Merhaba arkadaşlar, benim sorum klomen kullanımı sonrası adet düzensizliği ve kanama miktarının azalması ile ile olacak. Adetlerim dönem dönem düzensiz olur, onun dışında bir problemim yok. Ben 5 ay önce iki ay klomen kullandım fakat ilkinde doktor yumurta oluşumu güzel olduğu için çatlama iğnesi vurmadı. Sonuç negatif. Hiç ara vermeden ikinci ay yine klomen tedavisi gördüm, bu sefer ani şehir değişikliği, doktor bulamama vb. sebeplerden çatlatma iğnesi vuracak fırsatım olmadı. Sonuç yine negatif tabiî.

Klomen kullandığım iki ay ve sonraki ay yani toplamda üç ay yumurtlama olduğu için düzenli adet oldum. Geçen ay 9 gün, bu ayda 21 gün gecikmeyle adet oldum. Bu aydan önceki 2 adetimin de bitiminde çamur gibi akıntı olduğu için (adet kanamasındaki çamurumsu akıntı değil, bilenler anlayacaktır. ) çatlamayan yumurtalarımın kiste dönüşmesinden şüphelendim. Bu arada aynı zamanda son iki aydır adetlerim açık pembe bir akıntıyla başlayıp çoğalıyordu. Bu ay da açık pembe akıntıyla başladı adetim ama belirgin biçimde çok az geliyor. Bir günde bir pedi bile doldurmayacak şekilde açık pembe ve kahverengi renkleri arasında damla damla kanama görüyorum. Hiç adet olacak belirtisi de yaşamadım. Sadece sağ tarafımda hafif bir batma var. Adet olmadan öncede kasıklarımda iki gün boyunca dolgunluk hissi vardı. Normalde göğüs ağrısı ve kasık ağrısından kıvranırım ve çoğunlukla yoğun kanama görürüm. Adet gecikmesinden beş gün sonra test yaptım negatifti zaten. Hamile gibi de hissetmiyorum. Benzeri bir durum yaşayan arkadaş var mı aranızda? Yaşadığım yerde 4 tane doktor var, hastahanede çalışan arkadaşım dördü için de iyi şeyler söylemiyor. Gebeyken ya da gebelikten sonra ölen hastalar olmuş. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.