Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

kızlar bende klomen kullandım bu ay pcos var bendede günde 1 içtim 5 gün boyunca bugün kontrol vardı 14. günü bugün 1 yum olmuş 10 mm miş.cumaya yine çağırdı sizce büyürmü daha cumaya kadar

kızlar bende klomen kullandım bu ay pcos var bendede günde 1 içtim 5 gün boyunca bugün kontrol vardı 14. günü bugün 1 yum olmuş 10 mm miş.cumaya yine çağırdı sizce büyürmü daha cumaya kadar
canım merhaba bende de pco var. 14. gün yumurtam 16mm olmuştu ama iğne yapmadı.. olmadı yani. ben tedaviyi bıraktım. İnşallah senin olur

Allaha emanetiz, illaki etkileniyor insan, kendinize iyi gelecek uğraşlarla vakit geçirip stres yapmamaya özen gösterin, inşallah müjdeniz yakındır.
aynen canm katılıyorum yorumuna..bu durmları pek sıkıntı stres yapmamamız gerek..çünki baş düşmanımız stres..e bu bende haliyle çok çok fazla tabi.oyüzden oyalanacak bişiler arıyorum yapıyorum vs.klomen tedavisinde 1.ayımdayım.ama yakın da adet olucam galiba.. insallah dediğin gibi hepimizn müjdesi çok yakındadır.

aynen canm katılıyorum yorumuna..bu durmları pek sıkıntı stres yapmamamız gerek..çünki baş düşmanımız stres..e bu bende haliyle çok çok fazla tabi.oyüzden oyalanacak bişiler arıyorum yapıyorum vs.klomen tedavisinde 1.ayımdayım.ama yakın da adet olucam galiba.. insallah dediğin gibi hepimizn müjdesi çok yakındadır.
Kesinlikle tatlım. Ben klomenle ilk ayki tedavimde hamile kaldım, inşallah darısı isteyenlere olur, kafayı biraz rahatlatıp, dua etmek yeterli. Allahım en güzel zamanda hayırlısıyla nasip ediyor. Bekliyorum kızlar müjdelerinizi, buradan okudukça çok mutlu oluyorum bebiş haberlerini.

Kesinlikle tatlım. Ben klomenle ilk ayki tedavimde hamile kaldım, inşallah darısı isteyenlere olur, kafayı biraz rahatlatıp, dua etmek yeterli. Allahım en güzel zamanda hayırlısıyla nasip ediyor. Bekliyorum kızlar müjdelerinizi, buradan okudukça çok mutlu oluyorum bebiş haberlerini.
işte fazla gecikmedi ve oldum adet.elden yapcak bişi gelmiyo.tek sabır ve beklemek tabii..tabi insan böyle oluncada sinr stes yaptığıyla kalıyo ister istemez.bana yine hastane yolu görüldü..uff yaa..yine olmadı.:KK43::cry:

işte fazla gecikmedi ve oldum adet.elden yapcak bişi gelmiyo.tek sabır ve beklemek tabii..tabi insan böyle oluncada sinr stes yaptığıyla kalıyo ister istemez.bana yine hastane yolu görüldü..uff yaa..yine olmadı.:KK43::cry:
Sakın bozma moralini, regl olabiliyorsun, yumurtan olgunlaşıyor, bunlar da büyük mucizeler... Rabbim hayırlısıyla nasip edecektir, duanı hiç eksik etme, ben kandil gecesi Yasin süresini okumuştum, hayırlı evlat dualarını etmiştim, 3 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim, Rabbim hep bizimle, O duyar sesimizi, bize yardım eder...

Sakın bozma moralini, regl olabiliyorsun, yumurtan olgunlaşıyor, bunlar da büyük mucizeler... Rabbim hayırlısıyla nasip edecektir, duanı hiç eksik etme, ben kandil gecesi Yasin süresini okumuştum, hayırlı evlat dualarını etmiştim, 3 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim, Rabbim hep bizimle, O duyar sesimizi, bize yardım eder...
tebrikler canm hamiş kalabilmişsin çok güzel.darısı tüm isteyenlere..peki klomen kaç denemede kaldın canm.aynen tabi kandil+mübarek gecelerde mutlaka okumaya çalışıyorm yasini şerif.allahım insallah bi kenara koyar da kabul eder.allah bebek isteyenlerin hep yanında olsun insallah..

tebrikler canm hamiş kalabilmişsin çok güzel.darısı tüm isteyenlere..peki klomen kaç denemede kaldın canm.aynen tabi kandil+mübarek gecelerde mutlaka okumaya çalışıyorm yasini şerif.allahım insallah bi kenara koyar da kabul eder.allah bebek isteyenlerin hep yanında olsun insallah..
Amin canım inşallah kabül olur dualarımız. Çok teşekkür ederim. Ben klomenle ilk denememde hamile kaldım, darısı isteyenlerin başına inşallah.

arkadaşlar yeni üyeyim. klomen ile ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. 14 aydır bebek istiyoruz. doktorum klomen verdi. günde 2 tane, 5 gün kullanacam. adetimin 16. gününden itibaren de progestan kullanacam. klomenin bir zararı varmı, kiste neden olabiliyormuş sanırım. forumda klomen kullanan bazı arkadaşlar yumurtlama döneminde doktora gidip yumurta oluşup oluşmadığına büyüklüğüne baktırmış. benim doktorum adet görmezsen gelirsin, kist oluşmazsa klomene devam ederiz dedi. yumurtlama döneminde gitmem gerekiyormu aceba?

Meraba bende klomen kullandim bu ay adet duzensizligim vardi ama tedavisini gordum bu ilac ne derece ise yarar bilmiyorum stres de oluyo illaki

Meraba bende klomen kullandim bu ay adet duzensizligim vardi ama tedavisini gordum bu ilac ne derece ise yarar bilmiyorum stres de oluyo illaki
canm meraba..öcelikle geçmiş olsun allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin insallah.benmde klomen 2. kullanışım olucak bu ay.az öncede dr dan geldim.yine takibe alındım tabi.adet düzensizliğim yok çok şükür ama bebiş olmuyo nedense:KK43: bu ilacın çok etkili bi ilaç olduğunu biliyorum emin ol işe yarıycaktır.benm yumurtalar büyüyüp gelişiyor ama çatlamama ihtimali olabilir dedi dr um. 5 gün ilaç kullanıp kontrole çağırdı,,kist falan oluşmzsa iğne istiycem artık ısrarla.sende tadavini aksatma derim canm.tabi kist yapma durumu olabiliyo bende bundan korkuyorm ama bizdede illa olucak die bişi yok.kişiden kişiye değişiyo bu durum.bende şükür ki 1.tedavimde yapmamış.dr yumurtların güzel cevap vermiş ve çok güçlü falan die konuştu.sıkıntı stres yapmamak elde değil tabi..ama canm ne kadar stres yaparsak da yumurtalar ve hormonlarımız etkileniyo..söylemek çok basit geliyo biliyorm ama kendimizi rahat bırakmak..bu konu üzerinde fazla durmamız gerkiyo.artık napalım stresden falan uzak durmamız lazım..rabbim herşeyin hayırlısını versin en kısa zamanda..bian önce bebişlerimiz gelsinde tüm stres ve sıkıntılarımız uçuuuuppp gitsin insallahh(amin):KK66:

X