAH
aynen benm de 8 inde kontrolüm var.güzel iyi haberler alırız insallh.BENDE BU AY KLOMEN KULLANDIM FAKAT 10 GÜN GECİKMEYLE ADET OLDUM ŞİMDİ TEKRARDAN KLOMENE BAŞLADIM 8 ŞUBAT YUMURTALARA BAKTIRCAM HAYIRLISI İNŞALLAH
Bende klomen kullanalu 1 ay oldu benimde senin gibi camurumsu akintilarm oldu ama tarlusal diye bi ilac kullandim artik iyi adet goruyorum yarin adet gormem gerekiyo ama bekliyorum hamilemiyim degilmiyim dieMerhaba arkadaşlar, benim sorum klomen kullanımı sonrası adet düzensizliği ve kanama miktarının azalması ile ile olacak. Adetlerim dönem dönem düzensiz olur, onun dışında bir problemim yok. Ben 5 ay önce iki ay klomen kullandım fakat ilkinde doktor yumurta oluşumu güzel olduğu için çatlama iğnesi vurmadı. Sonuç negatif. Hiç ara vermeden ikinci ay yine klomen tedavisi gördüm, bu sefer ani şehir değişikliği, doktor bulamama vb. sebeplerden çatlatma iğnesi vuracak fırsatım olmadı. Sonuç yine negatif tabiî.Klomen kullandığım iki ay ve sonraki ay yani toplamda üç ay yumurtlama olduğu için düzenli adet oldum. Geçen ay 9 gün, bu ayda 21 gün gecikmeyle adet oldum. Bu aydan önceki 2 adetimin de bitiminde çamur gibi akıntı olduğu için (adet kanamasındaki çamurumsu akıntı değil, bilenler anlayacaktır. ) çatlamayan yumurtalarımın kiste dönüşmesinden şüphelendim. Bu arada aynı zamanda son iki aydır adetlerim açık pembe bir akıntıyla başlayıp çoğalıyordu. Bu ay da açık pembe akıntıyla başladı adetim ama belirgin biçimde çok az geliyor. Bir günde bir pedi bile doldurmayacak şekilde açık pembe ve kahverengi renkleri arasında damla damla kanama görüyorum. Hiç adet olacak belirtisi de yaşamadım. Sadece sağ tarafımda hafif bir batma var. Adet olmadan öncede kasıklarımda iki gün boyunca dolgunluk hissi vardı. Normalde göğüs ağrısı ve kasık ağrısından kıvranırım ve çoğunlukla yoğun kanama görürüm. Adet gecikmesinden beş gün sonra test yaptım negatifti zaten. Hamile gibi de hissetmiyorum. Benzeri bir durum yaşayan arkadaş var mı aranızda? Yaşadığım yerde 4 tane doktor var, hastahanede çalışan arkadaşım dördü için de iyi şeyler söylemiyor. Gebeyken ya da gebelikten sonra ölen hastalar olmuş. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bende klomen kullanalu 1 ay oldu benimde senin gibi camurumsu akintilarm oldu ama tarlusal diye bi ilac kullandim artik iyi adet goruyorum yarin adet gormem gerekiyo ama bekliyorum hamilemiyim degilmiyim die
insallah tatlım tez zamanda hepimizde bebişlerimize kavuşuruz.ayrıca bendede adet bitiminde çamurumsu bi akıntım oluyo..neyin nesi anlamıyodum ama adet bitişine göre öyle geliyodur die düşünüyodm.yazındada bunu belirtmişsin..düşündüm acaba kistler oluşup adetimle atılıyomu die yani.bu 2.denemem klomende.şükür hiç kist falan denilmedi.şimdiye kadar yumurtaların çok iyi,güçlü,büyüyo falan deniliyo,, siz arkadaslara sorum şu olucaktı..acaba diyorum yumurtalar ilaçla büyüyüp çatlamama ihtimali olabilir mi.bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi lütfen..İnşallah hamilesindir arkadaşım. Ben Tarlusal'ı çok daha önce kullanmıştım, doktor önerisiyle. İki gecikmede de kullanmadım. Bağımlılık yapar, döngüm iyice bozulur diye korktum. Ne bileyim benimki de böyle bir his işte. O adet bitimine yakın çamurumsu akıntılar klomen kisti yüzünden oluyor denmiş genelde ama doktorum tedaviye başlamadan önce bunun olabileceğini ama bir zararı olmadığını, beklenen ilk adetle de kistlerin gittiğini söylemişti zaten. Ben de bu ay yumurtlama takibi yaptıracağım sadece. Adet düzensizliği ve son zamanlarda azalması dışında bir problemim yok benimde. Oldu oldu, olmadı tüp bebeğe başlayacağız zaten. Benim eşimde de problem var. Kemoterapiden ötürü spermlerin hem şekli bozuk, hem sayısı az. Eşim iyileşti, spermler bozuldu. O iyi olsun gerçi de. Bakalım, şans, kader, kısmet neyse artık. Dileyen herkesin en kısa zamanda olsun inşallah.
Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur allah gonlune gore versin canim tez zamanda iki cizgiyi gorursun insallahİnşallah hamilesindir arkadaşım. Ben Tarlusal'ı çok daha önce kullanmıştım, doktor önerisiyle. İki gecikmede de kullanmadım. Bağımlılık yapar, döngüm iyice bozulur diye korktum. Ne bileyim benimki de böyle bir his işte. O adet bitimine yakın çamurumsu akıntılar klomen kisti yüzünden oluyor denmiş genelde ama doktorum tedaviye başlamadan önce bunun olabileceğini ama bir zararı olmadığını, beklenen ilk adetle de kistlerin gittiğini söylemişti zaten. Ben de bu ay yumurtlama takibi yaptıracağım sadece. Adet düzensizliği ve son zamanlarda azalması dışında bir problemim yok benimde. Oldu oldu, olmadı tüp bebeğe başlayacağız zaten. Benim eşimde de problem var. Kemoterapiden ötürü spermlerin hem şekli bozuk, hem sayısı az. Eşim iyileşti, spermler bozuldu. O iyi olsun gerçi de. Bakalım, şans, kader, kısmet neyse artık. Dileyen herkesin en kısa zamanda olsun inşallah.