Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Aynen canim al benden de okadar.ama bnde pek ise yaramadi klomen yaa femara denicem birde

Merhaba hanımlar ben de dün klomene başladım buna yönelik tedavide yeniyim bakalım neler olacak neler beklicek beni

Ayyyy ne diosunn cnm cok tebrik ederim seni..Allahim tamamina erdirsin ins.bizlerede dua et nolursun;(
Amin çok sağol :? Ederim tabii hemen bi sikur namazı kıldım.. Dua edin kucağımıza aldığımız günleri görelim. İnşaallah klomen size de faydalı olur :)

Amin çok sağol :? Ederim tabii hemen bi sikur namazı kıldım.. Dua edin kucağımıza aldığımız günleri görelim. İnşaallah klomen size de faydalı olur :)

Ins o gunleride gostersin guzel Rabbim cnm.klomen daha oncede denedim ben cok direncli benimkiler.pko warya ondan

En güzel öğretmenler günü hediyeemmmm 2 haftalık hamileyimmm :))
ah kuzuuuum çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşAllah ben de senin gibi güzel sonuçlar alırım. bugün gece çatlatma iğnemi vurulcam. 1 yumurtam gelişmedi diğer ikisi biri 17 biri 19 mm oldu. bakalım inşAllah :)

Çok dahil hadi inşaallah Darısı başına o zaman yakında sende güzel haberler ver :)

kızlarr Çarşamba gece 10 da ovitrelle iğnemi vuruldum. bu sabah 10 da ilişki oldu. Bundan sonra her gün değerlendirmeye çalışıcaz. İnşAllah bebiş gelir bu ay.

kizlar ya sicilce cikti yüzümde birsürü yarin ignenin 9. gunu normalmi acaba igneden dolayi olabilirmi yoksa sadece adet belirtisimi biri beni aydinlatsin lutfenn

Bendede pko var. Ama benimkiler dirençli çıkmadı insülin degerlerim ve kilom normaldi. Eğer senin varsa o yönde de bir tedavi gör
canım meraba bende pcos suan klomen tedavısı görüyorum ne kadar kulandıktan sonra yumurtan gelişti bana söyleyebilir misin benımkıler yavas gelişo sanırım

adetimin 3. günü başladım klomene 5 gün boyunca her akşam 2 tane içtim. cumartesi adetimin 12. günüydü gittim doktora 13mm ve 16 mm 2 tane yumurta oluşmuş yeterli değil dedi. bugün yine gidicem ya büyümemişse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…