yani aslında önce 3 dedi sonra bir test sonucum henüz çıkmamıştı onunda alalım diye 5 dedi ama sonuç 3.günü akşam üstü çıktı. bende gece içmeli miyim bilemedim.5.günü yarın oluyor 5 gün günde 1 kez kullanacağım. kullandıktan 2 gün sonra gel dedi. yani ilacım 9 aralıkta bitecek ben 11nde mi 12sinde mi gitmeliyim?adetin kaçıncı günü başla dedi doktor? ben 5. günü başlamıştım.
evet sabah akşam düzenli saatlerde alınması lazım
sabah 8 akşam 8 gibi...
kaçırma çnkü hormon ilacı sonuçta önemli.
bende ilaç çarşamba bitti. cumartesi kontrole gitmiştim. 12 sinde git canım sen.yani aslında önce 3 dedi sonra bir test sonucum henüz çıkmamıştı onunda alalım diye 5 dedi ama sonuç 3.günü akşam üstü çıktı. bende gece içmeli miyim bilemedim.5.günü yarın oluyor 5 gün günde 1 kez kullanacağım. kullandıktan 2 gün sonra gel dedi. yani ilacım 9 aralıkta bitecek ben 11nde mi 12sinde mi gitmeliyim?
Teşekkürler öyle yapacağımbende ilaç çarşamba bitti. cumartesi kontrole gitmiştim. 12 sinde git canım sen.
hayır bu daha ilk denemem. İnşallah size güzel haberler verip umut olurumTeşekkürler öyle yapacağımsenin hamilelik oldu mu hiç klomen ile?
benimde ilk. inşallah bu forumda bu ay arka arkaya güzel haberler gelir:)hayır bu daha ilk denemem. İnşallah size güzel haberler verip umut olurum
bende de malesef pko derdi var. adetlerim çok düzensiz. adetin 3.günü verdiğim kan sonuçlarına göre doktor yumurta tembelliği olduğunu söyledi. inofolic kullanıyorum 2 haftadır. klomen de kullandım. dün iğne oldum 10000mg. (çift doz) dünden başladım çalışmalara bugünde yarında falan devam edeceğim.fakat aklıma takılan birşey var. sonuçta adet geç de olsa erken de olsa oluşan bir yumurta oluyor ki adet olup atıyoruz.gün aşırı ilişki yaşayan birinin de yumurtlama zamanını bilmesine çok gerek yok o zaman.illa denk gelir. klomenin mantığı ne oluyor yani. yumurta daha verimli mi oluyor neden yani anlayamadım. doktora da sormayı unuttum.[/QUOT
Merhaba klomenin mantığı yumurta oluşmayan yada oluşmaya başlayıp vücuttan atılan yumurtaların gelişmesini sağlamak. ben de bu ay ilk defa kullandım. 9 günüm kaldı. belki psikolojik belki gerçek ama bütün belirtileri yaşıyorum...
bende de malesef pko derdi var. adetlerim çok düzensiz. adetin 3.günü verdiğim kan sonuçlarına göre doktor yumurta tembelliği olduğunu söyledi. inofolic kullanıyorum 2 haftadır. klomen de kullandım. dün iğne oldum 10000mg. (çift doz) dünden başladım çalışmalara bugünde yarında falan devam edeceğim.fakat aklıma takılan birşey var. sonuçta adet geç de olsa erken de olsa oluşan bir yumurta oluyor ki adet olup atıyoruz.gün aşırı ilişki yaşayan birinin de yumurtlama zamanını bilmesine çok gerek yok o zaman.illa denk gelir. klomenin mantığı ne oluyor yani. yumurta daha verimli mi oluyor neden yani anlayamadım. doktora da sormayı unuttum.
ben iğneyi dün oldum. bugün belim çok ağrıyor. yumurtanın çatlamaya başladığının belirtisi olabilir mi?Merhaba klomenin mantığı yumurta oluşmayan yada oluşmaya başlayıp vücuttan atılan yumurtaların gelişmesini sağlamak. ben de bu ay ilk defa kullandım. 9 günüm kaldı. belki psikolojik belki gerçek ama bütün belirtileri yaşıyorum...
olabilir ben iğne olmadım doktor kendiliğinden çatlamasını uygun gördü ilk olduğundan dolayı bakalım 9 gün kaldı dönemimeben iğneyi dün oldum. bugün belim çok ağrıyor. yumurtanın çatlamaya başladığının belirtisi olabilir mi?
Evt bende igne olmustum catlarken belim ve kasiklari cokk agriyo igneden 36 saat sonra catliyormusben iğneyi dün oldum. bugün belim çok ağrıyor. yumurtanın çatlamaya başladığının belirtisi olabilir mi?
bazen yumurta çatlamadan da adet olunabiliyor sadece rahim duvarı sökülüp kanama yapıyor, büyümüş ama çatlamamış yumurta kist oluyor o kisti de hormonlarin normalse diğer ay atıyorsun, ben bunu bi kaç ay yaşadım. klomen yumurta kalitesini arttırıyormuş. çatlatma igensi de büyüyen yumurtayı çatlatıyorbende de malesef pko derdi var. adetlerim çok düzensiz. adetin 3.günü verdiğim kan sonuçlarına göre doktor yumurta tembelliği olduğunu söyledi. inofolic kullanıyorum 2 haftadır. klomen de kullandım. dün iğne oldum 10000mg. (çift doz) dünden başladım çalışmalara bugünde yarında falan devam edeceğim.fakat aklıma takılan birşey var. sonuçta adet geç de olsa erken de olsa oluşan bir yumurta oluyor ki adet olup atıyoruz.gün aşırı ilişki yaşayan birinin de yumurtlama zamanını bilmesine çok gerek yok o zaman.illa denk gelir. klomenin mantığı ne oluyor yani. yumurta daha verimli mi oluyor neden yani anlayamadım. doktora da sormayı unuttum.
inşallah diğer ay olur canim üzülme umudunu kırma bazen ilaclarin etki etmesi uzun zaman alıyorkızlar klomen kullandım bende çatlatma iğnesi de oldum 17-18 gün oldu ama kahverengi akıntım başladı idrar testim de negatif olmadı di miinanasım gelmiyor ama hayırlısı aşılama yaptırcaz artık
merhaba canım benim dr umda 5 gün kullan bir gün bekle 2. gün gel dedi. 9 aralıkta 5. ilacı aldım cuma günü doktora gidicem.yani aslında önce 3 dedi sonra bir test sonucum henüz çıkmamıştı onunda alalım diye 5 dedi ama sonuç 3.günü akşam üstü çıktı. bende gece içmeli miyim bilemedim.5.günü yarın oluyor 5 gün günde 1 kez kullanacağım. kullandıktan 2 gün sonra gel dedi. yani ilacım 9 aralıkta bitecek ben 11nde mi 12sinde mi gitmeliyim?