- 2 Ekim 2015
- 125
- 93
- 37
negatif canım doktoru da bıraktım tedavıyıde.çok çok silik bir görüntü var gibi ama ben de emin değilim, belli oldu mu sonucun?
Umudunu hiç kaybetme canım, Allahtan ümit kesilmez, Rabbim hayırlısını versin...negatif canım doktoru da bıraktım tedavıyıde.
umudumu kaybetmedim de psikolojimi kaybettimUmudunu hiç kaybetme canım, Allahtan ümit kesilmez, Rabbim hayırlısını versin...
Allaha emanetiz, illaki etkileniyor insan, kendinize iyi gelecek uğraşlarla vakit geçirip stres yapmamaya özen gösterin, inşallah müjdeniz yakındır.umudumu kaybetmedim de psikolojimi kaybettim
İNŞALLAH CANIM. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN DEMEKTEN BAŞKA NE GELİR ELDEN...Allaha emanetiz, illaki etkileniyor insan, kendinize iyi gelecek uğraşlarla vakit geçirip stres yapmamaya özen gösterin, inşallah müjdeniz yakındır.
canım hamilemisin hayırlı olsunnAllaha emanetiz, illaki etkileniyor insan, kendinize iyi gelecek uğraşlarla vakit geçirip stres yapmamaya özen gösterin, inşallah müjdeniz yakındır.
Teşekkür ederim tatlım , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, evet hamileyimcanım hamilemisin hayırlı olsunn
canım merhaba bende de pco var. 14. gün yumurtam 16mm olmuştu ama iğne yapmadı.. olmadı yani. ben tedaviyi bıraktım. İnşallah senin olurkızlar bende klomen kullandım bu ay pcos var bendede günde 1 içtim 5 gün boyunca bugün kontrol vardı 14. günü bugün 1 yum olmuş 10 mm miş.cumaya yine çağırdı sizce büyürmü daha cumaya kadar
Kız niye yarım bıraktın ben ne yapim 10 da kaldıcanım merhaba bende de pco var. 14. gün yumurtam 16mm olmuştu ama iğne yapmadı.. olmadı yani. ben tedaviyi bıraktım. İnşallah senin olur
aynen canm katılıyorum yorumuna..bu durmları pek sıkıntı stres yapmamamız gerek..çünki baş düşmanımız stres..e bu bende haliyle çok çok fazla tabi.oyüzden oyalanacak bişiler arıyorum yapıyorum vs.klomen tedavisinde 1.ayımdayım.ama yakın da adet olucam galiba.. insallah dediğin gibi hepimizn müjdesi çok yakındadır.Allaha emanetiz, illaki etkileniyor insan, kendinize iyi gelecek uğraşlarla vakit geçirip stres yapmamaya özen gösterin, inşallah müjdeniz yakındır.
Kesinlikle tatlım. Ben klomenle ilk ayki tedavimde hamile kaldım, inşallah darısı isteyenlere olur, kafayı biraz rahatlatıp, dua etmek yeterli. Allahım en güzel zamanda hayırlısıyla nasip ediyor. Bekliyorum kızlar müjdelerinizi, buradan okudukça çok mutlu oluyorum bebiş haberlerini.aynen canm katılıyorum yorumuna..bu durmları pek sıkıntı stres yapmamamız gerek..çünki baş düşmanımız stres..e bu bende haliyle çok çok fazla tabi.oyüzden oyalanacak bişiler arıyorum yapıyorum vs.klomen tedavisinde 1.ayımdayım.ama yakın da adet olucam galiba.. insallah dediğin gibi hepimizn müjdesi çok yakındadır.
işte fazla gecikmedi ve oldum adet.elden yapcak bişi gelmiyo.tek sabır ve beklemek tabii..tabi insan böyle oluncada sinr stes yaptığıyla kalıyo ister istemez.bana yine hastane yolu görüldü..uff yaa..yine olmadı.Kesinlikle tatlım. Ben klomenle ilk ayki tedavimde hamile kaldım, inşallah darısı isteyenlere olur, kafayı biraz rahatlatıp, dua etmek yeterli. Allahım en güzel zamanda hayırlısıyla nasip ediyor. Bekliyorum kızlar müjdelerinizi, buradan okudukça çok mutlu oluyorum bebiş haberlerini.
Sakın bozma moralini, regl olabiliyorsun, yumurtan olgunlaşıyor, bunlar da büyük mucizeler... Rabbim hayırlısıyla nasip edecektir, duanı hiç eksik etme, ben kandil gecesi Yasin süresini okumuştum, hayırlı evlat dualarını etmiştim, 3 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim, Rabbim hep bizimle, O duyar sesimizi, bize yardım eder...işte fazla gecikmedi ve oldum adet.elden yapcak bişi gelmiyo.tek sabır ve beklemek tabii..tabi insan böyle oluncada sinr stes yaptığıyla kalıyo ister istemez.bana yine hastane yolu görüldü..uff yaa..yine olmadı.
tebrikler canm hamiş kalabilmişsin çok güzel.darısı tüm isteyenlere..peki klomen kaç denemede kaldın canm.aynen tabi kandil+mübarek gecelerde mutlaka okumaya çalışıyorm yasini şerif.allahım insallah bi kenara koyar da kabul eder.allah bebek isteyenlerin hep yanında olsun insallah..Sakın bozma moralini, regl olabiliyorsun, yumurtan olgunlaşıyor, bunlar da büyük mucizeler... Rabbim hayırlısıyla nasip edecektir, duanı hiç eksik etme, ben kandil gecesi Yasin süresini okumuştum, hayırlı evlat dualarını etmiştim, 3 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim, Rabbim hep bizimle, O duyar sesimizi, bize yardım eder...
Amin canım inşallah kabül olur dualarımız. Çok teşekkür ederim. Ben klomenle ilk denememde hamile kaldım, darısı isteyenlerin başına inşallah.tebrikler canm hamiş kalabilmişsin çok güzel.darısı tüm isteyenlere..peki klomen kaç denemede kaldın canm.aynen tabi kandil+mübarek gecelerde mutlaka okumaya çalışıyorm yasini şerif.allahım insallah bi kenara koyar da kabul eder.allah bebek isteyenlerin hep yanında olsun insallah..
amin canm sende sağol.Amin canım inşallah kabül olur dualarımız. Çok teşekkür ederim. Ben klomenle ilk denememde hamile kaldım, darısı isteyenlerin başına inşallah.
arkadaşlar yeni üyeyim. klomen ile ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. 14 aydır bebek istiyoruz. doktorum klomen verdi. günde 2 tane, 5 gün kullanacam. adetimin 16. gününden itibaren de progestan kullanacam. klomenin bir zararı varmı, kiste neden olabiliyormuş sanırım. forumda klomen kullanan bazı arkadaşlar yumurtlama döneminde doktora gidip yumurta oluşup oluşmadığına büyüklüğüne baktırmış. benim doktorum adet görmezsen gelirsin, kist oluşmazsa klomene devam ederiz dedi. yumurtlama döneminde gitmem gerekiyormu aceba?
aynen canm katılıyorum yorumuna..bu durmları pek sıkıntı stres yapmamamız gerek..çünki baş düşmanımız stres..e bu bende haliyle çok çok fazla tabi.oyüzden oyalanacak bişiler arıyorum yapıyorum vs.klomen tedavisinde 1.ayımdayım.ama yakın da adet olucam galiba.. insallah dediğin gibi hepimizn müjdesi çok yakındadır.
canm meraba..öcelikle geçmiş olsun allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin insallah.benmde klomen 2. kullanışım olucak bu ay.az öncede dr dan geldim.yine takibe alındım tabi.adet düzensizliğim yok çok şükür ama bebiş olmuyo nedenseMeraba bende klomen kullandim bu ay adet duzensizligim vardi ama tedavisini gordum bu ilac ne derece ise yarar bilmiyorum stres de oluyo illaki