evet canm klomen ve iğneler çok etkili ilaçlar olduğunu duydum bende.ilk 1.ayda klomenle 22-23 mm olmuştu..ama kendilğinden çatlar die çatlatma iğnesi vermedi.sonuç tabi negatif..işte canm napsam bilemedim.dr la tartışır duruma dahi geldim..ilgi ve alakasız olduğundan dolayı.bişi de soramıyosun,,gıcık oldum resmen,,pazartesi yum.muayene etti ve ben giyinene kadar kararını vermiş aşılama falan die aptal dr afedersin,sonra sekreterinden duyuyorm aşılama çat.iğnesi falan die..sekreter açıklama yapıyo durum hakkında şaştım kaldım hemende aşılama istedi die.başlarda gittiğm dr docentti, sonra değişik değişik dr lar çıktı karşıma.meğerse bunlar stajer miş öğrenci yani.4-5 aydır durum böyle.güvenemiyorm da tedirgin oluyorum bu yüzden.işte el mahkum gidiyorz dev.hastanelerine.çoktan bırakıcam da burayı dev.hast.inde aşılama falan olduktan sonra gitmem diyorum mesela.zaten aşılamada olmazsa tüp bebek dev.te yapmıyolar.yani şansımı bi burda denerm aşılama için.yumurtam buay da klomenle 23-24 göründü,sadece çat.iğnesini kabul ettim ve onu yaptırım.yine olumsuz olursa aşılamadan bahsederim kendim bu sefer.bunlarda olmazsa seneye kış tüp bebk düşünüyorm artık
çok zor bi süreçten geçiyoruz..allah hepimizin yardımcısı olsun..