- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
adetimin 3. günü başladım klomene 5 gün boyunca her akşam 2 tane içtim. cumartesi adetimin 12. günüydü gittim doktora 13mm ve 16 mm 2 tane yumurta oluşmuş yeterli değil dedi. bugün yine gidicem ya büyümemişse.
inşallah canım benim bugün 14. günüm akşama gidicem artık bebeğime kavuşmak istiyorum.canım benim 11. 14 14 tü 12. günümde daha sonra büyüdüler merak etmw büyürler sen endişe etme
canim benim de igneden sonra 12.günüm bel disindaki diger belirtilerin bendede oldu ins ikimizde hamileyizdir yanliz bu belirtiler adet onceside goruluyomus hamileligin ilk ayında da oluyomus yani beklicez ins gonlumuze gore olurya kızlar kurban olayım bana bir yardımcı olun
iğnenin 6. günü bitmek üzere.
belim çok ağrıyor.
ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyor.
ama akıntım sanki adet öncesi akıntım gibi
ümitleneyim mi ümitlenmeyeyim mi anlayamadım
Klomenle hamile kalanlar hangi belirtileri yaşadınız?
kuzum benim adetlerim acayip sancılı olur. bu öyle değil. ben adetken bel ağrısı yaşamam. ilk defa yaşıyorumcanim benim de igneden sonra 12.günüm bel disindaki diger belirtilerin bendede oldu ins ikimizde hamileyizdir yanliz bu belirtiler adet onceside goruluyomus hamileligin ilk ayında da oluyomus yani beklicez ins gonlumuze gore olur
ins canim ya benim idrar testi yine negatif ya ben yanlismi hesapliyorum acaba igneyi 20sine ogleden sonra 4te vuruldum 13.gun diye hesapliyorum ogne gununu saymamammi gerekiyo umutlanmak icin care arıyorum galibakuzum benim adetlerim acayip sancılı olur. bu öyle değil. ben adetken bel ağrısı yaşamam. ilk defa yaşıyorum
umarım hayal kırıklığına uğramayız.
bugün 7. günüm.
senin az kalmış sonuçları yaz hemen
canım benim klomenden önce kaç ay normal yolla hamile kalamadın? sıkıntın neydi?Kızlar ben klomenle ilk ayimda hamile kaldım çok şükür belirtilerim adet olacakmisim gibi karın kasik ağrısı ve akintiydi öylesine test yaptım çift çizgiyi gördüm Rabbim herkese nasip etsin insallah
iğne gününü sayma bebeğim ondan sonra say 14. günün hanhi günse tekrar test yap. ümidini kesmeins canim ya benim idrar testi yine negatif ya ben yanlismi hesapliyorum acaba igneyi 20sine ogleden sonra 4te vuruldum 13.gun diye hesapliyorum ogne gununu saymamammi gerekiyo umutlanmak icin care arıyorum galiba
o zaman 2 gun daha bekleyeyimcanım benim klomenden önce kaç ay normal yolla hamile kalamadın? sıkıntın neydi?
akıntın nasıldı?
çift çizgiyi iğneden sonra kaçıncı gün gördün?
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah
iğne gününü sayma bebeğim ondan sonra say 14. günün hanhi günse tekrar test yap. ümidini kesme
19 ekim son adetim 17 kasımda çift çizgiyi gördüm çatlama 2 kasimda oldu
9 ay normal yolla gebe kalamadim son iki adetim gecikince yumurtlama tembelliği var dedi Dr klomen ictim ama iğne vurulmadim yumurtam kendiliğinden catladi akintim sarı ve yogundu adet oldum sanıyordum akıntı olduğunu görüyordum[/QUOTE][QUOijabiqueen, post: 43848330, member: 536034"]canım benim klomenden önce kaç ay normal yolla hamile kalamadın? sıkıntın neydi?
akıntın nasıldı?
çift çizgiyi iğneden sonra kaçıncı gün gördün?
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah
iğne gününü sayma bebeğim ondan sonra say 14. günün hanhi günse tekrar test yap. ümidini kesme
9 ay normal yolla gebe kalamadim son iki adetim gecikince yumurtlama tembelliği var dedi Dr klomen ictim ama iğne vurulmadim yumurtam kendiliğinden catladi akintim sarı ve yogundu adet oldum sanıyordum akıntı olduğunu görüyordum
adetin kaçıncı günü başla dedi doktor? ben 5. günü başlamıştım.Kızlar merhaba ben ilk kez klomen kullanacağım tecrübelilere sormak istedim. bugün doktor kontrolüne gittim klomen önerdi. günde 1 tane kullanacağım. 5 gün boyunca.bugün adetimin 3. günü şimdiden akşam saatinde başlamalı mıyım? sabah akşam fark eder mi? ve saatin hep aynı saat olması önemli mi?
valla cnm bende klomen kullandım bende regli olacakmış gibi belim kasığım agrıdı akıntımda vardı ama sonuç olumsuzya kızlar kurban olayım bana bir yardımcı olun
iğnenin 6. günü bitmek üzere.
belim çok ağrıyor.
ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyor.
ama akıntım sanki adet öncesi akıntım gibi
ümitleneyim mi ümitlenmeyeyim mi anlayamadım
Klomenle hamile kalanlar hangi belirtileri yaşadınız?