Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

peki birşey soracağım sizlere tecrübe olanlar varsa içinizde ilacı bıraktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi oldunuz?
ben adetin 4.günü başladım 5 gün kullanicam klomeni 6.gün kontrole gidicem doktor yumurta hangi gün catlayacak büyüklüğe gelince yapar catlatma ignesini tahimin ilaci biraktiktan 4-5 gün sonra olur ama kişiden kişiye değişir bu

peki birşey soracağım sizlere tecrübe olanlar varsa içinizde ilacı bıraktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi oldunuz?
Ben son ilacı geçen çarşamba içtim.cuma doktora gittim.yeterli büyüklüğe ulaşmamıştı.doktor da bikaç gün daha bekleyelim,bikaç mm daha artsın diye.bu pazartesi iğneyi oldum.

Ben son ilacı geçen çarşamba içtim.cuma doktora gittim.yeterli büyüklüğe ulaşmamıştı.doktor da bikaç gün daha bekleyelim,bikaç mm daha artsın diye.bu pazartesi iğneyi oldum.
ben bugün gittim ve 12 mm olmuş. haliyle bekleyeceğiz ama salı günü gel dedi. 4 gün geç değildir umarım:KK66:

Merhaba hanimlarr. Bende 1yillk ewliym ve bebis istyrzzz dr.um bu ay klomen verde adettin 5gunu baslayp 5gun kullandm da 2gun gecti p.tesi dra gdicem ne oldu bitti die acaba benm yumoslar ne alemdee . Bsey sorucam klomenden sonra illa igne vuruluomu ??

kızlar klomen kullansam ama doktora kontrole gitmesem catlatma ignesi yaptirmasam nolur ? zaten benim yumurta buyumesinde sorun yoktu

Merhaba hanimlarr. Bende 1yillk ewliym ve bebis istyrzzz dr.um bu ay klomen verde adettin 5gunu baslayp 5gun kullandm da 2gun gecti p.tesi dra gdicem ne oldu bitti die acaba benm yumoslar ne alemdee . Bsey sorucam klomenden sonra illa igne vuruluomu ??
Evt 20 mm olunca genelde vuruyorlar ben vurul.ustum

benim de geldi kırmıIzılar :KK43:
doktora gittim 3. günü kist var mı diye baktı yokmuş Allaha şükür tekrar klomen yazdı. eşim de tekrar teste gitti birşey yokmuş. doktor bu sınuçlarla olur dedi. bu arada ben hayıt tohumu kullanıyorum eşime de ceviz incir yağı ve bal+arısütü+propolis yediriyorum inşAllah bu ay olucak

Ben vurulmadim ve gebe kaldim klomenle ilk ay rabbim sizede nasip etsin ins

kızlar Merhaba. ben bu ay klomeni ilk kez kullandım ve bugün çatlatma iğnesi oldum. şu 36 saat konusu kafamı karıştırıyor. tam 36 saat mi olmalı. 6 saat öncesi ya da 6 saat sonrası olsa ne olur?

X