Benim prolaktin yüksekti biraz ve pkos da vardı.. Klomen verdi ve bir hafta sonra ultrason için çağırdı.. Ultrasonda yine vardı inci gibi dizilmiş kistler ama gelişen yumurta da vardı bi tane.. Bu yeterli dedi doktor dediği gibi de çıktı.. Benim pkos sorunum kaç yıldır var daha şöyle bi 4-5 ay üst üste düzenli adet olduğumu hatırlamam o derece
Evet cnm yumusak kapsül Bnde pko yoktu son iki aydır yumurtlama olmuyodu sadece ondan önce adetlerim duzenliydiAynen bende cnm.pkoyum.ilacsiz adet goremiom nrdeyse.sendemi benim gbiydin?progestan dedigin yumusak kapsulmu?
Evet cnm yumusak kapsül Bnde pko yoktu son iki aydır yumurtlama olmuyodu sadece ondan önce adetlerim duzenliydi
Kan verdim. Beklemedeyim kızlar dua edin
En güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :))
Amin çok sağol :? Ederim tabii hemen bi sikur namazı kıldım.. Dua edin kucağımıza aldığımız günleri görelim. İnşaallah klomen size de faydalı olur :)Ayyyy ne diosunn cnm cok tebrik ederim seni..Allahim tamamina erdirsin ins.bizlerede dua et nolursun;(
Amin çok sağol :? Ederim tabii hemen bi sikur namazı kıldım.. Dua edin kucağımıza aldığımız günleri görelim. İnşaallah klomen size de faydalı olur :)
Bendede pko var. Ama benimkiler dirençli çıkmadı insülin degerlerim ve kilom normaldi. Eğer senin varsa o yönde de bir tedavi görIns o gunleride gostersin guzel Rabbim cnm.klomen daha oncede denedim ben cok direncli benimkiler.pko warya ondan
Bendede pko var. Ama benimkiler dirençli çıkmadı insülin degerlerim ve kilom normaldi. Eğer senin varsa o yönde de bir tedavi gör
ah kuzuuuum çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşAllah ben de senin gibi güzel sonuçlar alırım. bugün gece çatlatma iğnemi vurulcam. 1 yumurtam gelişmedi diğer ikisi biri 17 biri 19 mm oldu. bakalım inşAllah :)En güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :))
Çok dahil hadi inşaallah Darısı başına o zaman yakında sende güzel haberler ver :)ah kuzuuuum çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşAllah ben de senin gibi güzel sonuçlar alırım. bugün gece çatlatma iğnemi vurulcam. 1 yumurtam gelişmedi diğer ikisi biri 17 biri 19 mm oldu. bakalım inşAllah :)
iğneden olabilir çünkü bendede aynısı oldu ama inş sende farklıdır hayırlı haberler alırsın inş..kizlar ya sicilce cikti yüzümde birsürü yarin ignenin 9. gunu normalmi acaba igneden dolayi olabilirmi yoksa sadece adet belirtisimi biri beni aydinlatsin lutfenn
canım meraba bende pcos suan klomen tedavısı görüyorum ne kadar kulandıktan sonra yumurtan gelişti bana söyleyebilir misin benımkıler yavas gelişo sanırımBendede pko var. Ama benimkiler dirençli çıkmadı insülin degerlerim ve kilom normaldi. Eğer senin varsa o yönde de bir tedavi gör