- 2 Ekim 2015
- 125
- 93
- 37
sanırım 12. gün vurulup gün aşırı ilişki oluyorpeki birşey soracağım sizlere tecrübe olanlar varsa içinizde ilacı bıraktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi oldunuz?
ben yarın gidicem 11. günü oluyor. cumartesi ünv. hastanesi kapalı önceden yazar mı ben sonra kendim mi vuramlıyım nasıl oluyor bilmiyorum ilk kez kullanıyorum da:/sanırım 12. gün vurulup gün aşırı ilişki oluyor
ben adetin 4.günü başladım 5 gün kullanicam klomeni 6.gün kontrole gidicem doktor yumurta hangi gün catlayacak büyüklüğe gelince yapar catlatma ignesini tahimin ilaci biraktiktan 4-5 gün sonra olur ama kişiden kişiye değişir bupeki birşey soracağım sizlere tecrübe olanlar varsa içinizde ilacı bıraktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi oldunuz?
tühhhh yaaaKirmizilar geldi yarin yine dr a gidiyorm
İnsallah yine hayal kiriklogi olsuntühhhh yaaadiğer aya inşallah
Ben son ilacı geçen çarşamba içtim.cuma doktora gittim.yeterli büyüklüğe ulaşmamıştı.doktor da bikaç gün daha bekleyelim,bikaç mm daha artsın diye.bu pazartesi iğneyi oldum.peki birşey soracağım sizlere tecrübe olanlar varsa içinizde ilacı bıraktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi oldunuz?
ben bugün gittim ve 12 mm olmuş. haliyle bekleyeceğiz ama salı günü gel dedi. 4 gün geç değildir umarımBen son ilacı geçen çarşamba içtim.cuma doktora gittim.yeterli büyüklüğe ulaşmamıştı.doktor da bikaç gün daha bekleyelim,bikaç mm daha artsın diye.bu pazartesi iğneyi oldum.
Evt 20 mm olunca genelde vuruyorlar ben vurul.ustumMerhaba hanimlarr. Bende 1yillk ewliym ve bebis istyrzzz dr.um bu ay klomen verde adettin 5gunu baslayp 5gun kullandm da 2gun gecti p.tesi dra gdicem ne oldu bitti die acaba benm yumoslar ne alemdee . Bsey sorucam klomenden sonra illa igne vuruluomu ??
yumurta fazla büyüyüp çatlamazsa kiste dönüşebilirmiş bana o yüzden vurulsan iyi olur demişti doktorum. bende şuan yumurtanın biraz daha büyümesini bekliyorum.kızlar klomen kullansam ama doktora kontrole gitmesem catlatma ignesi yaptirmasam nolur ? zaten benim yumurta buyumesinde sorun yoktu
sagol cnm gideyim o zamanyumurta fazla büyüyüp çatlamazsa kiste dönüşebilirmiş bana o yüzden vurulsan iyi olur demişti doktorum. bende şuan yumurtanın biraz daha büyümesini bekliyorum.
Ben vurulmadim ve gebe kaldim klomenle ilk ay rabbim sizede nasip etsin insMerhaba hanimlarr. Bende 1yillk ewliym ve bebis istyrzzz dr.um bu ay klomen verde adettin 5gunu baslayp 5gun kullandm da 2gun gecti p.tesi dra gdicem ne oldu bitti die acaba benm yumoslar ne alemdee . Bsey sorucam klomenden sonra illa igne vuruluomu ??