Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

adetimin 3. günü başladım klomene 5 gün boyunca her akşam 2 tane içtim. cumartesi adetimin 12. günüydü gittim doktora 13mm ve 16 mm 2 tane yumurta oluşmuş yeterli değil dedi. bugün yine gidicem ya büyümemişse. :KK43:

canım benim 11. 14 14 tü 12. günümde daha sonra büyüdüler merak etmw büyürler sen endişe etme

ya kızlar kurban olayım bana bir yardımcı olun
iğnenin 6. günü bitmek üzere.
belim çok ağrıyor.
ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyor.
ama akıntım sanki adet öncesi akıntım gibi :KK43:
ümitleneyim mi ümitlenmeyeyim mi anlayamadım :KK43:
Klomenle hamile kalanlar hangi belirtileri yaşadınız?

belim çok ağrıyor.
canim benim de igneden sonra 12.günüm bel disindaki diger belirtilerin bendede oldu ins ikimizde hamileyizdir yanliz bu belirtiler adet onceside goruluyomus hamileligin ilk ayında da oluyomus yani beklicez ins gonlumuze gore olur

canim benim de igneden sonra 12.günüm bel disindaki diger belirtilerin bendede oldu ins ikimizde hamileyizdir yanliz bu belirtiler adet onceside goruluyomus hamileligin ilk ayında da oluyomus yani beklicez ins gonlumuze gore olur
kuzum benim adetlerim acayip sancılı olur. bu öyle değil. ben adetken bel ağrısı yaşamam. ilk defa yaşıyorum :KK43:
umarım hayal kırıklığına uğramayız :KK43:.
bugün 7. günüm.
senin az kalmış sonuçları yaz hemen

Kızlar ben klomenle ilk ayimda hamile kaldım çok şükür belirtilerim adet olacakmisim gibi karın kasik ağrısı ve akintiydi öylesine test yaptım çift çizgiyi gördüm Rabbim herkese nasip etsin insallah

kuzum benim adetlerim acayip sancılı olur. bu öyle değil. ben adetken bel ağrısı yaşamam. ilk defa yaşıyorum :KK43:
umarım hayal kırıklığına uğramayız :KK43:.
bugün 7. günüm.
senin az kalmış sonuçları yaz hemen
ins canim ya benim idrar testi yine negatif ya ben yanlismi hesapliyorum acaba igneyi 20sine ogleden sonra 4te vuruldum 13.gun diye hesapliyorum ogne gununu saymamammi gerekiyo umutlanmak icin care arıyorum galiba

Kızlar ben klomenle ilk ayimda hamile kaldım çok şükür belirtilerim adet olacakmisim gibi karın kasik ağrısı ve akintiydi öylesine test yaptım çift çizgiyi gördüm Rabbim herkese nasip etsin insallah
canım benim klomenden önce kaç ay normal yolla hamile kalamadın? sıkıntın neydi?
akıntın nasıldı?
çift çizgiyi iğneden sonra kaçıncı gün gördün?
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah

ins canim ya benim idrar testi yine negatif ya ben yanlismi hesapliyorum acaba igneyi 20sine ogleden sonra 4te vuruldum 13.gun diye hesapliyorum ogne gununu saymamammi gerekiyo umutlanmak icin care arıyorum galiba
iğne gününü sayma bebeğim ondan sonra say 14. günün hanhi günse tekrar test yap. ümidini kesme

canım benim klomenden önce kaç ay normal yolla hamile kalamadın? sıkıntın neydi?
akıntın nasıldı?

iğne gününü sayma bebeğim ondan sonra say 14. günün hanhi günse tekrar test yap. ümidini kesme
o zaman 2 gun daha bekleyeyim :KK54:

[QUOijabiqueen, post: 43848330, member: 536034"]canım benim klomenden önce kaç ay normal yolla hamile kalamadın? sıkıntın neydi?
akıntın nasıldı?

iğne gününü sayma bebeğim ondan sonra say 14. günün hanhi günse tekrar test yap. ümidini kesme[/QUOTE]
9 ay normal yolla gebe kalamadim son iki adetim gecikince yumurtlama tembelliği var dedi Dr klomen ictim ama iğne vurulmadim yumurtam kendiliğinden catladi akintim sarı ve yogundu adet oldum sanıyordum akıntı olduğunu görüyordum

UOTE="hijabiqueen, post: 43852856, member: 536034"]Ay kuzum inşAllah ben de mutlu haberler veririm ya belirtilerimiz çok benziyo[/QUOTE]
Inşallah canım gönlüne göre olur haberlerinizi bekliyorum

[QUOijabiqueen, post: 43848330, member: 536034"]canım benim klomenden önce kaç ay normal yolla hamile kalamadın? sıkıntın neydi?
akıntın nasıldı?

9 ay normal yolla gebe kalamadim son iki adetim gecikince yumurtlama tembelliği var dedi Dr klomen ictim ama iğne vurulmadim yumurtam kendiliğinden catladi akintim sarı ve yogundu adet oldum sanıyordum akıntı olduğunu görüyordum[/QUOTE]

BENDE KLOMEN KULLANDIM AMA 2. KONTROLE GİTTİİMDE YUMURTAM 16 MM OLMUŞTU İĞNE VURULACAK BOYUTTA DEĞİL DEDİ DOKTOR. 2 GÜN SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN GÜNDE ORTALAMA 2MM BÜYÜR DEDİ. DÜN OKADAR BELİM AGRIDIKİ SONRA AKŞAM ÜZERİ BEYAZIMSI ŞEFFAFIMSI UZAYAN Bİ AKINTI OLDU BUGÜN DE HEP AGRIYAN KASIKLARIMDA HİÇ AĞRI YOK ŞAŞIRDIM KALDIM :)

9 ay normal yolla gebe kalamadim son iki adetim gecikince yumurtlama tembelliği var dedi Dr klomen ictim ama iğne vurulmadim yumurtam kendiliğinden catladi akintim sarı ve yogundu adet oldum sanıyordum akıntı olduğunu görüyordum

BENDE KLOMEN KULLANDIM AMA 2. KONTROLE GİTTİİMDE YUMURTAM 16 MM OLMUŞTU İĞNE VURULACAK BOYUTTA DEĞİL DEDİ DOKTOR. 2 GÜN SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN GÜNDE ORTALAMA 2MM BÜYÜR DEDİ. DÜN OKADAR BELİM AGRIDIKİ SONRA AKŞAM ÜZERİ BEYAZIMSI ŞEFFAFIMSI UZAYAN Bİ AKINTI OLDU BUGÜN DE HEP AGRIYAN KASIKLARIMDA HİÇ AĞRI YOK ŞAŞIRDIM KALDIM :)[/QUOTE]
Yumurtan catlamis cnm bundan sonrasi gunasiri ilişki catlayinca ağrı geçer inş tutar cnm:KK66:

Kızlar merhaba ben ilk kez klomen kullanacağım tecrübelilere sormak istedim. bugün doktor kontrolüne gittim klomen önerdi. günde 1 tane kullanacağım. 5 gün boyunca.bugün adetimin 3. günü şimdiden akşam saatinde başlamalı mıyım? sabah akşam fark eder mi? ve saatin hep aynı saat olması önemli mi?

Kızlar merhaba ben ilk kez klomen kullanacağım tecrübelilere sormak istedim. bugün doktor kontrolüne gittim klomen önerdi. günde 1 tane kullanacağım. 5 gün boyunca.bugün adetimin 3. günü şimdiden akşam saatinde başlamalı mıyım? sabah akşam fark eder mi? ve saatin hep aynı saat olması önemli mi?
adetin kaçıncı günü başla dedi doktor? ben 5. günü başlamıştım.
evet sabah akşam düzenli saatlerde alınması lazım
sabah 8 akşam 8 gibi...
kaçırma çnkü hormon ilacı sonuçta önemli.

belim çok ağrıyor.
valla cnm bende klomen kullandım bende regli olacakmış gibi belim kasığım agrıdı akıntımda vardı ama sonuç olumsuz :KK43: ama umarım sen hamilesindir olumlu sonuçlarını merakla bekliyoruz:anneadayı:

X